Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan:

Schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan

Ik moet een vrijblijvend schaderapport hebben van de schade aan mijn stacaravan, met een foto n.a.v. waar ik de verzekering vraag toe te stemmen om de reparatie te verrichten het gaat om mobiele schade herstel 2 BANDEN A.D. WIELEN ZIJN KAPOT EN MOETEN HERSTELD DAT JE ER WEER MEE RIJDEN KUNT en de grijze buisjes onder de caravan, van de douche en water toevoer moeten weer werkzaam hersteld worden loodgieters klus onder de stacaravan - hiervan echt heel graag een paar fotoos waar de huidige schade duidelijk op te zien is
Onze klant uit Horssen (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan uit heel Nederland:

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade tweede verdieping, rond 5 m2, laminaat vloer. Lekkage ontstaan door een wasmachine. Graag een schaderapport voor de verzekering.

Schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan

Wij hebben waterschade op meerdere plekken. Er zijn takken en bomen opgevallen. Een stuk van het terras is weg en er is ook een boom op het dak gevallen, daardoor hebben we waterschade. Ook hebben we ruitschade, een stuk van het terras is weggespoeld. Bij goedkeuring door de verzekering graag de schade herstellen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Tijdens een regenval is er water uit de put omhoog gekomen, en in de keuken van uit het plafond naar beneden gedruppeld. De verzekering wil nu een schaderapport, waardoor ik u benader. Met het blote oog is er niet veel schade, maar omdat het een winkelpand betreft zou ik toch een expert naar willen laten kijken. De werkplek is goed bereikbaar.

Schaderapport maken van lekkageschade onder het dak

Ik heb bij mijn verzekering een schade aan het dak gemeld. Nu vragen ze om foto's, een gedetailleerde oorzaak en een gespecificeerde herstelofferte? De eerste 2 vragen kan ik zelf wel voor zorgen, maar voor een herstelofferte heb ik een deskundige nodig en ik heb geen flauw idee hoe dat in zijn werk gaat? Het dak is op een bepaalde plaats verzakt, tenminste zo lijkt het, waarschijnlijk ontstaan doordat er een aantal jaren voorheen een lekkage zat waardoor het hout goed nat is geworden, die lekkage is opgelost. De pannen hangen in de dakgoot. Nu zijn we van plan om daar waar het dak is verzakt er een dubbele dakkapel te laten plaatsen, dus we hebben enkel een rapport nodig om nog wat terug te krijgen via de verzekering. Ik weet niet wat er mogelijk is in deze en of dit rapport ook kosten met zich meebrengt?

Schade herstellen na een verbouwing

Schade offerte woning. Bij het plaatsen van kunststof kozijnen door oplichters is binnen en buiten veel beschadigd. Om tot reparatie over te kunnen gaan moet ik een schaderapport voor advocaat hebben. Om in een civiele zaak het schade bedrag aan de rechter duidelijk te kunnen maken. Na de procedure en wanneer er een schadebedrag betaald word door oplichter moet mijn woning weer mijn huis worden en dus opgeknapt. Buiten de voorgevel met raamdorpels. Binnen wanden stuken en repareren. En veel meer. Maar eerst moeten er nieuwe kozijnen weer komen. Deze kozijnen bleken niet op maat gemaakt te zijn voor mijn woning. Ook niet wat ik besteld had. Zie foto's voor indruk. Hulp is erg gewenst. Het schade rapport moet compleet zijn met alle schade buiten de kozijnen om. Dus wanden vloeren plafonds en alles verder wat beschadigd is.

Schaderapport op laten maken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de laminaatvloer van de zolderkamer van 34 m2. Deze heeft waterschade opgelopen door een lekkende wasmachine. Ook een nieuwe ondervloer en plinten moeten worden vervangen. Graag hoor ik een bericht terug.

Schaderapport op laten maken

Ik zou graag een schaderapport voor de verzekering laten op maken. De opgelopen waterschade aan de keuken en entree en de laminaatvloer dient in kaart gebracht te worden, zodat dit ingediend kan worden bij de verzekering. Afhankelijk van de herstelkosten zullen wij dit zelf vervangen of laten uitvoeren. Wanneer de gehele vloer vervangen dient te worden gaat het om 61 m2, de schade aan de vloer is op dit moment ongeveer 10 m2.

Waterschade herstellen aan keukenkast en laminaat

Ik zou graag een schaderapport voor de verzekering laten op maken. De opgelopen waterschade aan de keuken en de laminaatvloer dient in kaart gebracht te worden zodat dit ingediend kan worden bij de verzekering. Afhankelijk van de herstelkosten zullen wij dit zelf vervangen of laten uitvoeren. Wanneer de gehele vloer vervangen dient te worden gaat het om 40 m2, de schade aan de vloer is op dit moment ongeveer 5 m2.

Schaderapport opmaken voor twee woningen

Ik wil een afspraak maken met een specialist voor het maken van een professionele offerte voor de schade in mijn woning en de naastgelegene woning die veroorzaakt is door water lekkage. In deze twee woningen heeft de water lekkage laminaat en behang beschadigd. Ik heb deze schadeofferte nodig om naar mijn verzekering versturen voor vergoeding. Ik ben bereid om voor deze offerte te betalen.

Dak renoveren

Het is ongeveer 220 m2 dak met Mulden dakpannen en eterniet platen die gesaneerd (met asbest) dienen te worden. Het gaat om een schuin pannendak. Er dienen ook isolatieplaten aangebracht te worden. De zinken goten vervangen en overstek te maken. Er is nog geen rapport opgemaakt. Bij de koop heb ik een asbest schaderapport op laten maken.