Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Lelystad of directe omgeving.

1446 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening maken, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lelystad:

Badkamer inbouwen plus technische tekening maken

We weten precies hoe we onze badkamer zouden willen maar we hebben iemand nodig die dit zou kunnen intekenen en uit kunnen voeren. De badkamer is 4 x 3 meter, er moet een wc, bad, douche en een badmeubel in komen. En de wanden moeten betegeld worden. Materialen regelen wij zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Schetsplan uitbreiding bestaande dakopbouw

Als 3e verdieping hebben wij een dakopbouw die vanuit de nieuwbouw omstreeks 2000 geplaatst is. Deze beslaat slechts een deel van het dak oppervlak. Om +/-30 m2 ruimte te winnen willen wij deze uitbreiden over het gehele dak. Om er achter te komen of dit überhaupt mag in de straat waar we wonen moeten we een schetsplan indienen bij de gemeente. We zoeken iemand die dat schetsplan kan maken volgens de gestelde eisen.

Constructieberekening maken voor overspanning draagbalk

Ik wil een constructieberekening laten maken voor een stalen draagbalk van 12 meter. De balk hoeft alleen een houten plat dak te dragen. Plattegronden en bouwtekeningen van het huis zijn aanwezig.

Constructieberekening voor een aanbouw

Ik wil naast mijn huis aanbouwen. Ik heb al een vergunning aangevraagd. Volgens de gemeente heb ik een constructietekening en berekening nodig. Ik heb hulp en advies nodig voor de constructietekening en berekening. De gewenste afmeting voor de aanbouw is 30 vierkante meter. Materiaal: lichte, houten constructie. De berekening moet uiterlijk 15 september ingestuurd zijn.

Constructieve berekening laten maken

Ik wil graag de vergunning aanvragen voor het aanbrengen van de badkamer raam van 100 cm breed en 140 hoog op in de badkamer op de begane vloer. Betreft dragende muur. Ik heb de bouwtekening al binnen en de tekening van de situatie. Er ontbreekt nog de berekening. Deze week moet ik de vergunning aanvragen, dus moet snel gebeuren.

Hulp aanvragen bouwvergunning

Ik heb voor een vergunningaanvraag voor het laten ombouwen van 1 woning naar 3 zelfstandige appartementen, het volgende nodig: Zie bijlage. 1) Kunt u mij helpen met de punten die gevraagd worden? 2) Zoja, wat gaat mij dit kosten bij u? Ik weet dat dit moeilijk te schatten is gezien u het huis niet heeft gezien maar desondanks wil ik graag een idee hebben van de kosten voor mijn lijstje. Zo kan ik besluiten met welk bedrijf ik in zee kan. Ik hoor het graag van u. Extra informatie: Verbouwingen al achter de rug gehad. Nu wil ik graag alsnog een vergunning aanvragen maar heb ik vooral wat informatie nodig. Wellicht kleine aanpassingen nodig in woning om te voldoen aan de norm.

Herindeling split-level bungalow

Wij zoeken iemand die ons advies kan geven over de indeling van onze woning(split level bungalow).Ik bedoel hiermee: wat is de beste plaats voor de keuken, slaapkamers,etc. We hebben al diverse muren weggehaald en andere weer geplaatst, maar nog steeds komen wij er niet uit, mede doordat onze achtergevel geheel uit beglazing bestaat. We zoeken dus echt iemand die dingen ziet waar wij zelf nooit aan zouden denken. Dus een interieurarchitect voor advies en mogelijkheden en wellicht een tekening. Afmeting ongeveer 9 bij 15 meter.