Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Zutphen

Dubbelzijdige nokverhoging (5,5m breed) - Aanbouw - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dubbelzijdige nokverhoging (5,5m breed)

Wij willen graag de prijs weten voor een dubbelzijdige nokverhoging +- 5.50m x 1.10m hoog tussen de schoorsteen incl vergunning aanvraag bij de gemeente met 2 vaste ramen voor 2 kiepramen voor geldt ook voor de achterkant. Zonder binnen afwerking, dus casco opgeleverd. De buitenzijde willen we afgewerkt hebben in kunststof, inclusief de kozijnen. De verwarming zou dan aan de hand van radiatoren mogen.


Aannemer Zutphen

Offertes aanbouw in Zutphen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zutphen

vrijdag 01 april 2022

Huidige uitbouw vervangen met nieuwe

Wij willen een bestaande uitbouw laten weghalen en vervangen voor een uitbouw van 7,5x2,7 meter. Wij laten ons graag informeren of deze aanbouw geheel of alleen buitenzijde hout (douglas?) wordt. Op de tekening staat ook een serre, ook daar graag een prijsindicatie voor.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zutphen
woensdag 30 maart 2022

Verzakking van aanbouw herstellen (12m2)

Onze huidige aanbouw is niet gefundeerd (20 jr oud) en er is verzakking. Nu zoek ik een vakman die dit kan herstellen voor mij. De oppervlakte is 12m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zutphen
zondag 13 maart 2022

Aanbouw stenen garage en overkapping aan het huis

Aanbouw van een stenen geïsoleerde garage aan de zijkant van de woning en aanbouw van een houten overkapping aan de achterkant van de woning. In de bijlage de wensen die wij hebben en de situatie van onze woning. Zit te denken aan 18 m2 en een complete oplevering. Verder metsel constructie, houten kozijnen en een lichtkoepel. Is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Brummen
donderdag 17 december 2020

Houten uitbouw achterzijde tussenwoning met schuifpui en lichtstraat

Graag zou ik een offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning houtbouw met lichtstraat, offerte voor 5 meter breed en 3 meter uitbreiding. Een kunststof schuifpui aan tuinzijde en smalle lange ramen bovenaan lichtstraat. Economisch gezien kan het niet uit dus een luxe aanbouw ga ik niet laten uitvoeren. Verder graag woon-klaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vorden
maandag 13 april 2020

Glazen dak voor aanbouw realiseren

Voor mijn aanbouw zou ik een glazen dak willen laten plaatsen van om en nabij 6,40 meter breed bij 3,50. Het gaat dan om staanders met een dwarsbalk en liggers waar het glas opgelegd moet worden. Aan beide zijkanten wil ik een dichte strook van minimaal 50 cm, maar dit kan aangepast worden dat is afhankelijk van wat het beste uitkomt met de afmeting van de glasplaten. Eventueel met een dakgoot enzovoort. De zijwanden en de afwerking en het plaatsen van deuren doe ik verder zelf. Een vergunning is niet nodig. Rond mei zou ik willen beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gorssel
dinsdag 17 maart 2020

Uitbouw realiseren

Wij zijn een huis aan het kopen en we willen graag een uitbouw zodat wij een grotere woonkeuken hebben. Liefst een met veel glas aan de voorkant, zijkanten en in het dak (glazen dak of lichtstraat?). De uitbouw moet geïsoleerd zijn, de huidige buitenmuur moet weg. Het wordt een vergroting van de keuken. Het huis is 5 m breed, en wij willen de aanbouw rond de 3 m diep hebben, maar als bijvoorbeeld een aanbouw van 2,5 m diep stukken goedkoper is, is dat ook goed! Wij hebben rond gekeken op internet en je kan overal offertes aanvragen, maar dat wilden wij pas doen als wij iets meer wisten. Alleen er zijn zoveel verschillende prijzen voor zoveel verschillende mogelijkheden dat wij niet mer zo goed weten hoeveel het werkelijk zou gaan kosten. Wij moeten inmiddels een opschieten met onze plannen, dus wij hopen dat u wat voorbeelden heeft. Zouden jullie wat voorbeelden kunnen opsturen? Offertes in verschillende prijscategorieën? Op de foto een voorbeeldje van wat wij mooi vinden! Wij hebben de bouwkundige keuring al aangevraagd. En zijn bezig met de taxatie voor de hypotheek.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Warnsveld
zondag 28 april 2019

