Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor advies en tekeningen woningsplitsing:

Architect voor advies en tekeningen woningsplitsing

We willen onze woning splitsen in twee appartementen. een op de begane grond met tuin en het tweede op de eerste en tweede verdieping met balkon en dakterras. Op de begane grond moet bij het toilet een douche gemaakt worden, op de eerste of tweede verdieping moet een keuken gemaakt worden. Hiertoe vraagt de gemeente Arnhem de volgende tekeningen. Plattegronden van alle verdiepingen van bestaande en nieuwe situatie. Doorsnedetekening van bestaande en nieuwe situatie. Situatietekening van bestaande toestand en een situatietekening van de nieuwe toestand met daarop de afmetingen van het perceel en bebouwd oppervlak. Tekening met maatvoering van de (toegevoegde) berging(en), tuin, balkon(s) en terras(sen). De tekeningen van hoe het nu is, heb ik nog, weliswaar niet digitaal, maar ze zijn er nog.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor advies en tekeningen woningsplitsing uit heel Nederland:

Onderkelderen bestaande woning

Ik zou graag meer informatie in willen winnen over het onderkelderen van onze bestaande woning en eventueel een advies gesprek willen. Bijgaand iets meer informatie over het plan. Het huis is in 2008 gebouwd en onderheid met betonnen palen en betonnen fundering. Het huis zelf bestaat uit een betonnen casco met muren van 25cm dik De voorkeur gaat uit voor het onderkelderen met betonnen casco onder het huis ter grootte van 5m x 7-9m x 2,5m de maatvoering is afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Bijgaand tekeningen van de begane grond van de woning. De toegang voor werkzaamheden tot de kruipruimte zou eventueel via de oprit plaats kunnen vinden aangezien we 11x6 meter brede oprit hebben waardoor we daar werkruimte kunnen creëren. De toegang tot de kelder willen we maken op de positie van de bestaande trap en middels een luie trap naar de kelder laten lopen. Hiervoor zouden wel de huidige vloerplaten opgevangen moeten worden aangezien hier naar ons weten geen bewapening is aangebracht onder de anhydriet dekvloer. Alvast bedankt voor uw reactie.

Fundering achterbouw

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van onze woning realiseren en hebben daarvoor de geschikte fundering nodig. Tekeningen zijn aanwezig en gedeelte van de graafwerken is al gebeurd. Ik ben zelf metselaar dus de afwerking doe ik zelf.. Het gaat om 43 m2 en er komt een vloerplaat van 30 cm te liggen. Ook het dakwerk wordt door mij gedaan. Het zal een verdieping hoog worden. Ik heb nu gegraven tot 1,30 m diep, maar nog geen vaste grond gevonden. graag ook daar advies over.

Vrijblijvende offerte fundering nieuwbouw

Via deze weg vragen wij graag een vrijblijvende offerte aan voor de fundering van ons nieuwbouw huis op de Vijverberg te Doetinchem. De tekeningen van ons huis, de constructieberekeningen, het geotechnisch onderzoek en de statische berekeningen zou ik graag toesturen, maar kan enkel een bestand toesturen via de website. Maar kan ik later nog doen. Vereisten verder voor de fundering: - Het advies is een fundering op palen tov funderingsadvies - Moet voldoen aan de constructieberekeningen - Tenminste 18 cm massief beton bevatten ivm de verankering van het huis - Onze aannemer moet weten welk systeem jullie dan gebruiken voor de aansluitingsdetails van ons huis met houtskeletbouw Hoop zsm iets van u te vernemen.

Opbouw en van een overkapping een serre maken

We willen 2 klussen laten uitvoeren: - We willen 3 extra slaapkamers op het platte dak van onze uitbouw realiseren van 8 m bij ongeveer 5 m. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, wij hebben nog geen stappen genomen om richting de gemeente te gaan. Wel hebben wij een aannemer laten komen voor advies, hij heeft gezegd dat dit realiseerbaar is en geen moeilijkheden met de gemeente zullen komen. De fundering heeft hij nagelopen, deze is geschikt. Hij heeft een offerte uitgebracht, maar wij willen nog 2 offertes ernaast leggen om de prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bekijken. De uitbouw willen wij van steen. Wij hebben zelf tekeningen gemaakt. Er moeten 4 ramen in komen. Wij hebben zelf 2 ramen in de huidige gevel zitten, kunnen wij deze opnieuw plaatsen? 1 slaapkamer krijgt 2 ramen, de anderen 1 raam. Graag op de offerte casco benoemen en de aanvullingen specificeren voor compleet. - We willen evt een serre maken van onze overkapping. Bij dezelfde aannemer hebben wij hiervoor een offerte aangevraagd. Wij hebben 2 opties: 1. de overkapping dichtmaken met hetzelfde materiaal 2. een stenen uitbouw maken, maar deze optie wordt het waarschijnlijk niet qua kosten. De overkapping is 5 bij 3 m. Het hangt af van de optie of er een fundering moet6 komen. ALs wij voor optie 1 gaan, dan willen wij de vloer buiten, dit is het terraas en ligt 10 cm lager dan binnen, dan willen wij hier isolatie in en optrekken zodat dit gelijk wordt met de vloer binnen. Dan wordt het een soort tuinkamer. Oplevering is ook de vraag wat ons lukt qua kosten. De overkapping is nu van aluminium palen en melkglas. Vanaf 1 september kunnen wij beginnen.

