Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Woerden

Serre realiseren - Aanbouw - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre realiseren

Zoek een vakman voor het realiseren van een seree van 7 m2. Hebben de voorkeur voor een kunststof constructie met veel glas.


Aannemer Woerden

Offertes aanbouw in Woerden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Woerden

dinsdag 30 mei 2023

Plaatsen van een fundering 24m²

Ik wil een fundering laten plaatsen ter behoeve van een aanbouw. De afmetingen zijn 12 meter in de lengte en 2 meter breed. Er moet geheid worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bodegraven
dinsdag 03 mei 2022

Uitbouw tussen 2 bestaande uitbouwen realiseren (4m2)

Wij willen een uitbouw tussen 2 bestaande uitbouwen deze zijn standaard aangebouwd bij de bouw. 1 aanbouw is van onszelf de ander is van de buren. Dit wordt een gemetselde uitbouw, net als de bestaande. De oppervlakte zal ongeveer 4m2. De nieuwe kozijnen mogen hetzelfde worden als die ik nu heb, van hout. Verder een sausklare oplevering. De verwarming is niet nodig. De huidige muren hoeven niet doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zegveld
maandag 07 juni 2021

Houten overkapping aanbouw schuur

Graag willen wij een houten overkapping aan de schuur plaatsen. De maten zijn (bxdxh) 319x250x240 cm. Indien mogelijk willen we er een groendak op plaatsen, dus het frame moet sterk genoeg zijn om dat gewicht dan te kunnen dragen. Een andere partij ligt het groene dak aan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
donderdag 18 februari 2021

Aanbouw zijkant en achterkant woning

Aanbouw aan de zijkant van woning over volledige diepe 7 a 8 meter bij 3 breed en de hoek om over de breedte achterzijde woning 6 bij 2 meter. Aan de zijkant met tweede etage erop. Hiervoor op beneden verdieping drie muren doorbreken en constructie opvangen. Vloeren in orde brengen met vloerverwarming. Keuken vervangen stucen. Muur doorbraak op eerste verdieping.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
dinsdag 18 februari 2020

Aanbouw realiseren

Ik wil graag een aanbouw van ongeveer 2,5 bij 3,5 meter. Licht inval van boven en schuifdeuren. Graag een offerte met en zonder de "extra’s". En de goedkoopste versie en een iets luxere versie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bodegraven
woensdag 29 augustus 2018

Carport met opbouw bij het huis bouwen

Een carport met opbouw naast onze huidige woning. Voor het realiseren van 2 slaapkamers. De aanvraag bij de gemeente is al goedgekeurd. Er moet een fundering komen. Er moet geheid worden. Ook moet er een stalen constructie aangeleverd worden. De aanbouw moet 380 bij 1100 cm worden. In overleg wil ik het materiaal kiezen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
woensdag 08 maart 2017

Uitbouw aan de zijkant van een hoekhuis bouwen

Wij willen de zijkant van onze hoekwoning laten uitbouwen. De breedte is 1.50 meter en de lengte van de huiskamer is ruim 7.50 meter. Geen ramen alleen stenen. Een doorbraak maken en een aantal wcd's verplaatsen. Geen vloerverwarming. De fundering aanbrengen en een gemetselde aanbouw plaatsen. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Al naar gelang de prijs zou er boven op de aanbouw nog een verdieping komen die de slaapkamers boven zouden kunnen vergroten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bodegraven
zaterdag 28 mei 2016

Extra aanbouw aanbouwen

Deel is al uitgebouwd (ca 2,1 m). Extra aanbouw van 2 bij 1,6m. Over gehele (ca 4,1) lengte willen we openslaande deuren en glazen ramen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
woensdag 11 februari 2015

Aanbouw bouwen op de bestaande aanbouw

Op de begane grond heb ik al een kleine uitbouw waar mijn badkamer inzit (links). Nu wil ik graag die uitbouw uitbreiden (stukje pad/tuin rechts van die uitbouw overdekken). Er zit ook al een muur van de uitbouw van de buren aan de andere kant dus het gaat (heel simpel gezegd) alleen om fundering, een dak en een schuifpui + muur er omheen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bodegraven
zaterdag 10 januari 2015

Uitbouw aanbouwen aan de woning

Wij willen een uitbouw laten plaatsen van 3 meter diep en 5,1 meter breed. De uitbouw zal een verlengde van de woonkamer worden. Wij zouden er graag een lichtstraat in laten plaatsen en openslaande deuren. De elektra zal ook doorgetrokken moeten worden. Wij ontvangen graag een offerte inclusief en exclusief afwerking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
vrijdag 17 juli 2009

Aannemer

Een aanbouw van 6 meter breed en 2,5 meter diep, inclusief een ander kozijn. Verder fundering, metselwerk, plat dak etc. En enkele aanpassingen binneshuis, dit betreft een muurtje verwijderen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bodegraven
dinsdag 15 januari 2008

Aannemer

Uit/aanbouw aan woning van 5 bij 2,5 meter met openslaande deuren dubbelglas en plat dak. Er is waarschijnlijk al 1 tot 1,5 meter fundering aanwezig. Buitenmuren zijn gespoten. 1 lichtpunt in plafond, 2 stopcontacten. Binnenmuren moeten sausklaar gemaakt worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
zondag 06 januari 2008

Aannemer

Aanbouw van 6m x 2m van begane grond en eerste verdieping. Gebruik van bestaande buiten pui, ramen en deuren. Vloerverwarming aansluiten aan bestaand systeem.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
zondag 31 december 2006

Aannemer

Een aanbouw aan de bestaande keuken van 7 meter lang en 2,9 m. breed. Het is een complete aanbouw met een fundering (er hoeft niet geheid te worden). Buitenburen isolatie binnenmuren / deur / ramen. Doortrekken verwarming, naar twee plekken Uitbreiden en aanleggen electriciteit/ groepen uitbreiden. Doortrekken waterleiding. Plat dak met bedekking. Die diepte van 7 meter wordt op 3,5 m. een wandje in geplaatst. Afhankelijk van kosten tegelwerk Een complete aanbouw met wat daarbij nodig is. Afvoer regenwater aansluiten op bestaande dakgoot.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harmelen
maandag 14 juni 2004

Aannemer

wij willen een aanbouw van 2 meter diep aan de achtergevel bouwen over de hele breedte van de woning van 5.40 meter. en daarin willen we een schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woerden
Offertes aanvragen