Aanbouw en overige klussen woning

Ik zoek een aannemer die een aantal (grote) klussen kan uitvoeren in mijn woning. We willen de woonkamer uitbouwen met 4 meter diep en 6 breed. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en woon-klaar worden opgeleverd. In de uitbouw moet een nieuw leidingsadviesschema worden toegepast ten behoeve van een nieuwe keuken. Verder moet er 130 m2 aan nieuwe vloeren worden geplaatst. Ook willen we de trap en wanden in de hal geschilderd hebben. Verdere zaken bespreek ik met de aannemer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Laren
zondag 14 april 2019

Aanbouw achterzijde

Aan de achterzijde hebben wij een uitbouw in een L vorm. Ik zou de uitbouwen willen uitbouwen zodat de achtergevel gelijk is. Dit zal een deel zijn van 6 bij 5 meter. In de uitbouw dient elektra en vergunning doorgetrokken te worden en de wanden en plafond gestuukt. Er is nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lochem
zondag 08 juli 2018

Houten bijgebouw bouwen

Ik wil een aanbouw van 580 bij 380 cm laten bouwen aan de achterzijde van het erf. Het moet een zadeldak krijgen die zwaar geïsoleerd moet worden. Ik wil houtskeletbouw. Ik wil volledige afwerking hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Laren
zondag 17 december 2017

Houten aanbouw plaatsen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een houten aanbouw laten plaatsen van 5 bij 3.50 meter. Het zal een verlengde van de keuken gaan worden met een plat dak en openslaande deuren. De ruimte is goed bereikbaar en de uitbouw mag casco worden opgeleverd. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lochem
vrijdag 17 november 2017

Casco aanbouw aan de achterzijde realiseren

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een aanbouw van 1.50 bij 4 meter laten plaatsen. De achtergevel van de woning dient te worden opengebroken en een steunbalk geplaatst. Verder mag de aanbouw opgemetseld worden en dienen er kozijnen geplaatst te worden. De afwerking zullen wij zelf verzorgen. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorst gem. Voorst
woensdag 27 september 2017

Aanbouw aan de achterzijde

Ik wil graag een aanbouw van 8 meter bij 3 meter, hout skeletbouw (Zweedse rabatdelen) met fundering en 2 x openslaande deuren. De vergunning heb ik al.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Laren
vrijdag 09 december 2016

Uitbouw met slaapkamer aanbouwen

Het betreft een uitbouw van 8.40 x 3.50 meter, 2 extra binnenmuren over de breedte. Totaal 3 binnendeuren. Ook wil ik graag 4 ramen van 50 x 60 cm.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eerbeek
zaterdag 17 september 2016

Aanbouw verbreden over de volle breedte van het huis

Willen een uitbouw aan de achterzijde van ons huis waar nu een uitbouw zit van 280 cm breed bij 4 meter diep deze willen we vergroten met een afmeting van 320 breed en 4 meter diep. Dan is er een aanbouw over de hele breedte van het huis (6 meter breed). 1 buiten muur blijft staan. Met plat dak en tuindeuren naar buiten en stucwerk klaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eerbeek
maandag 29 augustus 2016

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Uitbouw aan de achterzijde woning (2 onder 1 kap woning), 3 meter breed en 2 meter diep. Er zijn nog geen tekeningen. Ene kant de scheidingswand van de buren, andere kant tussen reeds bestaande uitbouw. Achterzijde voorzien van openslaande deuren of schuifpui (liefst van kunststof). Voorzien van plat dak met licht doorlaat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ruurlo
Offertes aanvragen