Dakkapel voorzijde realiseren

Ik wil graag een dakkapel aan de voorzijde realiseren. Aan de achterzijde heb ik er al een met een binnenmaat van 3 meter. Aan de voorzijde wil ik dezelfde afmeting. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Kunnen de kosten voor het laten aanvragen van de vergunning apart op de offerte worden aangegeven? Net als graag een aparte post voor de afvoerkosten. Tekeningen heb ik opgevraagd. Ik wil kunststof kozijnen met twee kantel-kiepramen. In het midden ongeveer moet een paneel komen. Buitenafwerking trespa gebroken wit. De constructie maakt mij niet heel veel uit, ik wil het liefst goedkoop, dus ik denk aan prefab. Maar is trespa afwerking daarbij mogelijk? Zie foto waar wij op de plek van het dakraam de dakkapel willen hebben. constructie: maakt niet uit. prefab. advies vakman.

Uitbouw achterzijde woonkamer en keuken verbouwen

Mijn keuken is uitgebouwd ik wil nu mijn woonkamer uitbouwen en gelijktrekken met mijn keuken. Tevens wil ik een nieuwe keuken. De afmeting van de uitbouw zou ongeveer 3-4 meter diep x 2,5-3 meter breed moeten worden. Vergunning is niet nodig. Ik denk dat voor de fundering beton voldoende is. We willen graag een offerte voor een complete en een casco oplevering, waar elektra en stucwerk apart vermeld is. Ik heb zelf een par schetsen gemaakt, maar ik zou graag advies ontvangen voor de tekeningen. Voor de hypotheek heb ik de offertes nodig. Voor het eind van dit jaar zou ik graag de aanbouw gerealiseerd willen hebben, welke maand maakt niet heel veel uit.

Dakopbouw realiseren, deels met plat dak en deels met een schuin dak

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Ik heb verschillende tekeningen en schetsen en ik ga de vergunning regelen. Ik heb een document met meer details, nog niet alles, maar wel al een groot deel. Deze zou ik samen met foto's kunnen doorsturen. Ik moet de hypotheek verhogen en daarvoor heb ik ook de offerte nodig. De opbouw wordt 35,3 m2. Het dak zelf is 4800 x 9600 cm en van beton. Graag een casco oplevering en het trapgat maken met het plaatsen van de trap. Geen loodgieter is nodig, qua elektra alleen de blauwe kastjes en voor de rest kan ik het zelf. Aan een kant komt een schuin dak met een dakkapel met twee kozijnen en het dak met dakpannen. Het overige deel wordt een plat dak en dat wil ik volledig dicht houden. Een gevel is recht en van steen, een andere een schuin dak en van hout. Verder wil ik graag advies over de duurzaamste oplossing voor gevelbekleding. Er komen 2 ramen aan de vlakke kant en 2 ramen aan de schuine kant. De kozijnen van hout. Ik heb foto's en een bouwtekening. Ik wil graag een bouwgarantie. Rond juli/augustus zou ik willen beginnen.

Opbouw plat dak

Ik heb een rijtjeshuis met een plat dak en ik heb maar 1 verdieping. Ik wil graag een opbouw als 2de verdieping. Het dak is ongeveer 6 x 9 meter. de buren op de hoek hebben al een opbouw. Of het dak sterk genoeg is weet ik niet. De vergunning moet nog worden aangevraagd. Ik heb zoiets nog nooit gedaan en zou graag advies willen hebben. Van de woning zelf heb ik werk- en bouwtekeningen, maar nog niet voor de opbouw. De buren hebben wel tekeningen, geen idee of ik deze ook zou kunnen gebruiken. Ik wil een gedeeltelijke casco oplevering, buiten moet alles afgewerkt zijn en leidingen en een afvoer moet gemaakt worden voor de badkamer, toilet en wasruimte. Tegelwerk doen we zelf. We willen de constructie voor een deel gemetseld en een deel van kunststof, zoals de buren. Aan de voorzijde en achterzijde willen we plafondhoge ramen.

Prefab dakopbouw plat dak realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op onze platte dak. Afmetingen zijn ongeveer 6 x 5 m met aansluitende dakterras van 6 x 3 m. Geen idee of het dak sterk genoeg is, ik weet wel dat het een houtenconstructie is. Graag een prefab constructie met een casco oplevering. Wel zou ik graag willen bespreken hoe het dan wordt opgeleverd. Een vaste trap zou gemaakt moeten worden. De vergunning en tekeningen moeten nog geregeld worden. Vergunning uitbesteden, kan maar ligt aan de kosten. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Uitbouw achterzijde/keuken en veranda realiseren

Wij willen graag de keuken uitbouwen en een stuk veranda eraan realiseren. De keuken willen we uitbouwen met ongeveer 2.85 x 2.85 meter. Daarnaast wordt de veranda dan ongeveer 2.85 x 6 mtr. We hebben geen vergunning nodig. Fundering willen we naar laten kijken. De woning staat op palen. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk, een houten constructie - maar ligt aan de kosten - en constructie tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius