Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit De Kiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in De Kiel heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in De Kiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in De Kiel of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit De Kiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: funderingsrapport maken, draagkracht berekenen van een plat dak, bouwtekening nokverhoging maken, constructieberekening laten maken, draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen, draagkracht van een plat dak berekenen, rapport draagkracht balkon maken, draagkracht berekenen voor dakterras, installatietekening voor keuken, constructieberekening maken voor draagmuur verwijderen, tekening dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in De Kiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in De Kiel:

Woonkamer stylen

Eigen huis en tuin, Ik ben op zoek naar iemand die mijn woonkamer kan in richten. Het gaat om een woonkamer met verschillende uitbouwt naar de mooie tuin. Nu ben ik een starter en ik weet niet goed hoe ik dit aan moet pakken en mijn budget is niet al te groot. Ik hoop dan ook dat ik toch nog er iets moois van kan maken. Kunnen jullie mij helpen ?