Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Leiden

Uitbouw 6m bij 2,9m sausklaar - Aanbouw - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw 6m bij 2,9m sausklaar

Wij willen een uitbouw van 600 cm breed en 290 cm diep realiseren. Het moet een traditioneel gemetselde uitbouw worden. De oplevering van de binnenzijde mag sausklaar. De kozijnen mogen van kunststof. Qua verwarming gewoon radiatoren. Ik heb geen vergunning nodig.


Aannemer Leiden

Offertes aanbouw in Leiden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Leiden

vrijdag 01 september 2023

Aanbouw plaatsen

Wij zoeken een uitbouw aan de zijkant van onze woning. Dit zal gaan om een uitbouw van 5 meter binnenmaat en 2 meter diepte. voor de uitbouw moet een zijmuur uitgebroken en opgevangen worden. Verder willen we dan aan de voor en achterkant een raam (dus niet naar de buren) Daarnaast zoeken we iemand die kan helpen bij het verwijderen van een draagmuur (over een lengte van 2.91 meter) en willen we aan de achterzijde van de woning de kozijnen vervangen voor ramen en openslaande deuren (lengte van 6.02m)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oegstgeest
maandag 14 februari 2022

Uitbouw realiseren (15m2)

Bij deze ontvang ik graag een offerte naar aanleiding van de volgende gegevens die ik heb ingevuld op de site: Type: aanbouw Diepte: 250cm Breedte: 600cm Hoogte: 300cm?? (woning hoogte betreft 279 cm) 4 Heipalen zijn reeds ingezet Het betreft een nieuwbouw prefab woning oplevertermijn Q3 september/oktober. - Geen achterom. - Wel 4 heipalen, wat betreft de prijsmindering? - Achterkant van het huis muren en deuren moeten dus wel gesloopt/weggehaald worden. Volgende vragen: 1. Heipalen: Heipalen zijn reeds ingezet. deze dus in minder brengen, wat betreft de mindering? 2. Welke keuzes/kleuren zijn er mbt gevelstenen, glazen (triple is een eis), soort opening (kunststof schuifpui). Voorkeur: donkeren gevelstenen 3. Vloerverwarmd 4. Optioneel: een lichtstraat 5. Bovendak raam, welke opties?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Roelofarendsveen
dinsdag 23 november 2021

Realiseren van 3 aanbouwen(16,5m2, 28m2, 4m2)

Wij willen 3 aanbouwen realiseren: - aanbouw aan de achterkant van 6,6 x 2,5 meter (doorbraak muur, draagconstructie). - aanbouw aan de zijkant van 10,66 x 2,25 meter (gedeeltelijk doorbraak muur, draagconstructie). - erker aan de voorkant van 4 x 1 meter (doorbraak muur, draagconstructie). Wij zin bezig met de vergunningen. Wij willen de buitenzijde traditioneel gemetseld, De oplevering aan de binnenzijde willen wij stuc klaar. Wij hebben er kozijnen van kunststof in gewild. Er moeten wel gevels worden doorbroken. De aanbouwen moeten verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Roelofarendsveen
maandag 22 november 2021

Dakopbouw 36m2 incl terras 8m2 (liefst prefab)

Ik wil graag een dakopbouw op plat dak met buitenmaat van ong 8x4,5m met dakterras van ong 1,60x4,5m. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Qua verwarming gebruik maken van radiatoren, ik denk dat dit het makkelijkste is. Afwerking van de buitenzijde mag met golfplaten, de binnenzijde is van hout. Het moet op de dakopbouwen van de buren lijken. Ik heb nog geen vergunning, maar dat moet wel lukken om te krijgen. De kozijnen mogen van hout of kunststof. Naar het terras willen wij een schuifpui, deze denk ik wel in kunststof. Het liefst wil ik een prefab aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oegstgeest
zaterdag 24 juli 2021

Uitbouw achterzijde ~12,5m2

Wij willen graag in ons nieuwe huis een aanbouw aan de achterkant. De breedte is 5,15 en de diepte denken we aan 2.50. Horen graag wat de mogelijkheden zijn. De buitenzijde graag tradiotioneel gemetseld. De binnenzijde graag woonklaar. Kozijnen graag van kunststof. en de verwarming mag door de vloerverwarming gedaan worden. Graag ook een lichtstraat in het dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiden
zaterdag 19 juni 2021

Fundering garage en serre

Wij willen een stenen garage van 5 bij 4 meter aan het huis vast aanbouwen. Aan de achterzijde van onze woning willen we een aluminium serre van 7m bij 4m. Omdat ons huis op veengrond is gebouwd is heien noodzakelijk. .. Het gaat puur alleen om het aanleggen van de fundering hiervoor


