Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtoezicht op bouw appartementencomplex:

Bouwtoezicht op bouw appartementencomplex

Een collectieve aanvraag voor bouwtoezicht voor een appartementengebouw (15 appartementen) in Almere, aanvang bouw medio september 2018, bouwtijd 220 dagen. De gemiddelde grootte van een appartement is 120 m2. Meer informatie staat in een link die ik zou kunnen verzenden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtoezicht op bouw appartementencomplex uit heel Nederland:

Kelderbouw onder een woning

Ik ben nog een half jaar werkzaam op Aruba en zal daarna met ons gezin terugkeren naar Nederland. Wij willen dan weer in onze eigen woning trekken. Wij willen voor die tijd laten onderzoeken of daar een kelderruimte onder kan worden gerealiseerd van 5 x 9 meter en dit dan zo mogelijk ook laten uitvoeren. Het is een eengezinswoning, een hoekwoning uit bouwjaar 1953 of 1956. Er is een kruipruimte onder van 60 cm diep, waar in het midden een funderingsmuur met openingen zit. Ik heb zelf bouw- en constructietekeningen van de woning, maar ik denk dat die ook bij de afdeling Bouwtoezicht van de gemeente aanwezig zullen zijn. De woning wordt momenteel verhuurd, maar er kan een bezichtiging worden geregeld op afspraak via de beheerder. Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar, er is vijf uur tijdsverschil, maar reageer altijd op vragen via email. Graag ontvang ik een reactie over de haalbaarheid en een indicatie van alle kosten.