Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Nijmegen of directe omgeving.

2306 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekeningen en draagkrachtberekeningen voor een dakterras maken, muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur, schetsplan maken voor een omgevingsvergunning, bouwtekening maken voor een woning, tekening dubbele garage, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening woonwagen, constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur, draagkracht balkon berekenen, constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Nijmegen:

Constructietekening van een café laten tekenen

Ik wil een plattegrond laten tekenen van een café. zie bijlagen waar de plattegrond aan moet voldoen.

Draagkracht balkon berekenen

Namens de VVE (boven en benedenwoning) wil ik de draagkracht van het balkon achter laten meten. Het balkon hangt namelijk enigszins scheef. De woning dateert van 1907. Het balkon is niet vanaf de straatkant te bereiken, enkel via de bovenwoning. Zie bijlage.

Bouwtekening maken voor aanpassing en uitbreiding ark

Opbouw op bestaande woonark van 28 m2; met balkon. Benedenverdieping en opbouw met elkaar verbinden door houtombouw en het een geheel laten worden. Warmtepomp aanleggen en vloerverwarming. Badkamer (leidingen e.d. aanwezig). Alsmede plaatsen nieuwe wanden en deuren begane grond. Andere indeling dan huidige.

Tekening maken voor een gebruiksmelding

Voor gebruiksmelding in Nijmegen heb ik een tekening nodig. Er is momenteel geen tekening.

Controle van tekeningen van een gebruiksmelding NEN 1413

Ik ben een particulier en ik heb Autocad kennis. Enige tijd geleden heb ik een gebruiksmelding ingediend voor een bekende van mij. Deze is echter niet compleet. Ik wil dit nu wel goed krijgen en heb wat advies nodig over de zaken die ik mis (zie bijlagen).

Tekenwerk voor verbruiksvergunning

Voor een restaurant van ongeveer 280 m2 heb ik een gebruikersvergunning nodig. Het pand was hier voor leeg geweest en wordt nu verbouwd. Ik regel zelf de aanvraag maar heb de nodige tekenwerk voor nodig. In de bijlage de documenten die ik in mijn bezit heb. Graag ontvang ik zo snel mogelijk een offerte op maat. Hier is een brandveiligheidstekening nodig, met vluchtroute et cetera.

Bouwkundige tekeningen aanpassen

Woning verdelen in 3 wooneenheden. Het gaat om een eengezinswoning welke in 3 wooneenheden/kamergewijzeverhuur verdeeld gaat worden. Ik heb al bouwtekeningen laten maken maar volgens de gemeente voldoen ze niet aan de bouwbesluit 2012. De bestaande bouwtekeningen moeten volgens de norm bouwbesluit aangepast worden. In de bijlage heb ik de plattegronden/tekeningen al bijgevoegd.

Bouwkundige tekeningen i.v.m. bouw carport

Ten behoeve van omgevingsvergunning van de gemeente Nijmegen vraag ik iemand die bouwkundige tekeningen kan maken t.b.v. de bouw van een carport, die aan de garage wordt gebouwd. Nodig: een gemaatvoerde situatietekening met daarop aangegeven het bouwwerk en de afstanden tot de perceelsgrenzen. gemaatvoerde plattegronden, doorsneden en geveltekeningen van de bestaande en de nieuwe situatie op schaal 1:100'. Detailtekeningen van de gezichtsbepalende bouwdelen minimaal op schaal 1:20. Verder berekeningen : constructietekeningen en-berekeningen. Verder: kleurenfotos van de bestaande situatie en de aanliggende bebouwing. Dit kunnen we eventueel ook zelf doen.

Bouwkundig tekening voor een dakkapel

Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor het maken van een tekening van een te plaatsen dakkapel van ongeveer 4 meter breed voor bij de aanvraag van de bouwvergunning.

Uitbouw woonkamer en garage. Ik zoek een ...

Uitbouw woonkamer en garage. Ik zoek een architect voor de tekeningen hiervoor. Tekeningen graag zo snel als mogelijk. Maar in overleg.