Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Flevoland.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening voor woonwagen, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Flevoland:

woensdag 20 mei 2020

Draagkracht balkon berekenen

Wij willen graag een opblaasbare jacuzzi (700 liter) plaatsen op ons dakterras. Alvorens dat te doen willen we graag weten of dit qua draagkracht mogelijk is.
maandag 4 mei 2020

Berekening maken ten behoeve van verwijderen draagmuur

Ik wil graag een draagmuur voor een deel doorbreken om een stuk van de garage bij de woonkamer te betrekken. Ik zoek een partij die kan constateren wat hiervoor nodig is.
donderdag 16 april 2020

Bouwkundige tekening laten maken

We willen naast onze bestaande garage een tweede garage met daarop een puntdak laten plaatsen. De garage word 3 x 5,5 meter. We willen hier graag een bouwtekening voor laten maken.
donderdag 30 januari 2020

Badkamer inbouwen plus technische tekening maken

We weten precies hoe we onze badkamer zouden willen maar we hebben iemand nodig die dit zou kunnen intekenen en uit kunnen voeren. De badkamer is 4 x 3 meter, er moet een wc, bad, douche en een badmeubel in komen. En de wanden moeten betegeld worden. Materialen regelen wij zelf. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 december 2019

Schetsplan uitbreiding bestaande dakopbouw

Als 3e verdieping hebben wij een dakopbouw die vanuit de nieuwbouw omstreeks 2000 geplaatst is. Deze beslaat slechts een deel van het dak oppervlak. Om +/-30 m2 ruimte te winnen willen wij deze uitbreiden over het gehele dak. Om er achter te komen of dit überhaupt mag in de straat waar we wonen moeten we een schetsplan indienen bij de gemeente. We zoeken iemand die dat schetsplan kan maken volgens de gestelde eisen.
donderdag 22 augustus 2019

Constructieberekening en tekening tbv verbouwing

Wij willen een opbouw op onze (bestaande) berging laten maken. Voor het aanvragen van de omgevingsvergunning hebben wij hiervoor een constructieberekening en tekening nodig.
dinsdag 2 juli 2019

Constructieberekening nieuwbouw woning

Graag zou ik een constructieberekening van een nieuwbouw hoekwoning van 8.5 x 12 meter laten maken. Er komen dakpannen, betonmuren, stripsteen bekleding en kunststofkozijnen in/op het huis.
dinsdag 4 juni 2019

Constructieberekening maken voor overspanning draagbalk

Ik wil een constructieberekening laten maken voor een stalen draagbalk van 12 meter. De balk hoeft alleen een houten plat dak te dragen. Plattegronden en bouwtekeningen van het huis zijn aanwezig.
woensdag 17 april 2019

Tekening voor opbouw maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een dak opbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. De gewenste afmetingen van de te bouwen opbouw zijn 5 bij 7,5 meter inclusief dakterras. Materiaal: hout constructie en dakpannen. Ik zal later meer informatie verstrekken.
zondag 24 maart 2019

Constructieberekening nieuwbouw woning met bijgebouw

Ik wil constructieberekening laten maken met bijbehorende grondonderzoek en funderingsadvies. Fundering: op palen + een plat van rond 20-30 cm dik beton storten op hele oppervlakte van begane grond en dit gelijk gebruiken als vloer voor begane grond, vloerverwarming hierin verwerken. Zijkanten en onderaan thermo isolatie aanbrengen. Gevels: Isobriq bouwblokken met gestort beton, betonconstructie dus, zie www.isobriq.be Verdiepingsvloer: volledig gestort beton, geen breedplaatvloer of kanaalplaatvloer. Overlapping tussen eerste verdieping en zolder + dak voor zover mogelijk houtconstructie, als niet mogelijk dan (deels) metaalconstructie.
zaterdag 28 juli 2018

Bouwtoezicht op bouw appartementencomplex

Een collectieve aanvraag voor bouwtoezicht voor een appartementengebouw (15 appartementen) in Almere, aanvang bouw medio september 2018, bouwtijd 220 dagen. De gemiddelde grootte van een appartement is 120 m2. Meer informatie staat in een link die ik zou kunnen verzenden.
donderdag 14 september 2017

Tekening voor opbouw maken

We willen graag een extra verdieping bovenop onze woning begane grond en 1ste verdieping bestaand 2de verdieping opbouwen. Wij zijn de eerste in de buurt, dus een schets om mee te beginnen is waarschijnlijk al genoeg. Willen ook graag weten wat eventuele kosten zijn.
woensdag 6 september 2017

Bouwtekening en constructieberekening voor een dakopbouw

Ik wil graag een bouwtekening met constructie berekening laten maken voor een dakopbouw op onze woning. Het gaat om een complete dakopbouw op een plat dak, 9,2 x 6 meter . Gevelafwerking met bakstenen en golfplaten en aan de voor en achterzijde 3 keer kunststof kozijnen. Daarnaast wil ik graag dat de vergunning ook aangevraagd wordt. Het betreft een hoekwoning. Voor meer kunt u contact opnemen. Ik heb de huidige tekeningen van de gemeente opgevraagd.
vrijdag 28 juli 2017

Constructieberekening voor een aanbouw

Ik wil naast mijn huis aanbouwen. Ik heb al een vergunning aangevraagd. Volgens de gemeente heb ik een constructietekening en berekening nodig. Ik heb hulp en advies nodig voor de constructietekening en berekening. De gewenste afmeting voor de aanbouw is 30 vierkante meter. Materiaal: lichte, houten constructie. De berekening moet uiterlijk 15 september ingestuurd zijn.
vrijdag 19 mei 2017

