Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Almere of directe omgeving.

5811 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening maken, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Almere:

Draagkracht balkon berekenen

Wij willen graag een opblaasbare jacuzzi (700 liter) plaatsen op ons dakterras. Alvorens dat te doen willen we graag weten of dit qua draagkracht mogelijk is.

Berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur

Ik wil graag een draagmuur voor een deel doorbreken om een stuk van de garage bij de woonkamer te betrekken. Ik zoek een partij die kan constateren wat hiervoor nodig is.

Constructieberekening nieuwbouw woning

Graag zou ik een constructieberekening van een nieuwbouw hoekwoning van 8.5 x 12 meter laten maken. Er komen dakpannen, betonmuren, stripsteen bekleding en kunststofkozijnen in/op het huis.

Tekening voor opbouw maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een dak opbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. De gewenste afmetingen van de te bouwen opbouw zijn 5 bij 7,5 meter inclusief dakterras. Materiaal: hout constructie en dakpannen. Ik zal later meer informatie verstrekken.

Constructieberekening nieuwbouw woning met bijgebouw

Ik wil constructieberekening laten maken met bijbehorende grondonderzoek en funderingsadvies. Fundering: op palen + een plat van rond 20-30 cm dik beton storten op hele oppervlakte van begane grond en dit gelijk gebruiken als vloer voor begane grond, vloerverwarming hierin verwerken. Zijkanten en onderaan thermo isolatie aanbrengen. Gevels: Isobriq bouwblokken met gestort beton, betonconstructie dus, zie www.isobriq.be Verdiepingsvloer: volledig gestort beton, geen breedplaatvloer of kanaalplaatvloer. Overlapping tussen eerste verdieping en zolder + dak voor zover mogelijk houtconstructie, als niet mogelijk dan (deels) metaalconstructie.

Bouwtoezicht op bouw appartementencomplex

Een collectieve aanvraag voor bouwtoezicht voor een appartementengebouw (15 appartementen) in Almere, aanvang bouw medio september 2018, bouwtijd 220 dagen. De gemiddelde grootte van een appartement is 120 m2. Meer informatie staat in een link die ik zou kunnen verzenden.

Tekening voor opbouw maken

We willen graag een extra verdieping bovenop onze woning begane grond en 1ste verdieping bestaand 2de verdieping opbouwen. Wij zijn de eerste in de buurt, dus een schets om mee te beginnen is waarschijnlijk al genoeg. Willen ook graag weten wat eventuele kosten zijn.

Bouwtekening en constructieberekening voor een dakopbouw

Ik wil graag een bouwtekening met constructie berekening laten maken voor een dakopbouw op onze woning. Het gaat om een complete dakopbouw op een plat dak, 9,2 x 6 meter . Gevelafwerking met bakstenen en golfplaten en aan de voor en achterzijde 3 keer kunststof kozijnen. Daarnaast wil ik graag dat de vergunning ook aangevraagd wordt. Het betreft een hoekwoning. Voor meer kunt u contact opnemen. Ik heb de huidige tekeningen van de gemeente opgevraagd.

Constructeur gezocht

Ik wil een schuifpui op de eerste verdieping ca. 1 meter naar voren plaatsen zodat hij gelijk met de gevel komt. De pui komt op het huidige balkon te staan, waar dus een vloer gestort dient te worden. Foto's van de huidige situatie zijn bijgevoegd en ik kan u ook constructie tekeningen toesturen van de huidige situatie die ik bij de gemeente heb opgevraagd. De bedoeling is dat het aangezicht hetzelfde blijft, de huidige schuifpui wordt hergebruikt en schuift alleen naar voren. Voor het aanvragen van de vergunning heb ik tekeningen/berekeningen nodig.

Ontwerp voor een verbouwing

Wij zijn op zoek naar iemand die een ontwerp kan maken voor het verbouwen van de bovenverdieping, waaronder het aanpassen van het dak waardoor er meer ruimte ontstaat. Het gaat om een lessenaarsdak (45 graden) en dit willen we vlakker maken. Het gaat om een oppervlakte van 8.5 bij 6 meter.

Constructieberekening maken

In een betonnen platte dak van ons huis willen wij een rechthoekig gat (ongv. 1 m x 3 m) laten zagen om hierin een lichtstraat te plaatsen. De vraag is kan dit zomaar? Of moet dit versterkt worden door b.v. een stalen constructie? Moet deze constructie berekend worden?

