Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor terrasoverkapping in model kapschuur tekenen:

Terrasoverkapping in model kapschuur tekenen

Wij willen achter in de tuin een houten overkapping met pannen. Soort kapschuur, in zelfde hellingshoek als bestaande schuur. Schuin naar achteren, voor maar kleine overkapping, zodat de zon wel naar binnen kan. Afmeting ongeveer: 6 meter breed, 5 meter diep. De hoogte is nader te bepalen. Kunt u in eerste instantie een tekening verzorgen? En wat zouden de kosten daarvan zijn?
Onze klant uit Gorssel (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasoverkapping in model kapschuur tekenen uit heel Nederland:

Terrasoverkapping / Sunroom Florida serre van HMG plaatsen

Ik heb een serre gekocht met glazen schuifpuien model HMG Terrasoverkapping / Sunroom Florida. Deze wil ik laten plaatsen Ik heb in de tuin nu tegels van 80x80 liggen die wat verzakt zijn, In de grond moeten twee betonpoeren komen met een aansluiting op hemelwater. Montage zo spoedig mogelijk.

Houten terrasoverkapping maken en plaatsen

Houten terrasoverkapping maken en plaatsen. Breed 6 a 6,5 meter. Diep 4 meter. Staanders 15 x 15 cm, rest aangepast aan model, geen tussenstaander, moet zo gemaakt worden dat er later eventueel een schuifwand in kan. Ook hemelwater afvoer aanpassen en tuin gedeeltelijk aanpassen. Houtsoort bij voorkeur Douglas. Dak mag schuin zijn maar plat dak kan ook. Er moet wel een lichtstraat inkomen. GEEN lichtkoepel, dakbedekking bij plat dak rubber, bij schuin dak in overleg. Wordt tegen achtergevel van het huis gebouwd.

Hoi, ik wil graag een terrasoverkapping ...

Hoi, ik wil graag een terrasoverkapping model carport aan de woning bouwen, afm 1,20 m diep en 8,00 meter lang, gemaakt van trespa gelijmd boei en onderkant, hoogte 50 cm ongeveer, met dakteer en aluminium afsluitband. dragers zijn gegalvaniseerde palen van 12 cm doorsnede en ongeveer 2.50 meter lang ca. het is een aanbouw aan een nieuwbouw en open constructie.