Constructieberekening maken voor een steunbalk

Berekening van steunbalk voor draagmuur weghalen over 290 cm.
dinsdag 7 maart 2017

Bouwkundige tekening laten maken

Wij willen graag een nieuw huis bouwen. We hebben een huis op het oog, maar dat is prefab. Nu hebben we een aannemer die het huis traditioneel wil bouwen. Alleen we hebben een bouwkundige tekening nodig. Kunt u deze voor ons maken en kunt u aangeven wat de kosten daarvan zijn? Afmeting is 8 x 12 meter plus garage. Steen/hard. Hardhouten kozijnen.
maandag 1 augustus 2016

Constructeur gezocht

Ik wil een schuifpui op de eerste verdieping ca. 1 meter naar voren plaatsen zodat hij gelijk met de gevel komt. De pui komt op het huidige balkon te staan, waar dus een vloer gestort dient te worden. Foto's van de huidige situatie zijn bijgevoegd en ik kan u ook constructie tekeningen toesturen van de huidige situatie die ik bij de gemeente heb opgevraagd. De bedoeling is dat het aangezicht hetzelfde blijft, de huidige schuifpui wordt hergebruikt en schuift alleen naar voren. Voor het aanvragen van de vergunning heb ik tekeningen/berekeningen nodig.
maandag 20 juni 2016

Constructieve berekening laten maken

Ik wil graag de vergunning aanvragen voor het aanbrengen van de badkamer raam van 100 cm breed en 140 hoog op in de badkamer op de begane vloer. Betreft dragende muur. Ik heb de bouwtekening al binnen en de tekening van de situatie. Er ontbreekt nog de berekening. Deze week moet ik de vergunning aanvragen, dus moet snel gebeuren.
zaterdag 16 januari 2016

Ontwerp voor een verbouwing

Wij zijn op zoek naar iemand die een ontwerp kan maken voor het verbouwen van de bovenverdieping, waaronder het aanpassen van het dak waardoor er meer ruimte ontstaat. Het gaat om een lessenaarsdak (45 graden) en dit willen we vlakker maken. Het gaat om een oppervlakte van 8.5 bij 6 meter.
donderdag 13 augustus 2015

Constructieberekening maken

In een betonnen platte dak van ons huis willen wij een rechthoekig gat (ongv. 1 m x 3 m) laten zagen om hierin een lichtstraat te plaatsen. De vraag is kan dit zomaar? Of moet dit versterkt worden door b.v. een stalen constructie? Moet deze constructie berekend worden?
maandag 30 maart 2015

Bouwtekeningen en constructieberekening maken

Wij willen een omgevings vergunning aanvragen. Hiervoor hebben wij een bouwtekening nodig voor een dakopbouw van 7 meter lang en 5,60 breed voorkant verlopend naar 5,20 achterkant. Het gaat om hsb met zinken felsbanen als afwerking. Ook hebben wij een constructie berekening nodig .
maandag 8 juli 2013

Scheur in fundering van het huis

Bij het verwijderen van het oude laminaat heb ik een lange scheur in de fundering gevonden. Graag hoor ik of hier iets aan gedaan dient te worden.
dinsdag 11 juni 2013

Hulp aanvragen bouwvergunning

Ik heb voor een vergunningaanvraag voor het laten ombouwen van 1 woning naar 3 zelfstandige appartementen, het volgende nodig: Zie bijlage. 1) Kunt u mij helpen met de punten die gevraagd worden? 2) Zoja, wat gaat mij dit kosten bij u? Ik weet dat dit moeilijk te schatten is gezien u het huis niet heeft gezien maar desondanks wil ik graag een idee hebben van de kosten voor mijn lijstje. Zo kan ik besluiten met welk bedrijf ik in zee kan. Ik hoor het graag van u. Extra informatie: Verbouwingen al achter de rug gehad. Nu wil ik graag alsnog een vergunning aanvragen maar heb ik vooral wat informatie nodig. Wellicht kleine aanpassingen nodig in woning om te voldoen aan de norm.
dinsdag 4 december 2012

Herindeling split-level bungalow

Wij zoeken iemand die ons advies kan geven over de indeling van onze woning(split level bungalow).Ik bedoel hiermee: wat is de beste plaats voor de keuken, slaapkamers,etc. We hebben al diverse muren weggehaald en andere weer geplaatst, maar nog steeds komen wij er niet uit, mede doordat onze achtergevel geheel uit beglazing bestaat. We zoeken dus echt iemand die dingen ziet waar wij zelf nooit aan zouden denken. Dus een interieurarchitect voor advies en mogelijkheden en wellicht een tekening. Afmeting ongeveer 9 bij 15 meter.
zaterdag 26 mei 2012

Dakterras

Prijsopgave bouwtekening voor een dakterras op bestaande uitbouw van 7x5,5m. Woning uit 1999, uitbouw uit 2002. De bestaande uitbouw is bewust berekend op een dakterras, ten tijde van bouw. Recente bouwtekeningen aanwezig. Principe-aanvraag gemeente reeds goedgekeurd. Tekening: rondom balkonhekwerk glas/rvs met aan weerszijden een grote draad-glasplaat tegen buitengevel aan, naast buren. Gaarne prijsopgave.

Partners

Partners van Casius