Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening nieuwbouw woning:

Constructieberekening nieuwbouw woning

Graag zou ik een constructieberekening van een nieuwbouw hoekwoning van 8.5 x 12 meter laten maken. Er komen dakpannen, betonmuren, stripsteen bekleding en kunststofkozijnen in/op het huis.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening nieuwbouw woning uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning constructieberekening voor fundering

Omgevingsvergunning voor onze kavel in den haag verkregen. Wij moeten een constructieberekening hebben om te beginnen met het slaan van de palen. Fundering van zand, schroefpaal. als u met mij contact opneemt kan ik de foto en documenten van gegevens doorsturen.

Fundering + vloer realiseren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het maken van een fundering + vloer voor onze nieuwbouw. Ik stuur u het deel van de constructieberekening voor dit deel. De buispalen worden 1 oktober geslagen en aanvullend kan de fundering gemaakt worden. De vergunning is rond, dus er zijn geen belemmeringen. Wij hebben bruine aarde als grondsoort. De fundering moet grofweg 10 bij 12 meter worden. Hier overheen een broodjesvloer. Het afgraven doen wij zelf.

Constructieberekening nieuwbouw woning met bijgebouw

Ik wil constructieberekening laten maken met bijbehorende grondonderzoek en funderingsadvies. Fundering: op palen + een plat van rond 20-30 cm dik beton storten op hele oppervlakte van begane grond en dit gelijk gebruiken als vloer voor begane grond, vloerverwarming hierin verwerken. Zijkanten en onderaan thermo isolatie aanbrengen. Gevels: Isobriq bouwblokken met gestort beton, betonconstructie dus, zie www.isobriq.be Verdiepingsvloer: volledig gestort beton, geen breedplaatvloer of kanaalplaatvloer. Overlapping tussen eerste verdieping en zolder + dak voor zover mogelijk houtconstructie, als niet mogelijk dan (deels) metaalconstructie.

Steunpaal vervangen door een draagbalk

Het betreft hier een nieuwbouw woning en in de keuken / eetkamer staat een steunpilaar. Boven de steunpilaar is de badkamer. De pilaar zou ik willen laten vervangen door een steunbalk. Deze zal ongeveer 7.50 meter lang moeten zijn. Is dit mogelijk en wat zijn de globale kosten? Er is een tekening van de woning, maar zonder constructieberekening. De oplevering is over 9 maanden, dus graag eerst een kostenindicatie.

Bouwtekening en constructieberekening maken

Ik wil graag een bouwtekening inclusief constructie berekening. De aanbouw is 5 meter breed 2 meter diep. Aan een zijde is er een muur van de garage van de buren. De buitengevel is ongeveer 20 cm dik, die moet met een balk ondersteund gaan worden. Het huis is gebouwd d.m.v. tunnelbouw. Wij hebben alle foto's nog van de nieuwbouw, omdat wij de eerste eigenaar zijn. We weten hoe wij de buitenkant eruit willen laten zien.

Constructieberekening nieuwbouw woning met garage

Wij hebben ons ontwerp klaar en verwachten binnenkort omgevingsvergunning te ontvangen. Aangezien het lange tijd onzeker was, hebben wij er vanuit kostenoogpunt voor gekozen pas later de constructieberekening aan te leveren. Daarom zijn wij nu op zoek naar een constructeur, alvorens met ons ontwerp een aannemer te zoeken. Het gaat om een woning van 110 m² van 3 bouwlagen (incl. Kelder) en een aangebouwde garage. De bovenste verdieping is een volledige, door een 20° pyramide dak met de dakgoot 2 m boven de verdiepingsvloer. Het gaat dus om een constructie berekening voor een nieuwbouwwoning.