Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Spijkenisse

Serre realiseren (13 m2) - Aanbouw - Spijkenisse

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre realiseren (13 m2)

Graag zouden we de woonkamer vergroten. Het liefst met een serre uitbouw incl. geveldoorbraak. De afmetingen worden ongeveer 5,30m x 2,5m. De kozijnen die erin komen willen we van kunststof. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd, met een doorgetrokken vloerverwarming. Er is helaas geen achterom (we wonen aan een sloot). Bijgevoegd een voorbeeld van wat we mooi vinden.


Aannemer Spijkenisse

Offertes aanbouw in Spijkenisse aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Spijkenisse

woensdag 07 juni 2023

Stenen garage afbreken (54m2) + houtskeletbouw plaatsen

Ik wil graag de garage laten afbreken een aanbouw plaatsen. Er staat nu een stenen garage van ongeveer 42m2 met een golfplaten dak. We willen daar vervolgens dan een houtskelet constructie tegenaan zetten van 42m2. Dit moet vervolgens opgedeeld worden in twee kamers. De oplevering van de binnenzijde graag in overleg, ik denk nu aan sausklaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
woensdag 19 oktober 2022

Dakopbouw op plat dak van aanbouw realiseren

Ik wil de eerste verdieping aan de achterzijde uitbouwen bovenop de reeds bestaande uitbouw van 3,5x6,5 meter. Afwerking buitenzijde hout. Oplevering casco. Wij hebben houten kozijnen gewild. De opbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Mijn buren zijn enig zins ook geïnteresseerd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Goudswaard
zaterdag 24 september 2022

Prefab uitbouw realiseren

Ik zoek iemand die een aanbouw kan plaatsen van 2.5x5.3 m. Deze moet een plat dak hebben en moet worden bijgetrokken aan de woonkamer. Uitbouw moet een schuifpui krijgen met een lichtstraat. Verder moet er vloerverwarming komen in de uitbouw maar ook in de huidige woonkamer, woonklaar. Dit ter voorbereiding om van het gas af te komen. Dus moet goed geïsoleerd worden. De aanbouw mag prefab gebouwd worden. De afwerking uitbouw in overleg met materiaal schuifpui ook in overleg. Er moet een gevel worden doorgebroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
dinsdag 26 april 2022

Woonklare uitbouw plaatsen

Ik zoek iemand die een aanbouw kan plaatsen van 2.5x5.3 m. Deze moet een plat dak hebben en moet worden bijgetrokken aan de woonkamer. Uitbouw moet een schuifpui krijgen met een lichtstraat. Verder moet er vloerverwarming komen in de uitbouw maar ook in de huidige woonkamer, woonklaar. Dit ter voorbereiding om van het gas af te komen. Dus moet goed geisoleerd worden. De aanbouw mag traditioneel gebouwd worden, maar mag ook prefab zijn. De afwerking uitbouw in overleg met materiaal schuifpui ook in overleg. Er moet een gevel worden doorgebroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
vrijdag 11 februari 2022

Achterzijde aanbouwen (12m2)

Ik heb net een woning gekocht en zou graag beneden wat willen uitbreiden met ongeveer 12m2. De buitenzijde wil ik hout of metselwerk afgewerkt hebben, maar dit graag nog even in overleg. Dit geldt ook voor de kozijnen. De binnenzijde graag casco opgeleverd. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. Inclusief geveldoorbraak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
vrijdag 14 januari 2022

Uitbouw 10m2 sausklaar

Wij zoeken de juiste oplossing voor een verlenging van de woonkamer. Ook gezien de huidige vloerverwarming. De maten zijn ongeveer 4,8m x 2m met 2 schuifdeuren. De oplevering van de binnenzijde mag sausklaar, afhankelijk van de prijs. De afwerking van de buitenzijde ligt ook aan de prijs. We willen de vloerverwarming laten doortrekken naar de aanbouw. De kozijnen mogen van kunststof zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
dinsdag 05 oktober 2021

Aanbouw realiseren

Graag willen wij een offerte aanvragen voor een aanbouw van 4 bij 4 meter ,aan de achterkant van ons huis, Voorkeur voor een complete oplevering met een metsel constructie. Kunststof kozijnen met daarbij harmonica deuren en een lichtkoepel zijn ook gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
woensdag 08 september 2021

