Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect voor advies en tekeningen woningsplitsing:

Architect voor advies en tekeningen woningsplitsing

We willen onze woning splitsen in twee appartementen. een op de begane grond met tuin en het tweede op de eerste en tweede verdieping met balkon en dakterras. Op de begane grond moet bij het toilet een douche gemaakt worden, op de eerste of tweede verdieping moet een keuken gemaakt worden. Hiertoe vraagt de gemeente Arnhem de volgende tekeningen. Plattegronden van alle verdiepingen van bestaande en nieuwe situatie. Doorsnedetekening van bestaande en nieuwe situatie. Situatietekening van bestaande toestand en een situatietekening van de nieuwe toestand met daarop de afmetingen van het perceel en bebouwd oppervlak. Tekening met maatvoering van de (toegevoegde) berging(en), tuin, balkon(s) en terras(sen). De tekeningen van hoe het nu is, heb ik nog, weliswaar niet digitaal, maar ze zijn er nog.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect voor advies en tekeningen woningsplitsing uit heel Nederland:

Dakopbouw realiseren, deels met plat dak en deels met een schuin dak

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Ik heb verschillende tekeningen en schetsen en ik ga de vergunning regelen. Ik heb een document met meer details, nog niet alles, maar wel al een groot deel. Deze zou ik samen met foto's kunnen doorsturen. Ik moet de hypotheek verhogen en daarvoor heb ik ook de offerte nodig. De opbouw wordt 35,3 m2. Het dak zelf is 4800 x 9600 cm en van beton. Graag een casco oplevering en het trapgat maken met het plaatsen van de trap. Geen loodgieter is nodig, qua elektra alleen de blauwe kastjes en voor de rest kan ik het zelf. Aan een kant komt een schuin dak met een dakkapel met twee kozijnen en het dak met dakpannen. Het overige deel wordt een plat dak en dat wil ik volledig dicht houden. Een gevel is recht en van steen, een andere een schuin dak en van hout. Verder wil ik graag advies over de duurzaamste oplossing voor gevelbekleding. Er komen 2 ramen aan de vlakke kant en 2 ramen aan de schuine kant. De kozijnen van hout. Ik heb foto's en een bouwtekening. Ik wil graag een bouwgarantie. Rond juli/augustus zou ik willen beginnen.

Opbouw plat dak

Ik heb een rijtjeshuis met een plat dak en ik heb maar 1 verdieping. Ik wil graag een opbouw als 2de verdieping. Het dak is ongeveer 6 x 9 meter. de buren op de hoek hebben al een opbouw. Of het dak sterk genoeg is weet ik niet. De vergunning moet nog worden aangevraagd. Ik heb zoiets nog nooit gedaan en zou graag advies willen hebben. Van de woning zelf heb ik werk- en bouwtekeningen, maar nog niet voor de opbouw. De buren hebben wel tekeningen, geen idee of ik deze ook zou kunnen gebruiken. Ik wil een gedeeltelijke casco oplevering, buiten moet alles afgewerkt zijn en leidingen en een afvoer moet gemaakt worden voor de badkamer, toilet en wasruimte. Tegelwerk doen we zelf. We willen de constructie voor een deel gemetseld en een deel van kunststof, zoals de buren. Aan de voorzijde en achterzijde willen we plafondhoge ramen.

Prefab dakopbouw plat dak realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op onze platte dak. Afmetingen zijn ongeveer 6 x 5 m met aansluitende dakterras van 6 x 3 m. Geen idee of het dak sterk genoeg is, ik weet wel dat het een houtenconstructie is. Graag een prefab constructie met een casco oplevering. Wel zou ik graag willen bespreken hoe het dan wordt opgeleverd. Een vaste trap zou gemaakt moeten worden. De vergunning en tekeningen moeten nog geregeld worden. Vergunning uitbesteden, kan maar ligt aan de kosten. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Uitbouw achterzijde/keuken en veranda realiseren

Wij willen graag de keuken uitbouwen en een stuk veranda eraan realiseren. De keuken willen we uitbouwen met ongeveer 2.85 x 2.85 meter. Daarnaast wordt de veranda dan ongeveer 2.85 x 6 mtr. We hebben geen vergunning nodig. Fundering willen we naar laten kijken. De woning staat op palen. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk, een houten constructie - maar ligt aan de kosten - en constructie tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Dakopbouw realiseren en mogelijk ook bij de buren

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis. We zijn nog aan het oriënteren. En zijn benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn. Ook zoek ik iemand die ons kan helpen met een principeverzoek bij de gemeente en eventueel een officiële aanvraag van vergunning. Een groot deel is plat van het dak, maar we hebben ook een schuin gedeelte. Wij zijn benieuwd of het mogelijk is om dit recht te trekken. In totaal zou de opbouw ongeveer 70 m2 worden. We hebben alle tekeningen nog nodig. Of het dak sterk genoeg is weet ik niet. We zouden graag een offerte voor een casco en voor een complete oplevering willen hebben. Elektra en stucwerk graag apart vermelden. Onze voorkeur gaat uit naar metselwerk, maar We willen graag advies wat het geschiktst is voor onze situatie. Er zou een trap gemaakt moeten worden. Mogelijk dat onze oude trap ook vervangen zou moeten worden. Misschien dat onze buren ook een opbouw willen. Mochten zij dit willen, zou er dan wat met de prijs gedaan kunnen worden?

