Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Arnhem of directe omgeving.

2922 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht van een plat dak berekenen, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken, draagconstructie berekening uitbouw, draagkracht berekenen van plat dak voor ballast zonnepanelen, constructie advies en berekening tbv het realiseren van een dakopbouw, constructieberekening voor muurdoorbraak laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Arnhem:

Schetsplan maken voor een omgevingsvergunning

Wij willen graag een schetsplan laten maken voor onze uitbouw. Het zal een uitbouw worden naast onze woning van ongeveer 10x5 m. Onder de uitbouw zal ook een kelder komen. Uitbouw zal gemetseld worden. Wanneer de gemeente akkoord gaat dan zullen we daarna ook de tekeningen en berekeningen voor vergunningsaanvraag moeten laten maken. Op dit moment eerst alleen een schetsplan.

Architect voor advies en tekeningen woningsplitsing

We willen onze woning splitsen in twee appartementen. een op de begane grond met tuin en het tweede op de eerste en tweede verdieping met balkon en dakterras. Op de begane grond moet bij het toilet een douche gemaakt worden, op de eerste of tweede verdieping moet een keuken gemaakt worden. Hiertoe vraagt de gemeente Arnhem de volgende tekeningen. Plattegronden van alle verdiepingen van bestaande en nieuwe situatie. Doorsnedetekening van bestaande en nieuwe situatie. Situatietekening van bestaande toestand en een situatietekening van de nieuwe toestand met daarop de afmetingen van het perceel en bebouwd oppervlak. Tekening met maatvoering van de (toegevoegde) berging(en), tuin, balkon(s) en terras(sen). De tekeningen van hoe het nu is, heb ik nog, weliswaar niet digitaal, maar ze zijn er nog.

Kleine bouwtekening

Het gaat hier om een kleine tekening. Wij willen waar nu een raam zit, deuren plaatsen waarbij hoogte en breedte onveranderd blijft, de gemeente wilt een tekening van de nieuwe afmeting om te kunnen archiveren.

Draagkracht berekenen van plat dak voor dakterras

Ik wil op een platdak een dakterras maken en zoek een expert die kan uitrekenen of het dak het gewicht van een dakterrasconstructie aan kan.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil graag een dakterras van 32 m2 op mijn platte dak aanbrengen (op een huis uit 1910). Hiervoor wil ik de draagkracht van het dak laten onderzoeken. Afhankelijk van de draagkracht bouw ik de constructie direct op het dak of maak ik een dragende constructie . Mocht het een dragende constructie moeten zijn dan krijg ik graag advies hoe ik dit kan construeren. De toegang tot het dakterras wil ik maken vanaf een balkon 1 verdieping lager, dit waarschijnlijk via een wenteltrap. Ook moet er een draagberekening van dat balkon gemaakt worden.

Constructieberekening voor een opbouw maken

Graag wil ik een prijsindicatie ontvangen voor een constructieberekening, waarvan de vergunning inmiddels is aangevraagd. Het betreft een opbouw op 2 bestaande garages. Een en ander conform bijgaande bouwtekening.

Draagkrachtberekening maken voor verwijderen van een (draag)muur

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 1 juli de sleutel. Ik ben nu op zoek naar een bouwkundige die voor mij kan vaststellen of een muur die ik wil verwijderen ook daadwerkelijk een draagmuur is. Als dat zo is, wil ik een constructieberekening en -tekening voor een draagbalk laten maken en ook een omgevingsvergunning laten aanvragen bij de gemeente. Ik ontvang graag uw offerte voor de inspectie, het maken van de berekening/tekening en de vergunningsaanvraag. Er staan foto's van de woning op Funda. Het is ook mogelijk om de woning even te bezoeken. Voor het slopen en plaatsen van een stalen balk heb ik al een partij gevonden.

Verzakte fundering laten nakijken

Op dit moment hebben wij ons oog laten vallen op een 100 jaar oude boerderij. Vaststaat dat in iedergeval de fundering achter is verzakt. Hier zijn scheuren zichtbaar en je verneemt dat de vloer afloopt. Aan de voorkant van de boerderij zijn ook scheuren zichtbaar, maar onduidelijk is of dit ook door de fundering komt.

Technische tekening van de keuken maken

Ik wil graag een technische tekening van de keuken laten maken. De deadline oplevering technische tekening keuken is 15 december. We hebben precies voor ons hoe de tekening er uit moet zijn, echter willen wij niet afhankelijk zijn van een keukenleverancier. Daarom de wens om alleen een technische tekening op te stellen. Van de projectontwikkelaar hebben we een template/voorbeeld gekregen waaraan de tekening minimaal aan moet voldoen. Daar dient u de gegevens op in te vullen.

