Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur:

Berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur

Ik wil graag een draagmuur voor een deel doorbreken om een stuk van de garage bij de woonkamer te betrekken. Ik zoek een partij die kan constateren wat hiervoor nodig is.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur uit heel Nederland:

Constructieberekening t.b.v. muur uitbraak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een constructieberekening. De twee kozijnen in de buitenmuur willen we omzetten tot openslaande deuren, daarnaast willen we de keukenmuur ook eruit laten halen (deze twee muren staan als T-positie op elkaar). Er zijn geen bouwtekeningen bekend bij de gemeenten. Graag hoor ik of het mogelijk is een constructieberekening te maken zonder bouwtekening. Wanneer zou de constructieberekening gemaakt kunnen worden en zit er een meerprijs op het sneller afleveren (2-6 weken)? De verbouwing vind namelijk pas in augustus plaats, maar t.b.v. de offerte voor de uitbraak zou ik de constructie berekening graag eerder ontvangen. Moet de muur op locatie worden bekeken, zo ja zit hier ook een meerprijs aan vast? En is het nodig een constructietekening te laten maken, of behoort dit tot de berekening?

Constructieberekening en tekening carport maken

Ik wil een constructie berekening en tekening laten maken van een carport 3x6 meter.

Constructie berekening voor een aanbouw

Ik wil een constructie berekening laten maken voor een uitbouw van 4m65 bij 3m20 met dakterras. Er zal hiervoor een opening in de draagmuur worden vergroot. Momenteel zit er een openslaande deur. De opening van nu 1.63 m wordt aan beide zijden zo'n 35 cm vergroot. Wie kan dit op korte termijn voor een goede prijs voor ons doen. De aannemer wil graag snel starten met de bouw. Met vriendelijke groet,

Maken bouwtekening schuur

Maken van bouwtekening schuur incl berekening tbv fundering. Houtbouw schuur L vorm. 7x4 en 4x2. Geen verdieping

Draagmuur verwijderen en stutten

Graag kom in in contact om te kijken naar de mogelijkheden om vrijblijvend een prijsopgave te ontvangen om: - Een constructieplan op te stellen voor het plaatsen van een bint, waarbij rekening wordt gehouden dat de gevel in de toekomst kan worden uitgebouwd. - Het plaatsen van Stempels. - Het plaatsen van de bint. De muur is van (bak)steen. Het plafon heeft een houten draagconstructie. (balken) De te overbruggen breedte is ongeveer 300cm De hoogte is ongeveer 270cm. Het huis telt een begane grond en 1 verdieping. (Bouw anno 1910) Het slopen van de muur, verleggen van leidingen, afvoeren van puin en afwerken van de ruimte wil ik waarschijnlijk zelf uitvoeren en mag daarom wel meegenomen worden in de offerte, echter wil ik dit als optie kunnen meenemen. Ik heb een partij die de daadwerkelijke berekening kan maken.

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Graag zou ik zo snel mogelijk een berekening willen hebben voor een stalen balk plaatsen in draag muur. Er zit nog 1 verdieping boven. Ook graag advies voor maken van fundering voor aanbouw. De aannemer heb ik al, ben echt opzoek naar een partij die de draagkracht kan berekenen.

Vergroten bestaande kast d.m.v. draagconstructie

Het betreft een renovatieproject in Waddinxveen, De Omscholing. Wij hebben een klushuis gekocht en de officiële oplevering staat gepland op 29 april. Begin mei zouden wij deze werkzaamheden laten uitvoeren door een specialist. De bestaande kast (zie foto's voor impressie) willen we verbreden om te gebruiken voor inbouwkasten van de keuken. We hebben een constructiebedrijf een berekening laten maken en die kwam met het rapport bijgevoegd in de bijlage. De afmetingen van de bestaande kast zoals die nu is heb ik bijgevoegd (deze afmetingen kunnen wat verschillen van de werkelijkheid). De uiteindelijke binnen maten van de kast na afwerking moeten zijn: 186 cm breed. 220 cm hoog, met misschien 0,5 cm speling om de kasten (van 186 x 220 cm) te kunnen plaatsen.

Woning stucen

Wij willen misschien een oude woning kopen en zijn de berekening aan het maken wat de kosten zijn om de buitenkant op te knappen. De buitenkant is erg beschadigd, veel gaten en scheuren hier een daar, graag een indicatie.

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik zoek een aannemer die een constructiebereking kan maken en een geveldoorbraak kan realiseren. Het gaat om een omgevingsvergunning aanvragen (incl. berekening), stempels plaatsen, stenen muur doorslijpen en stalen balk (4.3m.) plaatsen. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.

Een woning aan de achterzijde uitbouwen

We hebben bij een bouwkundig adviseur een berekening laten maken van doorbraak van de achtergevel voor een uitbouw van 12m2. Ik zoek een aannemer die, die aanbouw kan realiseren. De aanbouw moet een gemetseld skelet hebben; zijn voorzien van houten kozijnen en een dicht dak hebben. De woning is niet bereikbaar per achterom. Daarnaast moet er waarschijnlijk ook een fundering gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius