Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening voor een aanbouw:

Constructieberekening voor een aanbouw

Ik wil naast mijn huis aanbouwen. Ik heb al een vergunning aangevraagd. Volgens de gemeente heb ik een constructietekening en berekening nodig. Ik heb hulp en advies nodig voor de constructietekening en berekening. De gewenste afmeting voor de aanbouw is 30 vierkante meter. Materiaal: lichte, houten constructie. De berekening moet uiterlijk 15 september ingestuurd zijn.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening voor een aanbouw uit heel Nederland:

Constructieberekening en tekening laten maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een aanbouw aan mijn huis voor een aanvraag van een omgevingsvergunning. Uitbouw beneden, opbouw 2e etage. Voor de opbouw zijn al tekeningen aanwezig van een bestaande opbouw van de buren. De vergunning voor deze uitbouw is al binnen. Ik heb tekeningen nodig van vooraanzicht-zijaanzicht-achteraanzicht en doorsnede van huis . Graag zou ik hier een offerte voor aan willen vragen zodat ik weet waar ik mee te maken heb.

Constructieberekening voor de omgevingsvergunning

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een tweedelige tekening: *Eerst de proeftekening / schets voor de principeaanvraag voor een etageopbouw op een bestaande aanbouw. Deze opbouw valt binnen de omgevingsvergunning; *Na goedkeuring van de principeaanvraag wil ik graag een gedetailleerde constructietekening voor een etageopbouw op de bestaande aanbouw.

Fundatie maken

Er zal een grote aanbouw gemaakt gaan worden aan 3 zijde van een woning. Hiervoor dient de vakman de fundering inclusief werkvloer te plaatsten. De oppervlakte van de aanbouw is 140 m2. Er is al een bouwtekening en constructieberekening aanwezig.

Constructieberekening maken voor een portaalconstructie

Ik zou graag een constructieberekening willen laten maken voor het plaatsen van een portaalconstructie als vervanging van de huidige achtergevel tbv aanbouw. Overspanning 4760mm

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Voor de aannemer en omgevingsvergunning is hiervoor een constructieberekening noodzakelijk. Het gaat om een aanbouw waarbij 2 dragende muren vervallen en er een dragende pilaar geplaatst moet worden. De aanbouw is 6,45 meter breed en 2,5 meter diep. In de bijlage is de bestaande indeling en de gewenste indeling te vinden.

Tekening en constructieberekening maken

We willen een constructieberekening laten maken voor de fundering van een aanbouw van 3 meter aan de achterzijde van onze woning. We willen namelijk een fundering in de tuin aanleggen om verdere verzakking te voorkomen. Aangezien we toch met de fundering bezig zijn willen we het deel bij de woning sterk genoeg maken voor een toekomstige uitbouw. Hier hebben we een constructieberekening voor nodig. We beschikken over een sonderingsrapport uit 1961, toen de woning is gebouwd. Er is al een omgevingsvergunning aangevraagd.

Bouwtekening voor een aanbouw

Graag willen wij een aanbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning met een (binnen)afmeting van 3.92 x 7.16 meter. Hiervoor zoeken wij een technisch tekenaar die de bouwtekening en constructieberekening kan maken op basis waarvan wij bij de VVE akkoord kunnen aanvragen. Er hoeft geen vergunning te worden aangevraagd. Het gaat om een aanbouw van ongeveer 30 m2 met een plat dak, een lichtstraat en met aan één zijde een volledige glaswand/pui met schuivende delen.

Dragende muren weghalen

Ik ben een aanbouw aan het plaatsen en wil hiervoor op de begane grond een gevelmuur (met binnenmuur) laten weghalen en een daarop haakse muur tussen de huidige keuken en woonkamer, zodat ik in het geheel een grote kamer creëer. Hiervoor is nog geen constructieberekening gemaakt. Graag ontvang ik offerte inclusief het maken van een constructieberekening. Het huis heeft betonnen muren en houten vloeren boven. De gevelmuur is circa 60 cm breed, de muur tussen keuken en woonkamer is circa 2.50 breed. Ik wil graag dat er twee steunbalken in elkaar vallen, zodat er geen pilaar nodig is. Op de bijgevoegde foto vanaf de buitenzijde is het stukje gevel + de muur tussen woonkamer en keuken (met daarin nu een toog).

Constructieberekening en bouwtekening maken

Ik wil graag een constructieberekening en bouwtekening van een uitbouw van 2.50 meter diep en 7.50 meter breed laten maken. De aanbouw komt aan een bestaande woning en betreft de doorbraak van een dragende muur, dus daar is de constructieberekening voor nodig.

Kelder met opbouw bouwen

Naast een bestaande recreatiewoning een aanbouw van max 400x425 cm. Met een kelder. Locatie Veluwe. Het huis is op staal gebouwd. Geen last van grondwater. Het huis is van betonsteen en gelijkvloers. De aanbouw moet ook van dezelfde steen. Aanbouw van een steens muur binnenkant doen we zelf. Kozijnen doen we zelf. Mag wel aparte prijs voor opgegeven worden. Recreatiepark, geen zwaar verkeer mogelijk. Grote parkeerplaats ook voor zwaar verkeer op 40 meter van huis bereikbaar via eigen grond. Wij willen zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen. Graag separate prijs voor: kelder, opbouw, constructieberekening etc. Zie ook tekening.

Partners

Partners van Casius