Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Tilburg

Dakopbouw woning laten plaatsen - Aanbouw - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakopbouw woning laten plaatsen

We willen een dakopbouw plaatsen op onze huidige woning. We zitten op een hoekwoning en het idee is om de gevels hetzelfde te houden als de huidige verdieping en de muren door te metselen. De grote zou zijn ca 6m bij 9m. Met kunststof kozijnen, ook in de zelfde stijl van het huis. Als het kan offerte voor zowel casco als woonklaar opleveren. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden.


Aannemer Tilburg

Offertes aanbouw in Tilburg aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Tilburg

vrijdag 01 september 2023

Uitbouw zijkant woning

We willen aan de zijkant van onze woning uitbouwen. Ongeveer 3,70 x 3,50 Hierbij moet een deel van de muur verwijderd worden en een constructie (stalen kolom) geplaatst worden. Hier kan ik ook zelf iemand voor regelen indien u dit zelf niet doet. Heb interesse in een houtskelet aanbouw, geïsoleerd. Uiteindelijk wil ik ook graag onze benedenverdieping beton er uit slopen zodat de gehele vloer geïsoleerd kan worden. De vloer wil ik daarna door laten lopen in de aanbouw met vloerverwarming. Ik sta open voor iemand die enkel houtskelet doet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Udenhout
vrijdag 13 januari 2023

Aanbouw huis

Wij willen graag aan de achterkant van ons huis een stuk aanbouwen van 5,11 breed en ongeveer 2 meter diep. Graag met een pui over de hele breedte en tuindeuren. Graag ontvangen we hiervan een offerte


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
vrijdag 19 augustus 2022

Uitbouw (27m2) met opbouw (27m2)

Wij willen een aanbouw en opbouw willen gaan realiseren. De maten zijn 4x6,70 en dan maal 2. De buitenzijde moet traditioneel gemetseld zijn, gevel moet ook doorbroken worden. De afwerking van de binnenzijde mag casco. De kozijnen regelen we ook zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Diessen
maandag 04 april 2022

Uitbouw (15m2) + dakkapel (5m) realiseren

Graag zou ik met u in gesprek willen gaan over mogelijkheden om een prefab aanbouw (5x3m) en een dakkapel (5x1,50m) te realiseren voor een woning. De buitenzijdes wil ik graag in kunststof (keralit) afgewerkt, inclusief alle kozijnen. De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden. In de aanbouw wordt de verwarming aan de hand van een radiator. De huidige gevel zal ook doorbroken moeten worden. Ook wil ik graag een lichtkoepel in het dak hebben. Kunnen jullie zelf de aanbouw intekenen. In afwachting ow uw reactie verblijf ik.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
dinsdag 08 maart 2022

Aanbouw achterkant woning realiseren ~18m2

Wij willen graag een aanbouw van 6x3m aan de achterkant van onze woning. Afwerking gemetseld. Oplevering nog in overleg met de vakman. Wij willen kunststof kozijnen. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gilze
zondag 07 november 2021

Uitbouw realiseren achterzijde (~14m2)

Wij willen een aanbouw (vergunningsvrij) van 5,40 bij 2.70 meter een muur staat er al we willen aan de andere kant een dicht muur dubbel steen en de wand van 5.4 volledig glas met tuindeuren zie foto zonder de kleine raampjes. De kozijnen heb ik het liefst van kunststof en de binnenzijde graag woonklaar opgeleverd. Hierbij mag de vloerverwarming doorgetrokken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
vrijdag 23 juli 2021

Glazen serre uitbouw achterzijde ~10m2

Huidige schuifpui eruit en daaraan een glazen aanbouw tegen de aan de rechterzijde bestaande muur en een nieuwe muur links (gemetseld). Diepte +/-2 meter Het materiaal van de kozijnen nog even in overleg met de vakman. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Wat betreft de verwarming, de vloerverwarming mag doorgetrokken worden. Ook zitten er 2 dakramen in het platte dak, deze moeten ook even vervangen worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
vrijdag 21 mei 2021

