Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekening voor een opbouw/dakkapel laten maken, tekening voor opbouw maken, constructieberekening en ontwerp voor een kelder, tekening en constructieberekening maken, constructieberekening voor trapgat, bouwtekening voor een dakterras maken, constructie bouwtekening dakterras, constructieberekening maken voor muurdoorbraak, bouw- en constructietekening voor dakopbouw carport, constructie berekening voor een opbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Emmer Compascuum:

Het gaat om het vervangen/vergroten van ...

Het gaat om het vervangen/vergroten van een aanbouw met platdak in het verlengde van en aan de achterzijde van het huis. Huidige aanbouw bevat bijkeuken (3x3m) en badkamer met wc(3x3m). totale afmetingen 3x6m. Dit dient gesloopt te worden. De nieuwe aanbouw (5x9m)moet bevatten bijkeuken 5x3m, slaapkamer 5x4m en en-suite badkamer 5x2m. Hieraan grenzend naast het huis wordt de eetkamer (oude slaapkamer) uitgebreid met 3x4 meter. Hiervoor dient een dragende spouwmuur doorbraak gemaakt te worden over circa 3,5m. tevens dient een binnenshuis doorbraak vanuit de keuken naar eetkamer gemaakt te worden t.b.v. schuifdeuren. Opening max 1,6m. De totale oppervlakte van nieuwe aanbouw met plat dak is circa 57m2. Graag verneem ik de mogelijkheden. met vriendelijke groet, Harm-Jan Witteveen