Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Nieuw Vennep

Dakopbouw op plat dak plaatsen - Aanbouw - Nieuw Vennep

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakopbouw op plat dak plaatsen

Ik wil graag een lichtgewicht (!) dakopbouw op een platdak laten plaatsen, zie plaatje. Afgebeeld is de plattegrond vh bouwwerk waarop de opbouw geplaatst moet worden. De figuren daarna zijn de dakopbouw. Inclusief eventuele bouwvergunning, wenteltrap, elektra, wc afvoer en water, behangklaar


Aannemer Nieuw Vennep

Offertes aanbouw in Nieuw Vennep aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Nieuw Vennep

dinsdag 14 maart 2023

Aanbouw achterzijde woning

Ik wil graag uitbouwen Ongeveer 5.15 meter breed en dan 3 meter aan de achterzijde van de woning. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking aan de buitenzijden en hergebruiken van mijn eigen kozijnen. Oplevering in overleg. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
donderdag 06 oktober 2022

Aanbouw achterzijde huis (sausklaar)

We willen aan de achterzijde van het huis een aanbouw over de hele breedte (11 meter) en zo ver mogelijk realiseren. De ramen die er nu in zitten zouden dan tot de grond gemaakt kunnen worden om een doorgang te creëren. We hebben geen haast, in de loop van 2023 zou mooi zijn. Afwerking uitbouw in overleg en het liefst kunststof kozijnen. We weten niet zeker of dit vergunningsvrij is. Dakkapellen waren geen probleem. Meerdere buren hebben dit wel al. We willen een sausklare oplevering. We hebben een paletkachel in de woonkamer, daarmee verbinden. Gevel doorbreken doen we zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lisserbroek
dinsdag 31 mei 2022

Uitbouw aan keuken met lengte de tuin in

Wij willen een aanbouw aan de bestaande keuken met een afmeting van 3 x 12 m. Een deel van 5m is keukenkamer. De rest is een ntb kamer. Tussen de 2 kamers moet een scheidingswand met deur komen. De aanbouw komt aan de achterkant aan de garagemuur. Graag realiseren met houtskeletbouw/prefab wanden. Op de erfgrens moet het onderhoudsvrij zijn. Voorkant openslaande deuren(beide kamers)met veel glas en Zweeds rabat afwerking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw De Zilk
maandag 16 mei 2022

Woonklare aanbouw realiseren

We willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Hier is geen vergunning voor nodig. 2,5 bij 5,25 zijn de afmetingen. We willen een traditioneel gemetselde afwerking aan de buitenzijde en onze pui hergebruiken. Verder willen we een woonklare afwerking met radiatoren. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
zaterdag 05 februari 2022

Complete serre aanbouwen

Graag willen wij bij onze nieuwbouw tussenwoning en serre uitbouwen van ongeveer 2 meter diep. Zijkanten van steen omdat het om een tussenwoning gaat. Verder graag alles erop en eraan, fundering, goed geïsoleerd etc. Huis heeft vloerverwarming draait op warmte pomp. Ik kan ook een tekening sturen van de benedenverdieping. Willen dit binnen het eerste kwartaal van 2023 uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lisse
donderdag 09 december 2021

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een aanbouw realiseren van 5m bij 2m aan de achterzijde van de woning. Hier zijn geen vergunningen voor nodig. Afwerking nog in overleg. Graag kunststof kozijnen. Oplevering in overleg. Er moet een gevel worden doorbroken. De uitbouw moet worden verwarmd met vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
zaterdag 09 oktober 2021

Uit/aanbouw aan de zijkant van huis ~21m2

Uit/aanbouw aan de zijkant van ons huis in oude Wetering. Ong. 7 meter lang 4 meter langs het huis en dan steekt hij ong. 2 1/2 meter door naar de achtertuin , dus voorbij het huis / 3 meter diep, 4 delige glazen kunststof schuifpui, de kopse kanten vast glas en dan maken we later een overkapping aan de achterkant aansluitend op deze aanbouw. Een overstek van 30 cm met spots erin. De buitenzijde graag in hout afgewerkt en de binnenzijde mag sausklaar opgeleverd. Verwarming mag gebeuren aan de hand van radiatoren. Geen lichtstraat gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oude Wetering
maandag 16 augustus 2021

