Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening en tekening woning:

Constructieberekening en tekening woning

Graag ontvang ik van u een offerte voor bijgaande vrijstaande woning. De berekeningen voor gemeente en calculatie aannemer en uitvoering. Graag voor de kelder/ fundering een werktekening opnemen. Verder breed plaat verdieping, sporenkap met stevig zichtwerk gordingen en houten buiten geplaatst spant aan de achterzijde. Bijgebouw dak is nog te bepalen maar ik zou daar ook een kanaalplaatvloertje willen gebruiken. Bij sondering graag de dorpel hoogte van buren nr. 60, bestaande peil en de wegkruin meten tov NAP. Of dat sonderen plaats kan vinden voor berekening is maar de vraag omdat dan het terrein ontdaan moet zijn van bomen. Evt. kunnen we voorlopig de sondering van nr. 56 opvragen die recent is gebouwd. Ik verneem graag uw reactie/prijsopgave. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.
Onze klant uit Bennekom (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening en tekening woning uit heel Nederland:

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik wil graag de keuken bij de woonkamer betrekken, er moet dus een deel van de draagmuur (ongeveer 4 meter) verwijderd worden en een stalen balk in. Dit zal ongeveer de helft van de muur zijn. Wij willen een partij die ook de constructieberekening en een tekening kan maken.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Ik wil een draagmuur van circa 370 cm laten verwijderen. Ik wil graag een offerte van de totale werkzaamheden, constructieberekening,- tekening, slopen, en plaatsen bint. Het betreft een muur gelegen op een 2e etage. Woning betreft een dubbel bovenhuis, gelegen op de 2e en 3e etage. Weg te halen muur is circa 2,80 m hoog.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis wil ik een deuropening in een draagmuur laten maken (ca 1 m breed). Er is al een constructieberekening en tekening aanwezig, vergunningaanvraag loopt. De deuropening komt in een 18 cm dikke betonnen muur, er moet een balk HE180B geplaatst worden. Offerte graag inclusief afvoer materiaal, en als meerprijs plaatsing kozijnen + deur (maar dat laatste hoeft niet per se).

Dakopbouw met balkon

Graag willen wij een dakopbouw realiseren van ongeveer 15 m2 met een balkon op een plat dak. De afwerking aan de buitenkant / het gevelaanzicht willen we graag een natuurlijke uitstraling geven zoals in de bijlage te zien. Tekeningen van de woning zijn in ons bezit. Ik hoor graag wat u voor ons kan betekenen en maak graag een afspraak. De voorkeur gaat uit naar een prefab optie. Graag met elektra afgewerkt, behangklaar opgeleverd. Het gehele project van realisatie graag begeleiden, lees constructieberekening, tekening, vergunning etc.

Bouwtekening en constructieberekening

Wij willen ons dak laten vervangen op het huis, bij keuken en de schuur want dat zit aan elkaar gekoppeld. Hiervoor hebben wij een tekening nodig voor de vergunning die we moeten aanvragen. Tevens moet er op de tekening een erker aankomen en evt een constructieve berekening van 1 muur in ons huis.

Dakopbouw zolder, plat dak

Wij willen graag onze bovenste verdieping uitbreiden naar een volledige verdieping (inclusief elektra, stucwerk etc), Deze is nu voor de helft bebouwd. Het is plat dak en meerdere buren hebben dit ook al gedaan. Tekeningen en constructieberekening zijn reeds gemaakt, de tekening hebben wij bijgevoegd.

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Het gaat om twee muur doorbraken in een jaren 50 rijwoning in Den Haag. Daarvoor heb ik de volgende stukken nodig voor de omgevingsvergunning: - constructieberekening en tekeningen; - Stempel plan; De volgende is beschikbaar (zie bijlagen): archief onderzoek, sloop tekeningen, doorsnede tekening.

Constructie berekening voor een carport maken

Ik wil een carport laten plaatsen. Ik beschik over een tekening. Voor de vergunning heb ik de constructieberekening nodig. Kunnen jullie een offerte voor mij maken?

Draagkracht berekenen voor dakterras

Wij willen een dakterras plaatsen op onze uitbouw. Hiervoor hebben wij een constructieberekening nodig om te kijken of de draagkracht voldoende is. Als dit zo is hebben wij ook nog een bouwtekening nodig. Wij zijn opzoek naar een partij die ons hierbij kan helpen, in de bijlage hebben wij al een tekening meegezonden.

Constructieberekening voor een nieuw kozijn

Ik wil een constructietekening laten maken voor het plaatsen van een nieuw kozijn. De tekening en maten van het nieuwe kozijn heb ik al maar nu heb ik nog een constructietekening nodig om toestemming te krijgen van de VvE. Het nieuwe kozijn heeft dezelfde maat als het bestaande kozijn maar heeft een andere indeling.

Partners

Partners van Casius