Bouwtekeningen en constructieberekening maken

Wij willen een omgevings vergunning aanvragen. Hiervoor hebben wij een bouwtekening nodig voor een dakopbouw van 7 meter lang en 5,60 breed voorkant verlopend naar 5,20 achterkant. Het gaat om hsb met zinken felsbanen als afwerking. Ook hebben wij een constructie berekening nodig .

Scheur in fundering van het huis

Bij het verwijderen van het oude laminaat heb ik een lange scheur in de fundering gevonden. Graag hoor ik of hier iets aan gedaan dient te worden.

Tekenen van nieuwbouw schuur, appartement en stallen

Tekeningen van oude schuur vernieuwen voor herbouw na brand + moet bouwaanvraag indienen. Het is een gemetselde schuur met spouw, 75 m2 binnen, met stallen, garage en op zolder een opslagruimte. Ik heb de tekening van de oude schuur nog, en wil kleine aanpassingen zoals dakkapellen en openslaande deuren. De informatie kan ik u toemailen.

bouwen van een herenwoning op een hoekkavel

Goedemiddag, Op dit moment heb ik een optie op een kavel in het Homeruskwartier in Almere Poort. Omdat ik verschillende architecten heb gesproken op een informatiedag in Almere poort, maar natuurlijk geen tijd heb om met een ieder echt om de tafel te gaan zitten, ben ik maar aan het mailen geslagen. Indien mogelijk zou ik van u willen weten of u iets ziet in mijn project en of ik dan de eerste "vrijblijvende" prijsindicatie en mogelijk snelle schets, per mail zou mogen ontvangen. Dit zodat ik kan inschatten of het voor ons beiden zinvol is om in gesprek te gaan. Ik heb al een aantal aannemers als maar daar wordt het toch snel vrij standaard. Tot op zekere hoogte weten we wel wat we willen maar omdat we het niet "standaard" maar wel praktisch willen, gaan we dus toch ee

Dierenwinkel uitbreiden

Een stukje bijbouwen aan een dierenwinkel. Bouwkundige/architect voor bouwtekening

Constructie berekeningen voor bouwaanvraag

SPOED OPDRACHT - 7-10 dagen Op bestaande fundering (met beton vloer) wordt een kantoor/woon pand van 19.5 x 10 meter met 2 woonlagen lagen gebouwd, 6.3 meter hoog, totaal vloeropervlakte is 260 m2 (190 m2 bg en 70 m verdieping), met dakterras, ongeveer 12 binnenruimtes, veel ramen, breedplaat betonnen tussenvloer. Het geheel zal via een nieuwe serre verbonden worden met de huidige gebouw. Serre is onderdeel van bouwaanvraag Architect tekeningen, EPC, etc. zijn al beschikbaar. Bouwtechnische / constructie berekeningen (en evt bijbehorende tekeningen) zijn nog nodig voor aanvraag bouwverguning... Bestaande tekeningen - gegevens zijn verkrijgbaar via email Dit moet nu snell gebeuren binnen 7-10 dagen Budget = max 500,- Contact graag per email.

bouwtekening ivm dakkapel

wij willen een velux dakkapel laten plaatsen op ons huis en hebben daarvoor een lichte bouwvergunning nodig. wij zoeken nu iemand die een tekening voor de aanvraag van die vergunning kan maken. wij hebben wel tekeningen van ons huis dus die kunnen misschien gewoon aangepast worden?

Wij willen graag een verdieping op ons ...

Wij willen graag een verdieping op ons huis. En zijn benieuwd wat een bouwtekening daarvoor kost? afmetingen 5,5 breed, 7,5 lang en 2,5 hoog.

Naast een bestaande pand, staat een ...

Naast een bestaande pand, staat een fundering (met betton vloer)klaar voor een tweede gebouw. Hier wordt een kantoor/woon pand van 19.5m x 10m gebouwd, 3.3m hoog, ong. 10 binnenruimtes, veel ramen, betonnen dak. Hiervoor is de ontwerp door ons al bedacht, en moeten er profesionele bouwtekeningen van worden gemaakt, en eventuele wijzigingen ivm technische advies van architect. Tevens moeten ook de bouwtechnische berekeningen worden gedaan.

We hebben een optie op een bouwkavel in ...

We hebben een optie op een bouwkavel in Almere. We zoeken een bouwbegeleider die met ons door het hele proces loopt. Op dit moment zijn we bezig met het bepalen van het type woning.