Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Gieterveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Gieterveen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Gieterveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Gieterveen of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Gieterveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: balkon bouwkundig keuren, installatietekening voor de keuken en badkamer maken, dakkapel bouwtekening en constructie berekening maken, constructietekening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Gieterveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Gieterveen:

Bouwtekening voor het aanvragen van een omgevingsvergunning

Ik wil een bouwtekening laten maken voor verbouw/aanbouw. De tekeningen moeten voldoen aan de eisen om een omgevingsvergunning te kunnen aanvragen bij de gemeente Tynaarlo. Ze vragen het volgende: - (Bouwkundige) tekening van de bestaande en nieuwe situatie (op schaal en voorzien van alle relevante maatvoeringen). - (Bouwkundige) plattegrondtekeningen bestaand en nieuw (op schaal en voorzien van alle relevante maatvoeringen). - (Bouwkundige) geveltekeningen bestaand en nieuw (op schaal en voorzien van alle relevante maatvoeringen). De bestaande tekeningen zijn aanwezig. In de bijlage de plannen.

Schetsplan maken van een bijkeuken voor een bouwvergunning

Schetsplan maken voor bijkeuken aan zijkant woning, 2 meter breed 5 meter lang, hoogte standaard, plat dak, 2 meter uit voorgevel.

Bouwtekening maken

Ik wil een bouwtekening laten maken die voldoet aan de eisen van de gemeente Assen. Wij wensen een aanbouw van ca. 7 meter bij 4 meter ten behoeve van levensloopbestendig wonen.

Constructieberekening maken voor het verwijderen van een draagmuur

Ik wil graag een een constructie berekening laten maken, ook om zeker te zijn dat het verzekeringstechnisch in orde is, voor een (vermoedelijke)draagmuur tussen keuken en eetkamer/woonkamer. Wij willen graag een open constructie creëren, waarbij we een stalen balk willen laten plaatsen, om zo een open ruimte te kunnen krijgen tussen keuken en woonkamer. In deze muur zit nu nog een deur. De totale lengte van deze gehele muur is 320 cm, bij 270 cm hoog. Het is een voormalig woonhuis van een boerderij. Wij krijgen 10 augustus de sleutel, vanaf dat moment kunt u de tekening maken.

Draagkrachtberekening voor waterbed in oude woning

Het gaat om een woning van 1919. Ik kom hier te wonen en heb een waterbed met een gewicht van 700 kilo. Ik wil graag een berekening laten maken van de draagkracht van het houten plafond, zodat ik weet of deze mijn bed gaat kunnen houden.

Bouwtekening maken voor een vergunningaanvraag

Wij willen onze vrijstaande woonboerderij met een uitbouw van ongeveer 85 m² gaan vergroten. E.e.a. is al goedgekeurd in het vooroverleg bij de gemeente. We willen nu graag op korte termijn een bouwtekening laten maken voor het indienen van een vergunningaanvraag. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Sonderingen uitvoeren

In verband met een geplande verbouwing van boerenschuur naar een woning heeft de constructeur sonderingen nodig aangezien hij niet exact bekend is met de bodemslag. Het gaat dan om 2 a 3 sonderingen net buiten het gebouw om inzicht te krijgen in de bodemsamenstelling en draagkracht.

Bouwtekening voor een aanbouw maken

Aanbouw. Wij willen een aanbouw plaatsen van 6x8. Met een puntdak (wolfskap). Wat weer dwars op het bestaande huis geplaatst moet worden. Als het ware wordt de helft van het bestaande gedeelte weer dwars op de achtergevel geplaatst.

Constructieberekening voor een dragende muur

Ik wil graag een constructie berekening laten maken voor het verwijderen van een dragende muur. Het gaat om een muur van 3 meter lang. De muur verwijder ik zelf, stutten doen we ook zelf, ik wil alleen graag weten wat voor balk erin moet.

Bouwtekening maken

Ik zou graag een tekening laten maken van de zijkant van de schuur. Er is een overkapping geplaatst: vanaf de garage tot de schutting/erfafscheiding. Dit i.v.m. de vergunning van de gemeente. Ik kan u een foto mailen.

Kleuradvies voor de woonkamer en keuken

Ik zou graag een offerte willen over kleur advies. Half oktober krijg ik de sleutel van mijn nieuwe tussenwoning. Mijn woonkamer en keuken zitten in een ruimte. Mijn keuken moet een beetje stoer worden en de rest van mijn woonkamer landelijk met natuurlijke tinten. Ik heb zelf al kleuren uitgezocht, maar vind het heel lastig om het als geheel te zien en de keuken stoer te houden en de rest toch landelijk en natuurlijk. Graag zou ik advies willen of ik op de goede weg zit en wat eventueel aanpassingen zouden kunnen zijn. Ik wil hierover graag een offerte of contact via de mail niet telefonisch. Ik hoop op leuke reacties!

