Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Rotterdam

Dakopbouw en andere werkzaamheden. - Aanbouw - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakopbouw en andere werkzaamheden.

Ik wil graag een dakopbouw realiseren op een bestaande woning. Het dak is plat en ik zit nog in de twijfel of er een balkon bij moet of niet. Afmetingen staan in de bijlage. De afwerking van de buitenzijde wil ik graag in overleg met de vakman. De binnenzijde graag ook bepalen in overleg met de vakman. De kozijnen graag ook in overleg met de vakman bepalen. De uitbouw mag verwarmd worden doormiddel van vloerverwarming. De 2de verdieping heeft geen verwarming, misschien dat daar ook nog werkzaamheden bij komen kijken. Omdat ze waarschijnlijk de badkamer ook wilt verplaatsen. op de 1ste verdieping wilt mevrouw misschien een vide laten maken. Bouwtekeningen en vergunning in bezit.


Aannemer Rotterdam

Offertes aanbouw in Rotterdam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Rotterdam

maandag 18 september 2023

Aanbouw plaatsen

Het betreft een renovatie van een Bungalow (jaar 1958) op gedeeld staal ("2onder 1 kap") deze willen wij aan de achterzijde uitbouwen icm een opbouw. binnen in de woning willen wij alle niet dragen de muren verwijderen om de woning een andere indeling te geven. Water en electra zullen ook opnieuw aangelegd moeten worden. muren opnieuw geplaatst. kozijnen vervangen en luchtbehandelingsinstallatie geïnstalleerd samen met een bodem warmte pomp (vloerverwarming beneden en boven). voor deze werkzaamheden zal voor de op- en uitbouw een fundatie berekening moeten worden gemaakt en aangeboden worden aan de gemeente Albrandswaard.muren moeten geisoleerd worden en buitenzijde willen wij graag gestuct hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rhoon
maandag 28 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

stenen aanbouw 5x3 meter fundering dakraam schuifpui en afwerking van de aanbouw


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
donderdag 06 juli 2023

Realiseren van een uitbouw 12m2

wij hebben nu een serre, dat moet een prefab aanbouw worden. 5.40 bij 2.50. Geveldoorbraak is er al. Slopen serre doen we zelf. Moet een stenen uitbouw met een zijraam worden. Geen lichtstraat. Openstaande deuren (kunststof met houtnerf) met glas aan beide kanten met HR++ glas. I.v.m. verzakking moet de fundatie wel 2 palen bij?? Er moet vloerverwarming in de hele begane grond. Of een radiator. Weten nog niet of casco willen of helemaal af.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Pernis Rotterdam
donderdag 29 juni 2023

Casco aanbouw 16m2

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van ongeveer 16m2. De gevel moet hiervoor eventueel doorbroken worden, graag advies. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Nog geen vergunning in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
woensdag 07 juni 2023

Aanbouw realiseren

Ik wil een aanbouw op de eerste verdieping laten plaatsen. Het gaat om een aanbouw van 2,5 bij 4 meter. Ik wil dat het gemetseld wordt met witte stenen. De binnenzijde wil ik dat het sausklaar wordt opgeleverd. Ik wil de huidige kozijnen hergebruiken in de aanbouw. Er kan vergunningsvrij gebouwd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
dinsdag 07 maart 2023

Casco aanbouw 16m2

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van ongeveer 16m2. De gevel moet hiervoor eventueel doorbroken worden, graag advies. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Nog geen vergunning in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
vrijdag 20 januari 2023

Aanbouw plaatsen 7,67m² met lichtkoepel

Opzoek naar een aannemer die een aanbouw kan plaatsen van 3,20m bij 2,40m. Wil graag een platte dak met lichtkoepel(hr++glas). Weet nog niet of ik de aanbouw gemetseld wil hebben of met hout afgewerkt, dit graag met de vakman bespreken. De kozijn mag wel van kunststof. Binnenkant mag wel woonklaar opgeleverd worden. Ik ben benieuwd naar uw reactie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
zaterdag 17 december 2022

Aanbouw realiseren (~18m2)

