Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Zaandam

Casco traditioneel gemetselde utbouw - Aanbouw - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Casco traditioneel gemetselde utbouw

Ik zou graag een uitbouw willen van 4 meter diep en 5 meter breed met een dakterras. Binnenkant afwerking zal ik ook zelf nog kunnen doen (casco). Het gaat alleen om de uitbouw zelf. Als het goed is is dit vergunningsvrij. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking. Eventueel door de vakman een serre aan laten plaatsen. Er moet geen gevel worden doorbroken. Verwarming uitbouw hoeft niet.


Aannemer Zaandam

Offertes aanbouw in Zaandam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zaandam

woensdag 07 juni 2023

erker vervangen voor aanbouw

Wij willen de kleiner erker vervangen door een prefab uitbouw van 5 x 3 meter


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
vrijdag 12 mei 2023

Houten aanbouw keuken

Bouwjaar van mijn wooning is tussen 1939-1940. Er is een aanbouw houten keuken(3.5x3.5 meter) aanweizig. Deze keuken is veel oud en ik heb gedachten om deze te vervangen. Ik zou graag een vrijblijvende offetre voor een houten aanbouw keuken op maat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
vrijdag 14 april 2023

Aanbouw

Toevoegen van aanbouw (260x400) aan bestaande uitbouw, waardoor er een grote ruimte ontstaat. Zie foto, rechter deel er dus bij bouwen. In hout, dient geheid te worden. Huidige deel heeft reeds nieuwe fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
zaterdag 04 maart 2023

Uitbouw achterzijde 18m2 woonklaar

Onze aanvraag betreft een uitbouw aan de achterzijde van de woning, 4.5m breed en 4m diep. De buren hebben al een aanbouw geplaatst waarop aangehaakt kan worden. De rest moet dan traditioneel gemetseld worden afgewerkt. De oplevering van de binnenzijde het liefst woonklaar. Er moet ook een lichstraat in het dak komen, voor wat lichtinval. De kozijnen mogen van kunststof zijn. We willen ook graag vloerverwarming laten leggen in de uitbouw, eventueel doortrekken. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
woensdag 08 februari 2023

Aanbouw plaatsen woonkamer

Het aanbouwen/uitbouwen van de woonkamer met 2 meter. Gebruik makend van smalle steunpilaren, ipv van de huidige stenen.Hoogwaardig geïsoleerd voor de nieuwe muren en afdak. Twee/drie harmonica glazen wanden voor toegang tot tuin met hoogwaardig isoleren glas.Aanleg van diverse stopcontacten en licht punten in de nieuwe ruimte.Breedte van de woning is 10 meter. Aanlandig met twee buren links en rechts. Er is al een kleine uitbouw met daarboven balkon. moet ter plekke bekeken worden hoe dit geïntegreerd kan worden.,


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
maandag 25 juli 2022

Aanbouw realiseren (12,5m2)

Zoek een vakman voor een aanbouw van 2.50 bij 5.00 met vloerverwarming en een schuifpui. graag een indicatie voor zowel compleet als casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
dinsdag 03 mei 2022

Uitbouw achterzijde

Wij zouden graag een offerte willen voor een gefundeerde aanbouw van 6 bij 3. In de aanbouw zal een deel voor een bijkeuken zijn. Wij hebben 2 kinderen met een verstandelijke beperking die zeer slecht tegen geluid kunnen, wij zouden graag weten of jullie mee kunnen denken hoe e.e.a. zo rustig mogelijk te laten verlopen. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering met vloerverwarming. Funderingspalen bij voorkeur erin draaien in plaats van hameren. Verder graag kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
woensdag 23 februari 2022

Glazen serre plaatsen

We willen graag een glazen aanbouw (serre)aan de achterkant van ons huis bouwen die we kunnen gebruiken als eetkamer. Het zou ongeveer 4 meter breed en 2,5 meter diep zijn. Graag van glas en aluminium


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
zaterdag 29 januari 2022

Aanbouw aan tussenwoning maken

Wij zoeken een aannemersbedrijf voor een mogelijke aanbouw aan onze woning geschatte afmetingen zijn 4,88 breed en 2,50 meter lang. Inclusief het doortrekken van de vloerverwarming. Overige zaken bespreek ik graag met de aannemer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Assendelft
dinsdag 11 januari 2022