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Roelofarendsveen
vrijdag 05 februari 2021

Winterserre aanbouw all inclusive met fundering

Ik wil een aanbouw laten maken in de tuinkant om de woonkamer te vergroten. Het moet geschikt zijn voor de winter. Mijn buurman heeft zelf een aanbouw van hout gemaakt. De meest goedkope optie. Breedte is 357 x 6 00, hoogte 350


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oegstgeest
dinsdag 05 mei 2020

Aanbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een onderheide aanbouw van 24 m2 volgens ontwerptekening. Het appartement ligt op de begane grond en heeft geen achterom. Af te graven grond kan in de tuin achterblijven. Verder wil ik dat het een houten constructie heeft en een gemetselde buitenkant, en wil ik dat het casco opgeleverd word. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Warmond
donderdag 23 januari 2020

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 bij 5 m. De Keuken is nu gedeeltelijk uitgebouwd van 2.5-2.5 m, deze willen we doorgetrokken hebben naar 5 m breed. Links hebben de buren ook een uitbouw van 2 m, daarop graag de onze aansluiten. De aanbouw van steen met schuifpui met 2 grote ramen aan beide zijden, links en rechts een klein stuk muur overlaten. Er ligt een paal in de grond op 2 meter, we weent niet of daarop aangesloten kan worden. Geen vergunning nodig. Wij denken aan een complete oplevering, inclusief elektra, stuc- en leidingwerk. Graag ook een lichtstraat in het dak. We willen voor de zomer klaar zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiden
zondag 12 januari 2020

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een stenen aanbouw van 2,5 m x 5,7 m, met dubbele deuren, weerszijde raampartij, compleet afgewerkt met elektra, stucwerk en een fundering. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiden
woensdag 24 april 2019

Prefab aanbouw plaatsen aan achterzijde woning

Ik ben op zoek naar een aannemer die een prefab aanbouw aan de achterzijde van mijn woning kan realiseren. Afmeting betreft 2,5 bij 6 meter. De zijkanten dienen geïsoleerd te worden en er dient een schuifdeur aan de achterzijde geplaatst te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiden
maandag 08 april 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 5,2m breed bij 2m diep aan de achterzijde van onze tussenwoning. Onze woning is in 2015 gebouwd en staat op een ondergrondse parkeergarage. Derhalve zal er een doorberekening moeten worden gemaakt door een constructeur om de fundering te checken. Wij willen graag een moderne uitbouw met een lichtstraat en een grote schuifpui of harmonica deuren. Het gaat om een gemetselde aanbouw die woon-klaar opgeleverd moet worden. Ik zie graag stalen kozijnen terug in de uitbouw. Ook moet er vloerverwarming worden geplaatst wat moet worden aangesloten op de huidige vloer/stadsverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiden
zondag 11 maart 2018

Dakopbouw plaatsen

Plaatsen van een dakopbouw aan de achterzijde van de zolder. Totaal ongeveer 15m aanbouwen. Betreft hoekhuis dus opbouw met metselwerk aan straatzijde. Bijvoorkeur wordt kozijn uit huidige kunststof dakkapel hergebruikt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leiden
zondag 28 januari 2018

Uitbouw achter de woning bouwen

Uitbouw van 5,2 meter breed x 2,6 meter diep (verhuisdatum medio juni 2018). Moet opgemetseld worden. 3-delige schuifpui gewenst (HR++). Inclusief vervangen bestaande radiator (lengte achtergevel) door 2 kleinere radiatoren zijmuren. Optioneel: lichtstraat. Inclusief doorbraak bestaande achtergevel (huidige constructie heeft circa. 0,5 meter aflopend dak vanaf maximale hoogte/muur hoofdgebouw, de aanbouw graag vanaf maximale plafondhoogte). Inclusief afvoer bouwafval. Geen achterom aanwezig. Er zijn nog geen tekeningen, klant gaat nog navragen OF er een vergunning nodig is. Er zijn meerdere woningen in de buurt met een uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oegstgeest
maandag 04 december 2017

HSB opbouw op een aanbouw maken

Op een bestaande uitbouw wil ik graag een HSB opbouw laten maken, aan de buitenzijde afgewerkt met steenstrips. De maat is ongeveer 540 x 420 cm en ik wil er een zadeldak met dakpannen op met een nokhoogte van ongeveer 300 cm. De opbouw moet ook geïsoleerd worden. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen te bespreken. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag een gedetailleerde offerte. Ik wil dit in het voorjaar van 2018 laten uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Warmond
Offertes aanvragen