Aanbouw realiseren

Wij zijn aan het oriënteren om een aanbouw te laten doen, echter hebben wij 8 jr geleden kunststof kozijnen laten plaatsen met open slaande deuren, deze zouden we gewoon willen gebruiken is dit mogelijk. Graag een sausklare oplevering, constructie graag nog in overleg. Tot slot graag vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
donderdag 03 juni 2021

Aanbouw realiseren

Wij willen een casco aanbouw van ongeveer 6,5 x 4 mtr (binnenwerks) van hout, borstwering en 1 stel openslaande deuren. Het moet goed geisoleerd zijn ivm Schiphol. Er is niet geheid dus denken we aan een geisoleerde betonnen vloer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
zondag 25 april 2021

Erker plaatsen

Ik wil graag een aanbouw erker met schuin dak aan de voorzijde van de begane grond laten plaatsen. Circa 5 meter breed en 1,5 diep. Graag casco inclusief een fundering en een gemetselde buitenkant. We willen onze huidige kozijnen hergebruiken. De vergunning is al aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lisserbroek
vrijdag 17 juli 2020

Aanbouw achterzijde woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een complete uitbouw van steen (roodkleurig) met plat dak kan bouwen achter onze woning. Dit graag inclusief een aluminium schuifpui (4-delig). Maten zijn 2 meter diep en 5,75 meter breed. Inclusief binnenwerk. Het betreft een tussenwoning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
zaterdag 07 maart 2020

Opbouw op plat dak, gezamenlijk met de buren

Wij willen een opbouw op plat dak laten plaatsen samen met de buren. Deze opbouw zal tussen de 35 en 40 m² worden, per opbouw. Voorkant gevel van het huis loopt schuin, de huizen zijn in ovaal gebouwd. Er is maar 1 opbouw die mogelijk is, dit is vastgesteld. De aanbouw moet van prefab houten panelen worden en buitenkant moet worden gestuuct, constructie voorkant met golfplaten. Er is een vergunning nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Wij willen 3 ruiten in 1 kozijn aan de achterkant, en aan de voorkant 3 ruiten. Wij denken zelf aan een casco oplevering, of de buren dit ook wensen weten wij niet, maar ga voor nu uit van een casco oplevering. Wij zijn bezig met de financiering rond te krijgen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
woensdag 22 januari 2020

Aanbouw glazen serre

Ik wil een complete uitbouw van 10 m2 laten plaatsen, inclusief elektra, stucwerk, een fundering en een houten constructie. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lisse
vrijdag 13 september 2019

Mantelzorg aanbouw

Ik wil graag een uitbouw aan onze garage. Prefab, casco wel met voorbereiding leidingen en elektra. Van hout. Er hoeft niet gestuct te worden en er moet nog een betonnen fundering in komen. Ik weet alleen nog niet wat de afmetingen zijn. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
dinsdag 13 augustus 2019

Fundering plaatsen voor uitbouw en eventueel uitbouw realiseren

Wij willen graag een uitbouw maken van 5 x 2,6 meter. We bekijken de mogelijkheid voor alleen de fundering en de mogelijkheid met de aanbouw. Als het mogelijk is zouden wij voor beide een aparte offerte ontvangen. Aan de achterkant van het huis willen we de aanbouw. Er ligt nu een betonnen plaat, die mogelijk voldoende is voor een aanbouw van 1 verdieping. Wij bekijken ook de mogelijkheid om de aanbouw met twee verdiepingen te maken. Wij zijn in overleg of dit ook mag. Wanneer dit zou mogen moet de betonnen plaat van 2,6 en 50 cm diep verwijdert moeten worden en waarschijnlijk palen geslagen. Mochten we de bouw van de uitbouw ook willen laten uitvoeren dan willen we een constructie van gipsblokken als dat mogelijk is. hier ontvangen we graag advies over. Deze zou casco opgeleverd moeten worden en elektra en stucen is niet nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Vennep
Offertes aanvragen