Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening en berekening voor verbouwing maken:

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Bouwtekeningen voldoende voor omgevingsvergunning. Tekening op basis van bouwtekening buren.
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening en berekening voor verbouwing maken uit heel Nederland:

Opbouw op bestaande schuur

Wij willen een opbouw op onze bestaande schuur realiseren. De opbouw zal als extra slaapkamer gebruikt worden. De maten zijn ongeveer 3 x 5 m zie tekening. Er moet een bouwvergunning aangevraagd worden, daar hebben we ook hulp bij nodig. We hebben verschillende foto's van het huis en de situatie nu, maar ook foto's van wat we graag willen. Deze zouden we kunnen toesturen. We willen drie ramen in de opbouw. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, ik heb verschillende tekeningen, maar ik weet niet of dat daar een constructie berekening tussen zit. Het is een nieuwbouwwoning van drie jaar geleden. Voor de gevel willen we iets dat lijkt op het huis zelf, iets van bakstenen of steenstrips die in de buurt komen. We willen in ieder geval geen prefab. Het dak willen we dicht. Trap hoeft niet gemaakt te worden. Een trap is niet nodig, wel moet er een deur gemaakt worden tussen de opbouw en de huidige gang. Graag willen we het prijsverschil tussen casco en compleet willen weten.

Constructieberekening en tekening woning

Graag ontvang ik van u een offerte voor bijgaande vrijstaande woning. De berekeningen voor gemeente en calculatie aannemer en uitvoering. Graag voor de kelder/ fundering een werktekening opnemen. Verder breed plaat verdieping, sporenkap met stevig zichtwerk gordingen en houten buiten geplaatst spant aan de achterzijde. Bijgebouw dak is nog te bepalen maar ik zou daar ook een kanaalplaatvloertje willen gebruiken. Bij sondering graag de dorpel hoogte van buren nr. 60, bestaande peil en de wegkruin meten tov NAP. Of dat sonderen plaats kan vinden voor berekening is maar de vraag omdat dan het terrein ontdaan moet zijn van bomen. Evt. kunnen we voorlopig de sondering van nr. 56 opvragen die recent is gebouwd. Ik verneem graag uw reactie/prijsopgave. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Stalen portaal laten plaatsen

In een woning uit 1916 moet een opvangconstructie geplaatst worden. Tussen de woonkamer en de keuken staat een muur. Die moet worden verwijderd en de houten vloer 1e verdieping daarboven moet gedeeltelijk opgevangen worden. Er is een berekening door een constructiebedrijf gemaakt. Op tekening staat inbrengen van een HE100A en in de berekening als een H balk HEA100 met een lengte van 220cm vermeld. Aan de ene kant staat een penant van 220x400 en aan de andere kant is loopt de muur door. Haaks hierop zit een deur in kozijn. Foto's, tekeningen huis en berekeningen constructiebedrijf zijn in te zien.

Aanleg betonvloer voor wasplaats

Ik info prijs en diversen vloeistof dichte betonplaat met afvoergoot in lengterichting van ongeveer 30 cm breed eerste plaat is ongeveer 6 x 13 evt tweedeplaat bij uitbreiding is ook 6 x 13 heb 3 jaar gewacht op vergunning deze is definitief afgegeven nu ook heb ik al een sterkte berekening en tekening erbij.

Bouwtekening en constructieberekening

Wij willen ons dak laten vervangen op het huis, bij keuken en de schuur want dat zit aan elkaar gekoppeld. Hiervoor hebben wij een tekening nodig voor de vergunning die we moeten aanvragen. Tevens moet er op de tekening een erker aankomen en evt een constructieve berekening van 1 muur in ons huis.

Balkon bij woning betrekken

12 m2 balkon op 1e verdieping betrekken bij woning ten behoeve van het vergroten van slaapkamer en badkamer. Tekening en constructie berekening (zie bijlage) aanwezig, vergunningsaanvraag is reeds ingediend. Het is de bedoeling dat deze casco wordt opgeleverd.

Uitbouw aan de achterzijde

Het gaat om een uitbouw van 5.65 x 3 vergunningsvrij. Tekening van de architect en berekening van de constructeur zijn aanwezig. Sonderingsgegeven ook. Er moeten drie palen geboord worden: diepte 20 m elke paal moet 105 k newton kunnen dragen kunnen. In de uitbouw wordt de keuken door Wooning een keuken geplaatst. Als het mogelijk is ontvang ik graag een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. Elektra en stucwerk hoeft niet vermeld te worden. Graag een gemetselde constructie.

Constructie berekening voor een carport maken

Ik wil een carport laten plaatsen. Ik beschik over een tekening. Voor de vergunning heb ik de constructieberekening nodig. Kunnen jullie een offerte voor mij maken?

Constructie tekening voor dakkapel realiseren + het toepassen ervan

Voor een woning mogen wij twee dakkapellen bouwen een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De nok dient dus opgevangen te worden. Voor de voorgevel is een vergunning nodig en dus ook een constructie berekening, de berekening laat ik graag maken en ook toepassen. De woning is ongeveer 6 m breed. We hebben de tekeningen van de dakkapellen, de dakconstructie tekening heb ik, de tekening voor vergunning heb ik.

Fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren

Het gaat om een te realiseren fundering voor een uitbouw aan de achterzijde van 5,25 x 2,85 meter. Voorgeschreven funderingsplan in bijlage bestaande uit 4 palen en funderingsstrook. Ik heb ook een palenplan en een berekening van wat de palen moeten kunnen dragen. Wij zorgen ervoor dat alles verwijdert wordt tot op maaiveld. Het maaiveld zit geloof ik op -4, dit staat op de tekening. Palen moeten op -12. Dat kunnen draaipalen of buispalen worden die gevuld worden met beton. Het ligt eraan wat de druk kan pakken. De bereikbaarheid is heel goed.

Partners

Partners van Casius