Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Tiel

opbouw garage - Aanbouw - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

opbouw garage

Dakopbouw op de garage. Kunststof kozijnen. De opbouw willen we niet geheel naar achter en gelijk met de garage laten lopen. Aan de achterzijde van de woning zitten namelijk ramen aan de zijkant. De opbouw mag niet voor deze ramen komen. De geschatte opbouw word dus ongeveer 6 meter lang en een kleine 3 meter breed. Uiteraard willen we de opbouw geïsoleerd, dubbel glas (achterzijde melkglas), compleet woonklaar opgeleverd met een verwarming ed. We hebben zelf wel een idee, maar een woonklare opgeleverde prefab om kosten te dekken staan we ook voor open. Tevens dient de garage deur vervangen te worden, naar een dichte muur met ramen, zodat het 1 geheel wordt. Tevens hebben we hulp nodig met de aanvraag van de bouwvergunning.


Aannemer Ochten

Offertes aanbouw in Tiel aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Tiel

woensdag 12 juli 2023

Aanbouw zijkant huis 14x3,5m

Wij zijn op zoek naar prijs indicatie voor een fundering om een uitbouw op te maken aan de zijkant van het huis het gaat over een lengte van ongeveer 14 meter lang bij 3,50 meter breed met een fundering breedte van 90 centimer en een diepte van 80 centimer. De rode lijn op de foto is waar de fundering eventueel zou moeten komen . Zie de oferte graag tegemoet alsvast bedankt


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beneden Leeuwen
donderdag 23 februari 2023

Houten/kunststof aanbouw 18m2 casco

Wij hebben een huis gekocht en overwegen een uitbouw op de plek waar de tuinkamer nu zit. Wellicht dat een deel van de tuinkamer hergebruikt kan worden. Het is een tuinkamer van ongeveer 18m2. Aan de linkerkant zit ook al een muur van de garage. De afwerking van de buitenzijde mag van hout of kunststof. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tiel
maandag 12 september 2022

Uitbouw achterzijde tussenwoning (~16m2)

Wij denken over een uitbouw aan onze tussenwoning. Onze wensen zijn als volgt: Woning is buitenwerks +/- 5.40m breed, vanaf binnen gemeten 5.11m. We willen graag een uitbouw over de volle breedte van 3.00m diep. Graag zouden we de uitbouw van (soortgelijke) steen willen hebben en aan de achterzijde een kunststof schuifpui van pakweg 3 tot 3,5 meter breed. Op de aanbouw zouden we een lichtkoepel of iets dergelijks willen hebben. Aan de binnenkant van de aanbouw aan beide zijden twee stopcontacten in de hoeken. (Er zitten nu in de hoeken ook stopcontacten, dus die zouden doorgelegd kunnen worden.) En in het plafond zouden we nog een lichtpunt erbij willen hebben. We denken er nog over of we vloerverwarming willen leggen (meteen in de hele huiskamer), dus dit willen we als optie. De wanden en het plafond willen we graag gestuct en wel, zodat we zelf alleen hoeven te behangen en/of sauzen. Dus sausklaar opgeleverd. Kunt u op basis van deze informatie een offerte maken? En wanneer zou dit gerealiseerd kunnen worden?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geldermalsen
vrijdag 22 juli 2022

Garage aanbouwen met doorgang vanaf woonkamer

Aanbouw garage van 3x8m aan zijkant huis met doorgang in de woonkamer. Garage opsplitsen in wasruimte en fietsenberging. Inclusief elektra, leidingwerk en afwerking (muren en vloeren). Bouwtekeningen, statische berekeningen en vergunningen reeds aanwezig. We zouden onze wensen graag met de vakman willen bespreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beneden Leeuwen
maandag 17 mei 2021

Serre kunststof 10m2

Wij willen aan de achterkant van onze woning een serre aanbouwen om meer ruimte voor de keuken te creëren, de afmetingen zijn ongeveer 3.20x3.50. aan zowel de linker als de rechterkant staat al een bakstenen muur. Zie foto, de gevel met de deur willen we weghalen. De serre wil ik van kunststof of aluminium. Het dak moet ook helemaal van glas zijn. We willen in ons hele huis vloerverwarming aanleggen en dit ook doortrekken in de serre. Ergens in September of Oktober uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tiel
zondag 15 november 2020

Uitbouw (achterhuis) vervangen

De achterste 7m van ons huis is ooit aangebouwd, maar niet geisoleerd of verwarmd. Graag zouden wij een casco aanbouw in de plaats laten zetten in dezelfde vorm. Het idee is om dat met houtskeletbouw te doen, mogelijk in prefab panelen, op de bestaande fundering (gebouwd op staal). Het huis is ook 7m breed en heeft een puntdak (zie foto). De tussenvloer (vide) hoeft maar 2a3m lang te zijn, zodat het achterste gedeelte dubbele hoogte krijgt. Zichtbare constructie is een optie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dreumel
maandag 31 augustus 2020