Opbouw op aanbouw 50m²

Beste, we willen graag een opbouw op een aanbouw. Betreft nu aanbouw met platdak hierop willen we graag 3 slaapkamers en een gang creëren. De opbouw willen we ook weer voorzien van platdak. De afmetingen zijn ongeveer 8x5m va het huis, en daarna nog 3,2 bij 3,2m. Er is een vergunning nodig, hier zijn we serieus mee bezig. Buitenzijde skelet opbouw, we willen een lichte duurzame constructie. De binnenzijde casco opleveren. Verwarming etc willen we ook zelf doen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haaren
donderdag 13 mei 2021

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten zetten aan de achterkant van mijn woning van ongeveer 6 × 3 mtr. En daarbij wil ik de achtergevel helemaal laten verwijderen incl. draagmuur en daarna een H balk laten plaatsen. En aan voorkant twee deuren plaatsen. Ook wil ik er een lichtstraat in plaatsen. Ik heb vloerverwarming en dat wil ik door laten trekken naar de vloer van de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
donderdag 22 april 2021

Woonklare uitbouw achterzijde

Ik wil een aanbouw realiseren aan de achterkant van mijn woning. De afmetingen zijn 5 bij 2.5 meter. Een vergunning is niet nodig. De afwerking aan de buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld hebben. De oplevering aan de binnenzijde wil ik woonklaar hebben. Ik wil graag kunststof kozijnen. Ik wil de uitbouw laten verwarmen door vloerverwarming. Dit wil ik doortrekken vanuit de woning. Er moet een gevel worden doorbroken. Ik wil nog overleggen met de vakman over een eventuele lichtstraat of lichtkoepel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
zondag 11 april 2021

Aanbouw garage 18m2

Aanbouw aan bestaande garage, ca 18m2. (4m breed, loopt taps naar ca 2m. Diepte 6m). Met twee loopdeuren (voor een achter). Vergunning is niet noodzakelijk en de constructie gemetseld. Als het kan de kozijnen van hout of kunststof en de oplevering casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
donderdag 08 april 2021

Aanbouw plaatsen en kozijnen vervangen

Op dit moment hebben we een oude keuken in de voortuin en hier willen we een aanbouw van +/- 3 bij 6 meter met daarin een deur naar buiten, washok/bijkeuken en nieuwe keuken. Ook moeten in het hele huis de kozijnen vervangen worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Goirle
maandag 22 maart 2021

Aanbouw van 18m²

Wil een aanbouw laten plaatsen achter aan mijn huis 18m². Wil de achtergevel met kozijn verwijderen incl. Draagmuur zodat het een geheel wordt. En heb in mijn woonkamer vloerverwarming en dat wil ik doorzetten naar de aanbouw (kruipruimte aanwezig). Wil met lichtstraat dak van de aanbouw en voorkant met 2 openslaande deuren. Vergunning is niet nodig en een gemetselde constructie. Graag de kozijnen van hout en een woonklare oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
woensdag 10 maart 2021

Aanbouw voorzijde en achterzijde

Ik wil een aanbouw plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. En een uitbouw aan de voorzijde van mijn woning. De uitbouw aan de achterzijde betreft 3 meter diep bij 5 meter breed met een glazen pui. Voor de achterkant is geen vergunning nodig, voor de voorkant is de vergunning in werking. De afwerking van de buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld hebben. De oplevering aan de binnenzijde wil ik casco hebben. Wij willen graag een prijs indicatie voor een achter aanbouw van 3m diep en 6m geheel breed met glazen pui tussenwoning. Wij willen het liefst de betaalbaarste versie pui. Er hoeft geen gevel worden doorbroken. Wij willen een lichtstraat. Aan de voorzijde wil ik een erker laten bouwen van 1,5 meter diep bij 2,45 meter breed met afdak en muur. Hier willen wij ook een casco oplevering van en de buitenzijde traditioneel gemetseld. Wij willen graag kunststof kozijnen. Aan de voorzijde hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gilze
woensdag 17 februari 2021

Aanbouw voorzijde woning

We willen graag een prefab aanbouw aan de voorkant van ca 4 meter breed en 3 meter diep. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering en een houten constructie. De kozijnen regelen we zelf. De vergunning is al aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berkel-Enschot
Offertes aanvragen