Wij hebben vandaag een huis aangekocht, en benieuwd naar de mogelijkheden voor aanbouw. Hiervoor dachten we aan afmetingen van 3 bij 6m. De buitenzijde willen we afgewerkt hebben met metselwerk, met kunststof kozijnen. De binnenzijde mag verder sausklaar opgeleverd, maar ook een offerte voor een woonklare oplevering. Hierbij willen we ook de vloerverwarming laten doortrekken. De huidige zal doorgebroken moeten worden. Verder zijn er nog wat details, misschien handig als de vakman even langskomt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
woensdag 16 november 2022

2x uitbouw realiseren (21m2 en 16m2)

Ik woon in het oosten van Rotterdam, Zuid-Holland, brinkmanstraat 1. Wij zijn een zijwoning en willen de woonkamer uitbreiden (naar achteren) met 7×3=21 m² en een zijaanbouw laten maken met 2×8=16 m² (de zijaanbouw is een aparte bouw en moet niet verbonden worden met het huis via deuren). De aanvraag voor de vergunning is goedgekeurd door de gemeente en de huidige offerte voor het bouwbedrijf vereist een raam van 150cm× 110cm en een kamerhoge deur van ongeveer 3 meter breed. Aan zijkant (zijaanbouw) willen we drie kleine ramen van 90×80cm. De buitenzijdes afgewerkt in bakstenen, met de kozijnen van hout. De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden. De huidige gevels zullen ook doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
donderdag 13 oktober 2022

Aanbouw(3x4m) achterzijde woning realiseren

Ik heb een hoekwoning vanuit mijn woning aan de achterkant willen wij een aanbouw van 3x4m ongeveer. Afwerking gemetseld. Oplevering woonklaar. Wij willen kunststof kozijnen. Qua verwarming nog in onderling overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
donderdag 15 september 2022

Aanbouw plaatsen aan zijgevel (7,5m2)

Aanbouw 2,5x3m aan zijgevel van de woning, waardoor speelkamer ontstaat die toegankelijk is middels schuifdeur vanuit de living. Aanbouw heeft ramen tot halverwege aan de buitenzijde gevel. Plat dak zelfde hoogte als de gevel achterzijde woning. Mogelijk heiwerk nodig. Graag advies cq offerte. Aanvang bouw 29 mei 2023. Afwerking gemetseld. Oplevering woonklaar. Wij hebben houten kozijnen gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
maandag 06 juni 2022

Serre aanbouwen (~20m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een serre kan aanbouwen, inclusief de fundering. De oppervlakte wordt ongeveer 20m2. De serre wordt van aluminium. Binnenzijde woonklaar opgeleverd worden, met de verwarming aan de hand van 2 radiatoren. Graag ontvang ik ook een offerte voor een vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rhoon
vrijdag 20 mei 2022

Aanbouw plaatsen (13m2)

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een aanbouw aan de achterzijde van de woning, met een afmeting van 5.20 x 2.50 m. Aanbouw dient volledig te worden afgewerkt, woonklare oplevering. De afwerking van de buitenzijde graag in dezelfde stenen als de woning. De kozijnen mogen van kunststof. Over de verwarming wil ik nog even overleggen, we willen wel een vloerverwarming maar dit is afhankelijk van de prijs. Ook zal de huidige gevel doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
zondag 08 mei 2022

(Prefab) aanbouw realiseren (9m2)

Wij willen graag een prefab aanbouw laten realiseren, van 4.5 m x 2.00 m. Met een afwerking in bakstenen en kunststof kozijnen. De oplevering van de binnenzijde mag sausklaar. 4x stopcontacten, openslaande deuren, lichtstraat is optioneel. Verder even kijken wat de andere opties zijn. Wel mag de verwarming aan de hand van radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rotterdam
vrijdag 25 maart 2022

Aanbouw achterzijde bouwen (~14m2)

Wij willen een vergunningsvrije aanbouw laten realiseren van ca. 3,5 x 4,0 meter t.b.v. een keuken. Momenteel staat er een kleine serre die wij zelf afbreken. De buitenzijde willen we in metselwerk afgewerkt, maar houten kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. De huidige gevel hoeft niet doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Pernis Rotterdam
Offertes aanvragen