Prefab aanbouw plaatsen

Wij willen een geïsoleerde (warmte en akoestisch, het wordt een muziekkamer) ruimte aan ons toekomstige twee-onder-een-kap huis laten bouwen van ongeveer 6m diep en 3,5 meter breed, voorzien van verwarming en elektriciteit. Met een raam van 1,2mx1,2m en een dicht raam van 3mx0,4m. Er hoeft niet gestuct of geschilderd te worden. Deze ruimte komt op de plek te staan waar nu een patio en een klein houten schuurtje staat. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tiel
donderdag 05 maart 2020

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning, 4 meter diep en 6 meter breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag een offerte voor de aanbouw in hout en steen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geldermalsen
vrijdag 07 februari 2020

Slaapkamer beneden en serre

Ik wil een slaapkamer in een bestaande garage maken. Mogelijk herstel fundering, vloer egaliseren en leidingen voor toilet en badkamer plus aanbouw serre, ongeveer 18 m2. De serre betreft twee wanden omdat hij aansluit op de voorzijde van de garage. Zie foto. Verder wil ik dat de serre compleet opgeleverd word met elektra, een fundering en stenen buitenmuren. Graag een offerte. Ik ben zoek naar een gespecialiseerd bedrijf, geen klussenbedrijf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dreumel
maandag 30 december 2019

Aanbouw achterkant + boven uitbouw

Wij willen graag een aanbouw, met daarop een opbouw achter ons huis van ongeveer 6 meter breed en 5 meter lang. Compleet opleveren of casco, is nog in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden, maar er hoeft niet gestuct te worden. Ik weet nog niet zeker of er een vergunning voor nodig is, maar dit ga ik nog navragen. Mocht het wel nodig zijn, dan vraag ik de vergunning aan. Wat zijn de kosten zowel een houten aanbouw als stenen aanbouw? Ik hoor het graag.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waardenburg
vrijdag 08 november 2019

Landelijke serre 5x4 meter

Ik overweeg om een landelijke serre aan mijn huis te laten bouwen. Deze kan in hout of aluminium gemaakt worden mits het maar een landelijk karakter heeft. Deze serre moet als een aanbouw fungeren maw deze moet het gehele jaar bruikbaar zijn als woonruimte. De serre krijgt een plat dak en een paar openslaande deuren in de lange wand. Verder bestaan de wanden uit glas. Op bijgevoegde tekening is te zien waar de serre moet komen (in beige aangegeven). Het wordt zoals u kunt zien in een hoek gebouwd en heeft 2 volledige wanden en een opvulstuk waar de daken verspringen. De afmetingen zijn ongeveer 5x4 meter en 3 meter hoog. Kunt u mij een prijsopgave geven voor een dergelijke serre in landelijke stijl? Kunt u hierbij ook opgeven wat de kosten zijn voor het leggen van een fundering, het maken van een doorgang naar de serre waar nu een groot raam is, en de bouw van de serre? Ik hoor graag van u wanneer u aanvullende vragen heeft.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Echteld
dinsdag 13 augustus 2019

Erker zijkant woning

Wij willen een erker aanbouwen aan de zijkant (aan kant van voorgevel) van de woning. Deze zal 3 meter (binnenmaat) bij 1,5 meter moeten worden. Daarnaast willen we het kozijn wat aan de achterkant van de zijgevel zit verwijderen en dicht laten metselen. We willen of houten kozijnen of kunststof met een houtnerf. Ook graag binnen afgewerkt, inclusief stukwerk. Geen vensterbank, aan de zijkanten van de erker bovenin twee klapramen. Graag hr+++ glas. Op de foto is de zijkant van de gevel te zien waar de erker geplaatst moet worden. Bij de vergunningsaanvraag hebben we hulp nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tiel
vrijdag 15 december 2017

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen een woning kopen en hier een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen. Deze moet ongeveer 1,80 x 3,60 meter worden. De ene zijmuur zal grenzen aan de muur van de bijkeuken, de andere zijmuur grenst aan de uitbouw van de buren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tiel
vrijdag 01 december 2017

Aanbouw aan achterzijde en zijkant bouwen

Aan de achterzijde willen wij een uitbouw laten plaatsen van 4 meter diep en 9.50 meter breed. Daarnaast wil ik aan de zijkant een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed. Beide uitbouwen willen wij gebruiken om de woonkamer te verlengen. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en de elektra en verwarming doorgetrokken. Aan de achterzijde willen wij graag openslaande deuren met glaspartijen daarnaast. Beide uitbouwen mogen vergunningsvrij geplaatst worden, dit is al nagevraagd bij de gemeente.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Boven Leeuwen
dinsdag 10 oktober 2017

Aanbouw maken tussen huis en woning

Wij willen graag een aanbouw plaatsen aan het huis. Wij zouden ook graag op deze aanbouw een verdieping maken. De aanbouw willen we circa 2.5 x 6 tot 7 meter willen hebben. De gevel doorbreken voor een doorgang. Boven in de gevel ook een doorgang maken. Er is nog geen fundering. Een gemetselde aanbouw en mogelijk ook opbouw. We hebben nog geen bouwtekening of vergunning. Alleen zijn wel benieuwd hoeveel dit gaat kosten en op het mogelijk is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Boven Leeuwen
Offertes aanvragen