Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Buinen of directe omgeving.

12 klanten uit Buinen bevelen een bij Casius in Buinen aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwtekening voor een opbouw/dakkapel laten maken, tekening voor opbouw maken, constructieberekening en ontwerp voor een kelder, tekening en constructieberekening maken, constructieberekening voor trapgat, bouwtekening voor een dakterras maken, constructie bouwtekening dakterras, constructieberekening maken voor muurdoorbraak, bouw- en constructietekening voor dakopbouw carport, constructie berekening voor een opbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Buinen:

Het bouwen van een schuur met carpoort

Het project wordt een schuur met aansluitend carpoort (voor een camper) en heeft een lessenaarsdak. Liefst een beetje een uitstraling van een drentse kapschuur. De afmetingen worden +/- 3,50m breed; +/- 10m lang en een minimale hoogte van 2,75m. De kopse kant moet kunnen worden afgesloten met deuren. Het voorbeeld is een benadering van hoe het er uit moet zien. Er moet een tekening gemaakt worden voor de vergunning aanvraag. Dus we zoeken hiervoor een bouwkundige/architect.