Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Nijmegen

Aanbouw begane grond achterkant - Aanbouw - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw begane grond achterkant

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Lent die eind 2022 klaar is. Helaas is onze begane grond te klein en deze zouden wij graag willen vergroten. We zouden een aanbouw willen doen van 5.1 meter breed bij 1.20/2.00 meter diep. We zouden graag een glazen achtergevel willen die helemaal open kan. Zo betrek je de tuin mooi bij het huis. De buren hebben beide een aanbouw van 1.20 dus we kunnen die muren gebruiken. Graag horen we wat jullie een goede optie lijkt! En wat hiervan de kosten zijn. Voorkeur voor een complete oplevering met een stalen constructie. Willen ook de vloerverwarming .


Aannemer Nijmegen

Offertes aanbouw in Nijmegen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Nijmegen

woensdag 30 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

Wij zouden graag een verlenging van onze garage willen van 3 meter breed en 6 meter diep en 2.50.hoog met deels schuin en deels platdak. Met deur en raam in een zijkant van 6 meter. Daarachter een soort veranda van 4 meter breed en 6 meter diep en 2.50 hoog ook met deels schuin en deels platdak en aan een zijkant ban 6 meter open. Dus in totaal 7 muurtjes uitgaande van wat er al staat en opgeteld is het ongeveer 62,5 vierkante meter Ik hoor vrijblijvend van u. Alvast bedankt


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bemmel
maandag 31 juli 2023

Uitbouw achtertuin 18m2

Ik wil een uitbouw van ongeveer 18m2. Voorbereiding zoals afgraven en schutting verwijderen zelf doen.. casco aanbouw zelf afwerking. De oplevering van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De kozijnen willen we graag van kunststof. Eventueel ook een lichtstraat in het dak. Geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bemmel
maandag 10 juli 2023

Casco uitbouw 15m2

Wij willen graag een aanbouw plaatsen aan de achterkant van onze woning van 6.06m breed en 3.5m diep. Het mag kaal gebouw worden dus met vloer, kunststof kozijnen raam / en tuindeuren. Afwerking van de buitenzijde gemetseld. De kozijnen graag van kunststof. Wel een vergunning nodig, zijn al bezig met de aanvraag.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haalderen
dinsdag 04 juli 2023

Glazen dak op aanbouw plaatsen 36m2

Wij willen een groot glazen dak plaatsen op een nieuwe uitbouw. Het gaat om een glazen dak in puntvorm met twee schuine zijde. Totale oppervakte 6m x 6xm. Ruimte eronder is 7m breed, dus 50cm aan beide kanten over. Verhoging van laagste deel tot de nok +/- 1 meter? De twee schuine zijden zijn, volgens tekening architect, verdeeld in 8 glazen delen. Die driehoeken op het uiteinde hoeft niet van glas te zijn, maar intern is er wel 1 driehoek vormig glas nodig omdat dit dak moet staan op een ruimte met een tussenmuur. Ik heb ook tekeningen, maar geen mogelijkheid deze te uploaden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beek Ubbergen
woensdag 17 mei 2023

aanbouw garage

Ik zou graag een offerte willen voor een casco bouw van een garage. Dus het gaat voornamelijk om de fundering, vloer, muren en dak/plafon, de rest hoeft niet. met vr.gr oja, hij moet iets van 9,5x4 worden en dan is het wel de bedoeling dat het plafon net zo hoog wordt als in het huis, want ik wil met de tijd een balkon van het dak maken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
donderdag 06 april 2023

Uitbouw realiseren

Het gaat om een twee-onder-een-kap woning waarbij ik graag wil aanbouwen aan de zijkant van het huis. Tussen het huis en de garage ligt een strook waarin ik graag wil uitbouwen (ongeveer 8.5 bij 2.5 breed) en bij de woning wil betrekken, eventueel inclusief een deel van de garage. Ik hoor graag van u!


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lent
maandag 13 maart 2023

Stenen schuur bouwen 15m2+ casco aanbouw 10m2

Ik wil graag een stenen schuur van ongeveer 15m2 laten plaatsen. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco. Er moeten wel twee deuren inkomen zodat we via de schuur naar binnen kunnen. Daarnaast willen we een aanbouw laten plaatsen. Dit deel is circa 5,20 x 2,20m. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde moet woonklaar, hier moet een badkamer in worden geplaatst. De kozijnen mogen van kunststof dat op hout lijkt. Ik heb waarschijnlijk geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
dinsdag 06 december 2022

Prefab aanbouw achterzijde woning

Ik wil een slaapkamer bouwen achter mijn garage van 4 bij 4 meter. Liefst duurzaam hout met plat dak. Ik wil het liefst ook een prefab uitbouw. Ik wil een casco oplevering. Er hoeft geen gevel worden doorbroken. Dit is als het goed is vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
vrijdag 04 november 2022

