Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening voor opbouw maken:

Tekening voor opbouw maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een dak opbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. De gewenste afmetingen van de te bouwen opbouw zijn 5 bij 7,5 meter inclusief dakterras. Materiaal: hout constructie en dakpannen. Ik zal later meer informatie verstrekken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening voor opbouw maken uit heel Nederland:

Uitbouw / opbouw op een plat dak

Wij willen een uitbouw van onze tweede verdieping, dat kan op het platte dak van de onderliggende verdieping. De uitbouw opbouw krijgt een afneming van 4,5 meter breed en 5,5 meter lang. Op de tekening zou de uitbouw op het linker dak komen. De doorgang naar de kamer zou via de bovenverdieping het kleine kamertje kunnen. Daar zit een raamkozijn die vervangen moet worden door een deur. Voorkeur voor prefab. Vergunning nog niet aanwezig. Graag met de gehele afwerking aan de binnenzijde.

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen een opbouw op onze nieuwe woning bij verschillende andere huizen al gedaan. Afmeting zal ongeveer 6 bij 7 meter zijn. Wij wensen dit compleet met alvast leiding werk voor een badkamer op deze verdieping. Bijgevoegde bestanden geven een indruk. Tekening enz kan ik allemaal delen met de vakman, vergunning is al aangevraagd

Casco-houtskelet dakopbouw realiseren

Wij willen onze woning (1963) met plat dak vergroten door een extra verdieping op de 1e verdieping te laten plaatsen. Wij zijn een x aantal jaren geleden al bezig geweest met een architect (tekening toegevoegd als bijlage), deze zijn destijds ook al goedgekeurd door de gemeente. Het gaat om een casco-houtskelet-opbouw met plat dak. Er moet ook een trapgat uitgezaagd worden in het betonnen plafond voor een vaste trap. De afwerking en installatiewerken doe ik allemaal zelf, wel wind- en waterdicht opleveren.

Opbouw op plat achterdak

We hebben financiering voor een dakopbouw. We zijn nu op zoek naar een Aannnemer die de dakopbouw kan tekenen, bouwen en afbouwen. De woning zelf is circa 6 meter breed en heeft aan de achterzijde een plat dak. De nokpannen van het schuine dak aan de voorzijde staan dwars t.o.v. de straat want we hebben een rechte voorgevel. Het huidige dak aan de voorzijde is eigenlijk een soort van zadeldak wat in een hoek loopt. Aan de achterzijde moet dit dak dus aangepast worden en aansluiten op deze nieuwe opbouw. Er moet wel een badkamer in komen, maar een toilet is niet noodzakelijk. Graag advies van een ervaren Dakopbouw-Aannemer, die dus samen met ons het ontwerp/tekening kan maken, de vergunningsaanvraag regelt en de realisatie op zich neemt en met ons kan overleggen over welke keuzes qua raampartijen, etc. de beste zijn. Kortom een Aannemer die meedenkt.

Opbouw op het garagedak aansluitend aan de woning

Wij willen een opbouw (circa 8,50 meter lang en 3,00 meter breed) realiseren op een gedeelte van het platte dak (betonplaten) van onze garage. Deze opbouw gaat aansluiten op de bestaande eerste verdieping. (zie tekening). Op hetzelfde garagedak willen we een dakterras en een sedumdak. Vergunning is nog niet aangevraagd maar ongeveer gelijke situatie bestaat in onze straat al dus ik verwacht geen problemen.

Vervangen elektrische installatie

Goedendag we hebben een nieuwe woning gekocht van 150m2 over 3 verdiepingen verdeeld in Den Haag de woning is van voor 1900. Er moet een nieuwe installatie geïnstalleerd worden. Nu veel opbouw maar ook gedeeltelijk inbouw. Welzijn zelf handig genoeg om de leidingen aan te leggen. Domotica is een wens maar dan niet KNX maar ook geen klik aan klik uit. Er moet dus een technische installatie tekening gemaakt en een nieuwe groepenkast en deze moet aangesloten worden.

Prefab kap op garage

We willen graag een prefab kapopbouw op onze garage. (schuin dak) Het gaat om het formaat 7x4 meter. Het is onze bedoeling om de opbouw casco op te laten leveren. Het is een project waar ook een vergunning voor nodig zou zijn dus als u ook de bouwkundige tekening kan maken graag.

Opbouw prefab op uitbouw

Wij willen gaan uitbouwen en daarop een opbouw laten plaatsen. De uitbouw hebben we de tekening en berekeningen al klaar mbt stalen balken enz. Nu willen we weten wat een extra opbouw op de uitbouw kost. Wat zijn de maten waar we uit kunnen kiezen. Mvg

Extra verdieping op plat dak DRIVE-IN woning

Extra verdieping bouwen op plat dak Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op een plat dak. Dit betreft een drive in woning met plat dak. Graag wil ik over de gehele lengte van het huis een verdieping erop laten plaatsen. (zijn ook andere huizen in de straat die dit reeds hebben). Ik vermoed daardoor dat het dak sterk genoeg is voor een dakopbouw. Ik wil graag een complete oplevering. Elektra en stucwerk enz.. enz.. (graag tekening en idee voorstel) Er is waarschijnlijk een vergunning nodig(?) ik zou dit graag door de vakman laten regelen. Constructie maakt niet heel veel uit, hangt voornamelijk af van prijs kwaliteit-verhouding. Het doel van de opbouw (45/50m2 ?) is het realiseren van een compleet open ruimte slaapkamer met complete badkamer, douche, bad (jacuzzie) en sauna..

Casco opbouw

Casco opbouw op platdak, indien mogelijk prefab. Vergunning al verleent aan hoekwoning. Bestaande constructie het liefst alleen aanpassen door trapopening te creëeren. Zie tekening bijgevoegd. Er zijn nog meer tekeningen en foto's bestaande situatie.

Partners

Partners van Casius