Aanbouw plaatsen

Wij zouden graag een aanbouw willen maken van ongeveer 4,5mx4,5m. Waarschijnlijk een houtenskeletbouw waar een nieuwe badkamer in moet komen met bijkomende aansluitingen en een slaapkamer. De aanbouw moet een plat dak krijgen en moet op een verhoging worden gebouwd om het hoogte verschil te compenseren. Dus er zal ook een fundering gemaakt moeten worden die de aanbouw kan dragen. De aanbouw wordt gebouwd tussen drie buitenmuren. Alleen aan de voorkant komt dus een nieuwe vrijstaande muur. Zo snel mogelijk zou er moeten worden begonnen met het bouwen van de aanbouw. De aanbouw moet worden geplaatst in Piershil. Graag zou ik ook een verschil in kosten willen ontvangen tussen een casco aanbouw en een volledig afgewerkte aanbouw met isolering etc. Nog geen voorkeur qua oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Piershil
maandag 05 juli 2021

Een woning voorzien van uitbouw zonder heiwerk

Ik ben op zoek naar een aannemer die 1e week september een aanbouw kan realiseren bij een klant van mij. 18m2 Onderstaand het idee, er hoeft niet te worden geheid rieten kap woning


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwartewaal
donderdag 01 april 2021

Gemetselde woonklare aanbouw + 4,5 m brede dakkapel

Vergunning vrije aanbouw van 2.5 bij 5.20 m. Ik wil een woonklare oplevering die al gestuct is met vloerverwarming (50m²) en een schuifpui met aluminium kozijn (4 ramen waarvan de binnenste 2 open kunnen). We willen deze aanbouw gemetseld hebben. Ik wil het plafond van de volledige woonkamer laten meestucen. Ook wil ik een dakkapel aan de achterzijde van de woning van 4,5 meter breed. Dit mag met antraciet kunststof afwerking. Ook de dakkapel wil ik afgetimmerd dus woonklaar opgeleverd. Hierin wil ik 4 kunststof kozijnen. De dakkapel komt in de slaapkamer. Ik wil de volledige slaapkamer laten meestucen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
vrijdag 12 maart 2021

Gemetselde uitbouw achterzijde met doortrekken van vloerverwarming

Wij willen voor ons nieuwe huis in augustus '21 een aanbouw aan onze achterzijde laten bouwen, 4.97m breed 2.50m diep. Kunt u hiervoor een offerte toesturen? Buitenzijde willen wij traditioneel gemetseld hebben. Moet bij het straatbeeld passen en ik geloof dat ik vergunning vrij mag bouwen. Binnenzijde willen wij woon klaar laten oplevering. Er ligt al vloerverwarming in de woning, deze willen wij laten doortrekken naar de uitbouw. We zouden hier graag kunststof in willen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
donderdag 21 januari 2021

Garage aanbouwen

Van onze nog te bouwen woning (oplevering januari) willen we een garage aan laten bouwen. De stenen worden geleverd vanuit de bouwer om in dezelfde stijl van de woning te blijven. We willen een maatvoering van zo ongeveer 6 meter lang en 4 meter breed. 5 meter breed zou ook een mogelijkheid zijn mits dit in het budget valt. Graag in de garagedeur ook nog een doorloopdeur en aan de achterzijde van de garage ook een normale deur. De heipalen zijn al meegenomen voor de garage en de vloerplaten worden ook al gelegd. De garage hoeft niet geïsoleerd te worden. Het mag casco opgeleverd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
vrijdag 18 september 2020

Een uitbouw en erker realiseren bij een woning

Ik zoek een ervaren aannemer voor het realiseren van een aanbouw- en erker bij mijn woning. De erker graag aan de voorzijde (100 bij 250 cm) en de uitbouw aan de achterzijde (250 bij 500cm). Beide graag gemetselde constructie, woon-klaar opleveren en voorzien van kunststof kozijnen. Het is een tussenwoning. De erker is niet vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijkenisse
maandag 14 september 2020

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de hand van constructie tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de constructie tekening een aanbouw kan realiseren. Dit moet achter een vrijstaande woning gebeuren. In de uitbouw komt een bad- en slaapkamer. Graag gemetselde bouw afwerken met houten potdeksels (moet in verband met omgevingsvergunning). Daarnaast graag kunststof kozijnen en casco opleveren. De aanbouw wordt 18 m2 in de achtertuin en is goed bereikbaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geervliet
donderdag 25 juni 2020

Aanbouw laten plaatsen

Wij willen een aanbouw realiseren. Een ruimte van 18 m2. Bestaat uit een slaapkamer en een badkamer. Zie plattegrond. De uitbouw moet casco opgeleverd worden met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden, dat is nog in overleg. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geervliet
Offertes aanvragen