Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor controle van tekeningen van een gebruiksmelding nen 1413:

Controle van tekeningen van een gebruiksmelding NEN 1413

Ik ben een particulier en ik heb Autocad kennis. Enige tijd geleden heb ik een gebruiksmelding ingediend voor een bekende van mij. Deze is echter niet compleet. Ik wil dit nu wel goed krijgen en heb wat advies nodig over de zaken die ik mis (zie bijlagen).
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor controle van tekeningen van een gebruiksmelding nen 1413 uit heel Nederland:

Elektra en groepenkast keuren

Keuring elektrische installatie voor de verzekering Veenderveld Roelofarendsveen. Waarbij de volgende punten dien uitgevoerd te worden. De volgende punten worden uitgevoerd: - controle op aanwezigheid en actualiteit van de tekeningen; - visuele controle van de installatie en de daarop aangesloten apparatuur; - meten en testen van isolatieweerstanden, impedantie en aardlekschakelaars; - uitvoeren van thermografische metingen, in elk geval op de verdeelinrichtingen. De keurende instantie kan dit nog verder aanvullen of uitbreiden om de (brand)veiligheid van de installatie te verhogen.

Constructieberekening laten maken voor lichtreclame

Wij willen graag een offerte voor een constructieberekening voor een lichtbak die op het dak komt te staan. In bijlage treft u de tekeningen. We hebben het volgende nodig: Constructie berekening: - van de frames; - stabiliteit berekening inclusief ballast; - Controle berekening van het bestaand en nieuw toestand dak. De totale lengte van het tekst (doosletters) is 11 x 2 meter inclusief logo, logo is (in de zorg) 7 x 2 meter. Graag hoor ik van u.

Bouwbegeleiding

Ivm met verbouwing huis, ben ik op zoek naar een bouwbegeleider, die mij kan begeleiden bij deze verbouwing. Reeds in bezit van technische bouwrapport. Hulp gevraagd voor: 1) Ondersteuning bieden bij het maken van keuzes om het probleem op te lossen. Voorbeeld 1. Huidige zachtboard platen zijn niet brandveilig. Voorbeeld 2. Kozijnen zijn in zeer slechte staat. 2) Werkzaamheden (om het probleem op te lossen) en benodigde materialen specificeren. 3) Controle van de uitgevoerde werkzaamheden obv de specificatie in punt 2. (Het gaat dus niet specifiek om tekeningen) Vanaf 1 juli kan er gestart worden. Eerst een prijsindicatie per telefoon of email, voordat ik u uitnodig om elkaar en de situatie te leren kennen.

Aanvraag offerte voor het uitvoeren van ...

Aanvraag offerte voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: 1:PVE: Programma van eisen. het verzorgen van een ontwerp. het verzamelen van externe informatie (bestemmingsplan, rekening moet worden gehouden met het budget en de benodigde tijd. de eerste praatschetsen. definitieve tekeningen 2:V.O.: Voorlopig ontwerp. project nader op tekening en op schrift uitgewerkt, 3: Het verzorgen van een bouwaanvraag 4:Een definitief ontwerp, bestektekeningen,constructieberekeningen,bestek of werkbeschrijving, aanbestedinggereed. 5: Optie: Beoordelen van offertes van aannemers. 6: Controle uitoefenen op de afspraken met de aannemer ,begeleiden van de oplevering, afhandeling van geconstateerde gebreken.

bestaande ruimte: hal 10x 15 meter met 3 ...

bestaande ruimte: hal 10x 15 meter met 3 overheaddeuren. De overheaddeuren vervangen door glaspuien(vliesgevel),binnen wordt een verdiepingsvloer gecreeerd middels een entresol/tussenvloer.Benedenverdieping voorzien tussenwanden(systeem of kozijnwerk) inclusief elektra, vloer- en plafondafwerking. bovenverdieping dient bereikbaar te zijn door doorbraak in wanden (voorzien van deuren) naar zijkant gelegen ruimten. Inclusief verbouwaanvraag en uitwerken van vereiste tekeningen en controle brandweer eisen.