Constructieberekening voor een uitbouw maken

Graag zou ik een offerte willen hebben voor een constructieberekening, nodig voor een uitbouw. Berekening: betonwerk, stalenbalken, houtenbalken. Tekeningen zijn beschikbaar.

Bouwtekening: uitbouw bouwen

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een uitbouw van steen met kunststof kozijnen. De uitbouw wordt ongeveer 3 bij 9 meter. De tekeningen zijn nodig voor de aanvraag van de vergunning bij de gemeente.

Woonkamer stylen

Eigen huis en tuin, Ik ben op zoek naar iemand die mijn woonkamer kan in richten. Het gaat om een woonkamer met verschillende uitbouwt naar de mooie tuin. Nu ben ik een starter en ik weet niet goed hoe ik dit aan moet pakken en mijn budget is niet al te groot. Ik hoop dan ook dat ik toch nog er iets moois van kan maken. Kunnen jullie mij helpen ?

Constructieberekening en -tekening carport maken

Wij zoeken een teken-constructie bureau voor het berekenen en tekenen van een dubbele carport van 8 bij 7 meter incl. 2 lichtstraten. De welzijnscommissie heeft eigen tekening goedgekeurd. De carport is door de gemeente vergunningbaar. Niet geheel een plat dak omdat de daklijn doorgetrokken moet worden, daarvoor moet de voorzijde iets smaller dan de rest worden. Mag ook een aannemer zijn die bovenstaande kan verzorgen en tevens de uitvoering op zich kan nemen.

Bouwtekening voor aanbouw maken

We willen graag een bouwtekening van een aanbouw aan een recreatie woning van 6 x 6. Daarin moet een badkamer komen van 3 x 3. Graag maken wij een afspraak om een en ander te bespreken en de wensen kenbaar te maken.

Het bouwen van een schuur met carpoort

Het project wordt een schuur met aansluitend carpoort (voor een camper) en heeft een lessenaarsdak. Liefst een beetje een uitstraling van een drentse kapschuur. De afmetingen worden +/- 3,50m breed; +/- 10m lang en een minimale hoogte van 2,75m. De kopse kant moet kunnen worden afgesloten met deuren. Het voorbeeld is een benadering van hoe het er uit moet zien. Er moet een tekening gemaakt worden voor de vergunning aanvraag. Dus we zoeken hiervoor een bouwkundige/architect.

Constructieberekening nokverhoging

Dakkapel met nokverhoging, de tekening ligt bij de gemeente en die vraagt nu om een constructieberekening.

Technisch bouwkundig rapport

Technisch bouwkundig rapport opstellen van een 60 jaar oud pand gelegen in Emlichheim (Emmelkamp) vlak over de grens bij Coevorden. Graag ook een prijsopgave van dat rapport. Object is een bungalow.

Advies voor bouwtekening en vergunning aanvraag nokopbouw

We willen graag een extra kamer boven op de bestaande woning (nokopbouw) maar door de nieuwe vergunningsregels hebben we een geschikte bouwtekening nodig en advies voor het aanvragen van de vergunning. Er is een tekening van de buren. Die is in spiegelbeeld. Er is een aannemer in hand genomen.

Het gaat om het vervangen/vergroten van ...

Het gaat om het vervangen/vergroten van een aanbouw met platdak in het verlengde van en aan de achterzijde van het huis. Huidige aanbouw bevat bijkeuken (3x3m) en badkamer met wc(3x3m). totale afmetingen 3x6m. Dit dient gesloopt te worden. De nieuwe aanbouw (5x9m)moet bevatten bijkeuken 5x3m, slaapkamer 5x4m en en-suite badkamer 5x2m. Hieraan grenzend naast het huis wordt de eetkamer (oude slaapkamer) uitgebreid met 3x4 meter. Hiervoor dient een dragende spouwmuur doorbraak gemaakt te worden over circa 3,5m. tevens dient een binnenshuis doorbraak vanuit de keuken naar eetkamer gemaakt te worden t.b.v. schuifdeuren. Opening max 1,6m. De totale oppervlakte van nieuwe aanbouw met plat dak is circa 57m2. Graag verneem ik de mogelijkheden. met vriendelijke groet, Harm-Jan Witteveen