Fundering aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren van 2.5m diep x 6 meter breed, wij zoeken alleen nog een partij voor het realiseren van de fundering. Het wordt een gemetselde aanbouw aan de achterzijde van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
maandag 26 september 2022

Een aanbouw en veranda plaatsen

Ik zoek een goede aannemer voor het bouwen van een uitbouw en veranda. Het betreft losstaande aanbouw ten behoeve van gastenverblijf / kantoor (zonder slaap-breekwerk), ca 40 M2, op fundering en schroefpalen. De aanbouw rechterzijde van de vrijstaande woning. Graag woon-klaar opleveren, eventuele afwerking in onderling overleg. Daarnaast met dicht dak, gemetselde bouw en kunststof kozijnen. Daarnaast 'n veranda / overkapping tbv buitenkeuken, ca 40 m2, in stijl woning (gemetselde kolommen voorzijde, wanden hout rabat, daklijst met sierkraal, betonvloer) zelfde als aanbouw. Beide bouwen zijn vergunningsvrij. Realisatie / uitvoer in overleg, bij voorkeur start bouw in kwartaal 1 2023.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Cuijk
dinsdag 30 augustus 2022

Uitbouw realiseren

Toegang achter langs. Tuin moet eerst in overleg afgebroken worden. Aanbouw aan zijgevel. Staal balk van 4mtr nodig. Ondergrond zand. Makkelijk parkeren. 3 x 5 m, plat dak, een raam en een schijfdeur. Gedeelte wordt badkamer. Aansluiting voor badkamer nodig. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering. Inclusief schuifpui en houten kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterhout
zondag 21 augustus 2022

Erker aanbouwen voorzijde (3m2)

Ik zoek een vakman voor het aanbouwen van een erker aan de voorzijde, begane grond. Breedte: 3m en Diepte, 1m. Inclusief volledige afwerking van de binnenzijde, HR++ glas, houten kozijen en afwerking buitenzijde bakstenen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Grave
zondag 21 augustus 2022

Uitbouw of serre 15m2

Graag willen we een uitbouw aan de achterzijde van 5 meter (breedte) bij 3 meter (diepte). Afhankelijk van uw advies een uitbouw of serre. Oplevering van de binnenzijde hangt af van of het een uitbouw of serre wordt, maar in principe woonklaar. De kozijnen mogen van hout zijn. Er hoeft geen verwarming in. Aanbouw moet ook een lichtstraat in het dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterhout
zaterdag 30 juli 2022

Opbouw plaatsen op garage: 12,5m²

Voor onze nieuwe woning op de Nervalaan 19, 6642AK, te Beuningen (GLD) waarvan wij op 12 augustus de sleutel ontvangen zoeken wij een bedrijf die de opbouw op onze garage kan realiseren met een doorgang naar de 1e verdieping. In de straat hebben al meerdere huizen dit gedaan en via google streetview kan je dit bekijken. De opbouw mag een houten skelet bouw zijn, prefab, of ??? en zal +- 12,5m2 bedragen met 2 schuine kanten met dakpannen. We hebben al best veel zaken voorbereid zoals, constructie berekeningen, ODRN (omgevingsdienst) archieven opgevraagd, vergunningsaanvragen lopen en er is contact geweest met het ODRN hierover, sondering overzicht, eventuele werktekeningen. Belangrijk is dat we niet helemaal aan de werktekening vast willen zitten en u daar ook de vrijheid in heeft. Vanaf 12 augustus kunnen we afspreken om op locatie te gaan kijken, maar misschien kan u alvast een prijsrange aangeven + eventuele startdatum/einddatum. We hebben een google drive map (https://drive.google.com/drive/folders/1UQJ-yXezVcwgEhNGnDHOMovDWYU2k1oX?usp=sharing) met diverse informatie omtrent de verbouwing die handig voor u kan zijn voor een eventuele offerte. De aanbouw die is ingetekend zal voorlopig niet doorgaan en we gaan alleen voor de opbouw. Zie met name: • _Eventuele onderdelen van de verbouwing.xlsx (extra informatie) • 22272.01 Berekening 2022-07-08_compressed.pdf • tek3_V2_bestek_Beuningen_Engelen-min.pdf (is er puur voor de vergunningsaanvraag) • tek6_V1_werktek_Beuningen_Engelen-min.pdf (let op we kunnen afwijken) We zullen best wat zijn vergeten te melden en lijkt me daarom slim dat we dan vanaf 12 augustus snel afspreken. Voor nu is email contact het beste, want we zijn aankomende week in het buitenland.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beuningen
dinsdag 28 juni 2022

Spoedklus: Hoogteverschil aanbouw aanpassen - egaliseren

Het gaat om het egaliseren van de vloer van de aanbouw. Van twee ruimtes is één ruimte gemaakt. Helaas is er een behoorlijk hoogteverschil.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Deest
Offertes aanvragen