Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hoevelaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Hoevelaken heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Hoevelaken u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Hoevelaken of directe omgeving.

80 klanten uit Hoevelaken bevelen een bij Casius in Hoevelaken aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 7,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Hoevelaken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekeningen en draagkrachtberekeningen voor een dakterras maken, muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur, schetsplan maken voor een omgevingsvergunning, bouwtekening maken voor een woning, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening woonwagen, constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur, bouwkundig opnamerapport in verband met splitsingsvergunning, draagkracht balkon berekenen, constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Hoevelaken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hoevelaken:

Tekening en berekening voor verbouwing maken

Bouwtekeningen voldoende voor omgevingsvergunning. Tekening op basis van bouwtekening buren.

Tekening en bestek voor schuur ombouwen

Achter het huis staat een ruime stal. Gemeentelijk monument. Deze gaat plat en moet in dezelfde stijl opgebouwd worden. Afmeting van 5 x 7 tot 8 diep. En er mag een klein verdiepinkje in. Afhankelijk van de grootte van de nieuwe woonruimte moet de doorgang circa 4 a 5 meter lang worden en een meter of twee breed. Houtskeletbouw met gemetselde buitengevel, de gevel van de woonboerderij is gemetseld en gestuct. Ik zoek iemand voor tekeningen en bestek. Gevelvlakverdeling is van belang en tevens moet een verbinding naar de woonboerderij worden ontworpen.

Uitbouw en erker aan de woning plaatsen

Wij willen graag over de hele breedte van de woning een uitbouw aan de achterkant van de woning met 2 lichtkoepels in het dak. Openslaande tuindeuren en een liggend zij raam (2 meter lang en 50/70 cm breed) Aan de voorkant van de woning een erker. 1 meter diep en ca. 2,5-3 meter diep.

Partners

Partners van Casius