Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening en berekening voor verbouwing maken:

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Bouwtekeningen voldoende voor omgevingsvergunning. Tekening op basis van bouwtekening buren.
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening en berekening voor verbouwing maken uit heel Nederland:

Constructie berekening tbv dakkapel

Er wordt eind dit jaar een dakkapel op de 2e verdieping geplaatst. Hiervoor is al een omgevingsvergunning verleend. Daaraan is een voorschrift verbonden: er moet een berekening van de opvang dakkapel in het dakvlak komen. Er is een principe detail tekening aanwezig. Wat heb je daarvoor nodig en wat kost mij dat?

Constructieberekening en tekening carport maken

Ik wil een constructie berekening en tekening laten maken van een carport 3x6 meter.

120 m2 meter bestraten

Wij willen graag voor eind Augustus 2020 (want dan komt de nieuwe schuur) de tuin laten bestraten met een 60 x 60 tegel. In totaal 120 m2. We willen met twee kleuren werken; donker grijs onder de overkapping en veranda (45m2) en de rest (75 m2) zwart als het kan. Ik heb een tekening erbij gedaan van de achtertuin zoals we het willen hebben. De stoepbanden voor buitenom heb ik al. Er moeten na mijn berekening alleen nog 65 donkere opsluitbanden bijkomen van 6 breed.

Huis bouwen met geïsoleerd garage/ vliering

We willen een huis laten bouwen in Volendam van 7.5 x 11 met geïsoleerd garage/ vliering. In de bijlage vindt u een aangepaste tekening op een bestaande woning. Wij gaan volgende week tekenen voor de kavel, dus binnen 2 weken is deze wel op onze naam. Het huis moet nokhoogte van 6 m hebben, een tophoogte van 10 met een variabel 10% dus maximaal 11 m. Het dak moet een graden van 54 hebben en de stenen moeten roodbruin zijn vanuit de gemeente. De heipalen zitten tussen de 16 en 18 m, voor in de berekening kunt u de 18 m nemen. Voor de grond is een schoongrondverklaring vanuit de gemeente. Het vlak waar de auto worden geplaatst is berijdbaar. De stoep is al aangelegd, wij weten niet of hier platen gelegd moeten worden. Graag zouden wij zo snel mogelijk rondom de tafel zitten. Wij werken redelijk mee in de richting van de bouwer, het enige dat wij weten is dat het huis op de tekening in de bijlage in de stijl past van wat er gevraagd wordt uit de gemeente. Wij hebben gemerkt dat de kosten voor de architect, de tekeningen, de meting voor de heipalen, de omgevingsvergunning, al deze dingen best veel verschillen per aannemer. Voor ons is een prijs rond de € 5.000 haalbaar.

Opbouw op bestaande schuur

Wij willen een opbouw op onze bestaande schuur realiseren. De opbouw zal als extra slaapkamer gebruikt worden. De maten zijn ongeveer 3 x 5 m zie tekening. Er moet een bouwvergunning aangevraagd worden, daar hebben we ook hulp bij nodig. We hebben verschillende foto's van het huis en de situatie nu, maar ook foto's van wat we graag willen. Deze zouden we kunnen toesturen. We willen drie ramen in de opbouw. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, ik heb verschillende tekeningen, maar ik weet niet of dat daar een constructie berekening tussen zit. Het is een nieuwbouwwoning van drie jaar geleden. Voor de gevel willen we iets dat lijkt op het huis zelf, iets van bakstenen of steenstrips die in de buurt komen. We willen in ieder geval geen prefab. Het dak willen we dicht. Trap hoeft niet gemaakt te worden. Een trap is niet nodig, wel moet er een deur gemaakt worden tussen de opbouw en de huidige gang. Graag willen we het prijsverschil tussen casco en compleet willen weten.

Constructieberekening en tekening woning

Graag ontvang ik van u een offerte voor bijgaande vrijstaande woning. De berekeningen voor gemeente en calculatie aannemer en uitvoering. Graag voor de kelder/ fundering een werktekening opnemen. Verder breed plaat verdieping, sporenkap met stevig zichtwerk gordingen en houten buiten geplaatst spant aan de achterzijde. Bijgebouw dak is nog te bepalen maar ik zou daar ook een kanaalplaatvloertje willen gebruiken. Bij sondering graag de dorpel hoogte van buren nr. 60, bestaande peil en de wegkruin meten tov NAP. Of dat sonderen plaats kan vinden voor berekening is maar de vraag omdat dan het terrein ontdaan moet zijn van bomen. Evt. kunnen we voorlopig de sondering van nr. 56 opvragen die recent is gebouwd. Ik verneem graag uw reactie/prijsopgave. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Stalen portaal laten plaatsen

In een woning uit 1916 moet een opvangconstructie geplaatst worden. Tussen de woonkamer en de keuken staat een muur. Die moet worden verwijderd en de houten vloer 1e verdieping daarboven moet gedeeltelijk opgevangen worden. Er is een berekening door een constructiebedrijf gemaakt. Op tekening staat inbrengen van een HE100A en in de berekening als een H balk HEA100 met een lengte van 220cm vermeld. Aan de ene kant staat een penant van 220x400 en aan de andere kant is loopt de muur door. Haaks hierop zit een deur in kozijn. Foto's, tekeningen huis en berekeningen constructiebedrijf zijn in te zien.

Aanleg betonvloer voor wasplaats

Ik info prijs en diversen vloeistof dichte betonplaat met afvoergoot in lengterichting van ongeveer 30 cm breed eerste plaat is ongeveer 6 x 13 evt tweedeplaat bij uitbreiding is ook 6 x 13 heb 3 jaar gewacht op vergunning deze is definitief afgegeven nu ook heb ik al een sterkte berekening en tekening erbij.

Bouwtekening en constructieberekening

Wij willen ons dak laten vervangen op het huis, bij keuken en de schuur want dat zit aan elkaar gekoppeld. Hiervoor hebben wij een tekening nodig voor de vergunning die we moeten aanvragen. Tevens moet er op de tekening een erker aankomen en evt een constructieve berekening van 1 muur in ons huis.

Balkon bij woning betrekken

12 m2 balkon op 1e verdieping betrekken bij woning ten behoeve van het vergroten van slaapkamer en badkamer. Tekening en constructie berekening (zie bijlage) aanwezig, vergunningsaanvraag is reeds ingediend. Het is de bedoeling dat deze casco wordt opgeleverd.

Partners

Partners van Casius