Uitbouw 12.5m2 casco

Ik ben aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn mbt een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. Er zit van origine een klein aanbouwtje (circa één meter) met daarop een balkon (deze is echter al niet meer toegankelijk omdat er een raam geplaatst is IPv een deur). Het is dan ook niet perse noodzakelijk dat het balkon op deze manier blijft bestaan. Ik wil graag circa 2 tot 2,5 meter uitbouwen met openslaande deuren. (Breedte 535). De oplevering van de binnenzijde mag casco. De manier van uitbouwen maakt me niet uit, ik wil gewoon kijken naar de mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
zondag 19 december 2021

Aanbouw acherzijde woning (9,2m2)

Ik heb voor mezelf wat op papier gezet en stuur dat even mee. Het gaat dus om een aanbouw achteraan de woning, gebouwd in 2018. Het gaat puur om een aanbouw dus niet vergroten van de huiskamer en daarom geen muren uitbreken. Er zal een fundering gelegd moeten worden en daarop isolatie en elektriciteit doorgetrokken moeten worden en evt aanleg extra groep in de meterkast. Er hoeft binnenin niet afgewerkt te worden en geen vloerverwarming, behalve het plafond wel afwerken, er gelden geen parkeertarieven in de straat en de grond is schoon. Inclusief: Binnen afmeting aanbouw binnen 2 mtr diep vanaf huidige buitenmuur en ongeveer 460 cm breed Hoogte max 3,5 mtr buitenkant om zo onder de vergunningsgrens van 4 mtr te blijven. Fundering met daarop isolatie (40 cm hoger dan tuin en moet geboord worden omdat heien niet mogelijk is en het is veengrond en verzakt sterk) Plat dak inclusief isolatie en binnenkant dak evt afgewerkt met gipsplaat en 2 electrische punten om lamp en ventilator aan te kunnen sluiten Balken plafond zichtbaar? Waterafvoer en regenpijp aanleggen Waterleiding doortrekken en met kraan buiten Extra groep meterkast Aanleg elektra (plafond 2 punten voor ventilator en licht met aan uit schakelaar op muur contactdoos voorin ) Huidige buitendeuren eruit en hergebruiken als nieuwe buitendeuren (vanuit binnen) aan de rechterkant, dus niet in het midden. Ramen met houten frame en H++ met zonwerende optie (afmeting 2 maal 120 cm breed en 240 cm hoog?) Naast de terrasdeuren (van binnenuit gezien links) mogelijkheid voor rook afvoer in dak? Ramen aan zijkant zowel als voorkant. Houten of stenen (schot) voorkant van 80 cm hoog met isolatie onder ramen Afvoeren van alle overtollige materialen etc (skip?) Buitenkant afgewerkt in metselwerk


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Koog aan de Zaan
maandag 18 oktober 2021

Erker 3m30 breed kunststof

Erker aanbouwen aan voorzijde woning van 3.30 m breed en 1.50 m diep. Oplevering van de binnenzijde het liefst casco. De kozijnen mogen van kunststof. Met een overkapping boven de voordeur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wormer
woensdag 29 september 2021

Uitbouw achterzijde woonkamer 18m2

Wij willen een aanbouw aan de achterkant van ons huis van 3 bij 6 meter. Wij zijn nog niet in het bezit van een vergunning. Tevens zouden wij het plafond in de woonkamer willen vervangen en isoleren. Ook zouden er voorzetwanden geplaatst moeten worden en zouden wij de keuken willen verplaatsen en vloerverwarming willen aanbrengen. Graag zouden wij hiervoor een offerte willen aanvragen. De buitenzijde willen wij graag gemetseld, met de kozijnen van kunststof. De binnenzijde willen wij woonklaar opgeleverd. De huidige gevel moet hierbij doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Westzaan
maandag 16 augustus 2021

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen aan de achterkant van ons huis een aanbouw van 5,30m x 2m creëren. We willen graag ramen toevoegen aan de bovenkant en we willen de bestaande Franse deuren gebruiken tijdens de bouw. We willen graag zo snel mogelijk aan de slag, maar werken binnen een budget. Bedankt voor je advies! (if possible to speak in English we appreciate it!)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zaandam
maandag 05 juli 2021

Aanbouw 18m2 traditioneel gemetseld

Wij willen een aanbouw van 3 bij 6 aan de woonkamer plaatsen, inclusief schuifpui en evt dakramen. Oplevering van de binnenzijde hangt af van het verschil in kosten. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. Qua verwarming gebruik maken van radiatoren. Kozijnen mogen van kunststof zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wormer
Offertes aanvragen