Bouwtekening en constructieberekening voor uitbouw maken

We willen een standaard uitbouw met spouwmuur, een standaard plat dak met een 1 of 2 lichtkoepels, en een kozijn. De aanbouw zal tussen de achterpui van het huis en de schuur plaatsvinden. De achterpui is bijna volledig voorzien van kozijn. De afmetingen van de uitbouw zijn 6.6 x 3.1 meter. De uitbouw kan volgens de gemeente Arnhem zonder vergunning. Tekeningen vanuit Gelders archief zijn vanaf volgende week beschikbaar. Dan meer info. Tekeningen van huis beschikbaar.

Draagkracht berekenen van een plat dak

De draagkracht van een bestaand plat dak met dakterras uitrekenen. De afmeting van het dakterras kan ik (later) aan u doorgeven. Tekeningen van de bouw zijn aanwezig. Het is voor een extra clausule in een koopakte.

Badkamer ontwerpen

Voor onze badkamer in een nieuwbouwhuis hebben we voor de aannemer een technische tekening nodig. Het idee staat al op papier, alleen de technische details moeten nog. Alle maten van onder andere toilet, douche zijn bekend.

Houten terrasoverkapping ontwerpen

Ik heb van een architect een simpel ontwerp nodig voor een houten terrasoverkapping welke past bij de woning. Deze overkapping wordt op de voorerf aan de benedenverdieping gerealiseerd en moet dus passen bij de woning. Hierover heb ik al met de gemeente Arnhem gesproken! De overkapping wordt door een timmerman gerealiseerd. Ik kon kiezen voor standaard terrasoverkappingen die te koop zijn op internet maar dat wil ik niet. Ik wil iets aparts hebben en wat past bij de woning. Bezichtiging van de locatie is mogelijk door de architect.

Constructieberekening dakkapel/dakopbouw

Voor aanvraag dakkapel (officieel dakopbouw, omdat hoogte dakkapel gelijk is aan nok) is een constructieberekening nodig. Tekening is beschikbaar.

Architect voor advies en tekening uitbouw

Graag kom ik in contact met een architect, en niet een bouwkundige, voor advies en tekening voor de realisatie van een uitbouw. Graag wil ik een architect die meedenkt qua indeling, lichtindeling, hoe de aanbouw te realiseren zodat je optimaal licht in huis hebt, technisch etc. Ook het maken van een tekening. Een aannemer heb ik al.

Aanbouw & verbouwing advies

Nieuw huis gekocht, die we graag 2 a 3 meter willen uitbouwen en een open keuken realiseren. Graag iemand die meedenkt en de mogelijkheden op een rijtje kan zetten.

Tekening van 3 raamkozijnen

Er moeten tekeningen worden gemaakt van 3 raamkozijnen, waarvan 2 hetzelfde. Het is voor een voormalig bedrijfspand/beschermd stadsgezicht. Deze tekening is nodig voor de vergunning. Er zitten momenteel ook kozijnen in de gevel.

Doorsnedetekening project aanbouw woonhuis

Ik heb in verband met omstandigheden nog niet een volledige set tekeningen voor mijn bouwvergunning. Ik moet dus aan de hand van de hoofdtekening, iemand hebben die 2 doorsnedetekeningen kan maken voor het project aanbouw woonhuis. Er moet een keuken, bijkeuken en garage aan komen.

Tekeningen verbouwing benedenverdieping + extra slaapkamer in huidige garage

Wij willen de benedenverdieping verbouwen. Onder andere het verwijderen van de huidige open haard, nieuwe keuken (wellicht op een andere locatie dan de huidige), gashaard (wens), verplaatsen CV en bouwkundige aanpassingen (raam voorzijde huis aanpassen voor minder inkijk, openslaande deuren, schuifpui of vouwdeur en verwijderen stuk dragende muur. Daarnaast willen we graag in de garage een vierde slaapkamer met badkamer realiseren. Wij hebben ideeen wat we graag willen echter weten niet wat we kunnen realiseren gezien ons budget. Wij houden van een moderne stijl en zoeken dan ook een architect met een moderne stijl.

Ik wil een open keuken maken in mijn ...

Ik wil een open keuken maken in mijn benedenwoning. Maar ik wil graag weten of dat überhaupt kan, bouwkundig. Dus start uitvoering is nog onbekend, maar mogelijk moet/kan met andere verbouwingen in huis (verplaatsen badkamer) hier rekening mee worden gehouden. Offerte voor bouwtechnisch/constructief onderzoek.