Uitbouw achterzijde woonkamer en keuken verbouwen

Mijn keuken is uitgebouwd ik wil nu mijn woonkamer uitbouwen en gelijktrekken met mijn keuken. Tevens wil ik een nieuwe keuken. De afmeting van de uitbouw zou ongeveer 3-4 meter diep x 2,5-3 meter breed moeten worden. Vergunning is niet nodig. Ik denk dat voor de fundering beton voldoende is. We willen graag een offerte voor een complete en een casco oplevering, waar elektra en stucwerk apart vermeld is. Ik heb zelf een par schetsen gemaakt, maar ik zou graag advies ontvangen voor de tekeningen. Voor de hypotheek heb ik de offertes nodig. Voor het eind van dit jaar zou ik graag de aanbouw gerealiseerd willen hebben, welke maand maakt niet heel veel uit.

Aanbouw zijkant woning

We willen graag een uitbouw aan de zijkant van ons woonhuis. De breedte van de aanbouw is ongeveer 3 meter bij 9 meter lengte. Vergunning is waarschijnlijk nodig. Er staat nu een overkapping, deze moet verwijdert worden. Fundering heb ik geen idee van, mogelijk heipalen. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Voor de constructie willen we graag advies en de prijzen weten. Bouwtekeningen zijn ok nodig. Is het ook mogelijk om 3D tekeningen te maken?

Betonnen funderingsplaat verzakking herstellen

Ik heb een probleem met een deel van de fundering van mijn woonhuis: de fundering staat aan de linker en rechterkant op palen, maar aan de voor en achterkant zijn deze er niet. Op de plaat is een muur gemetseld (een vorstrand?) aan de voor- en achterkant. Daarmee heeft de plaat een dragende functie gekregen, maar het is niet de hoofdfundering. De plaat aan de voorkant is op betonnen nokken gezet en vastgemaakt aan de hoofdfundering, maar is niet verankerd. In het verleden is de grond veel verzakt, en ik vermoed dat door de verzakking bepaalde druk op de plaat is gekomen waardoor de plaat naar voren is gekanteld. Ik denk dat het ongeveer 1,5 cm uit het lood is gekanteld. Ik denk dat de een plaat aan de voorkant uitgraven moet worden, dat het vrijkomt en er dan een soort verankering aan de hoofdfundering bevestigd wordt. Ik hoop dat de fundering rechtgetrokken kan worden met het aandraaien van de bouten. Uiteindelijk zou de grond weer teruggestort worden. De afmeting van de plaat is: 5,40 meter breed en 1-1,10 meter hoog. Heel graag ontvang ik uw reactie met de mogelijkheden. Ik heb tekeningen, echter, deze zijn uit circa 1973. Het is een rijtjeswoning, een tussenwoning. Graag krijg ik advies en een offerte. De klus heeft enige spoed.

Uitbouw achterzijde woning bouwen

Wij willen een uitbouw aan de woning realiseren en we zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en de kosten. De maten zijn 5 meter breed bij 3 meter. Achterzijde van de woning zit aan een sloot dus er is geen toegang via de achterzijde mogelijk. Of een vergunning nodig is, weet ik niet zeker. Iemand vertelde mij van niet, maar zeker is het niet. Ik durf niet te zeggen welk soort fundering nodig is, maar ik heb begrepen dat palen wel nodig zijn. We willen een oplevering neigend naar compleet. Graag elektra apart op de offerte vermelden. Stucwerk van de wanden is niet nodig, maar het plafond wel. Tekeningen heb ik nog niet in mijn bezit. Het liefst wil ik een gemetselde constructie, maar ik krijg hier graag advies over. Mogelijk dat de buren ook een uitbouw willen. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van ons huis. Met een afmeting van +/- 6 x 3 meter. We bevinden ons nog in de oriëntatie fase en zijn benieuwd wat er mogelijk is en wat het zou kosten. Graag ook een aparte prijs om vloerverwarming aan te leggen indien mogelijk. Welk soort willen we graag advies over. Voor zover wij begrepen hebben is een vergunning niet nodig. We hebben geen idee wat voor soort fundering nodig is. We willen een complete oplevering met stucwerk en elektra. Tekeningen hebben we nog niet. Qua constructie twijfelen we nog een beetje. De buren hebben een uitbouw, een wand is dus gemetseld. Bovenop twijfelen we tussen geheel glas of een deel dak en een deel glas. Graag alle posten apart specificeren.