Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Hilversum

Draagmuurtje verwijderen 2,20 meter - Aanbouw - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Draagmuurtje verwijderen 2,20 meter

Ik wil graag een draagmuurtje van 2,20m verwijderen tussen keuken en woonkamer


Aannemer Hilversum

Offertes aanbouw in Hilversum aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hilversum

maandag 14 augustus 2023

Realiseren van een aanbouw

Betreft een aanbouw over 2 verdiepingen aan een 2 onder een kapwoning. Totale hoogte 5,60 meter. Breedte 8,1 meter, diepte 4 meter. Afwerking buitenzijde: baksteen, waalformaat. Plaatsing op zandgrond (fundering op staal) In achtergevel (bg) 2x raam ca 75×1m, 2x raam ca 75x1,5m, 1 achterdeur ca. 1,035m x 2,4m en 2x openslaande deuren ca 75x2,40m. In zijgevel (bg) 2x raam 75x1,5m. Op verdieping 4x raam 75x1, 1x1m. In zijgevel verdieping 1 raam 1,15 x 1m. Kozijnen van hout met HR++ glas.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
dinsdag 07 februari 2023

Aanbouw plaatsen inclusief vloerverwarming

Ik heb een bouwvergunning en een architectentekening. Ik moet een uitbreiding bouwen aan de achterkant van mijn huis. Ik heb ook een totale renovatie van binnen nodig. Dit project moet vloerverwarming hebben en een goede installatie rondom het huis. Het werk moet worden uitgevoerd op de begane grond van het huis.//I have got planning permission and architect drawing. I need to build an extension at the back of my house. I also need inside total renovation. This project needs to have floor heating and proper installation around the house. Work to be carried out on the ground floor of the propery.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
maandag 20 september 2021

Uitbouw achterzijde BG

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van onze woning van 2.50m. Hiervoor willen wij een offerte bij u aanvragen met daarin de volgende specificaties: - Afmetingen: 2.50 x 5.20 m - Opgemetseld met rode steen - Kruipruimte onder aanbouw - Openslaande deuren naar buiten (2x, kunststof) - Lichtkoepel + zedem dak - Vloerverwarming (aansluiten op bestaand systeem, of elektrisch) - Binnenzijde met stuc afgewerkt - 2x lichtpunt + 1x stopcontact buitenzijde - 2x lichtpunt plafond + 2x stopcontact binnenzijde - Buitenkraan - Regenpijp (verleggen) Onze buren willen tegelijkertijd uitbouwen en we zijn van plan dit project gezamenlijk uit te besteden. Wij zijn benieuwd wat voor invloed dit heeft op de prijsstelling en zien dit graag (al dan niet separaat) opgenomen in de offerte. Wij staan open voor suggesties of een afspraak aan huis. Met veel belangstelling zien wij uw antwoord tegemoet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
woensdag 08 september 2021

Uitbouw achterzijde woning 5,46m2

Uitbouw van de woning, 1 meter bij 5,46 meter. De buitenzijde wil ik het liefst deels gemetseld en deels in hout/kunststof en de kozijnen ook van hout/kunststof. De binnenzijde casco opgeleverd. Verwarming hoeft er niet bij. Op deze aanbouw komt een balkonnetje.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
vrijdag 12 maart 2021

Uitbouw 3.5 meter diep (vergunningsvrij)

We willen onze woonkamer uitbouwen en mogelijk een wand laten plaatsen tussen keuken en toilet, beide sluiten direct aan aan de woonkamer en de ruimte waar de aanbouw komt. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. De uitbouw moet ongeveer 3.5 meter diep worden en de constructie nog even in overleg. De kozijnen van kunststof en de oplevering woonklaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
zaterdag 23 januari 2021

Garage aan huidige aanbouw maken

Ik wil graag een garage van 12 x 4,5 meter aan de huidige aanbouw laten plaatsen. De garage moet casco opgeleverd worden met houten kozijnen en een stenen buitenkant. Er hoeft geen fundering gemaakt te worden. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Loosdrecht
vrijdag 01 januari 2021

Uitbouw woonkamer/keuken jaren 30 woning

Wij wensen een uitbouw te doen van 2mtr bij 3,5mtr van de woonkamer. Hierbij de keuken in hetzelfde style mee te nemen. Dus sloop van de uitbouw keuken en nieuwe aanbouw van 2mtr bij 6mtr. We willen het plafond gelijk trekken (er zit een verlaagd plafond in van 40 cm), en de vraag is nu of de huidige aanbouw verwijderd dient te worden en er een volledig nieuwe aanbouw geplaatst moet worden (2x6m) of dat de huidige aanbouw kan blijven bestaan en we de plafond gelijk kunnen trekken. Dan zou het gaan om een uitbouw van 2x3,5m. Constructieberekening is al gemaakt. We willen een gemetselde constructie. Het kozijn met openslaande deuren is vrij nieuw en willen we hergebruiken. De kozijnen aan de bestaande uitbouw komen allemaal te vervallen, deze mogen dus vernieuwd worden. Er hoeft geen draagmuur te worden verwijderd, maar de staalkolom moet worden aangepast. Gaat om een jaren 30 huis, ik zou graag in zee gaan met een aannemer die ervaring heeft met jaren 30 woningen en de huidige style kan behouden. We willen graag zo snel als mogelijk starten met de verbouwing, maar uiterlijk mei zodat deze voor juni opgeleverd kan worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
woensdag 16 december 2020

Uitbouw achterzijde woning

Afmetingen zijn 5,60 m breed bij circa 2,5 meter diep. We willen ons nog laten adviseren over de constructie, maar we willen deze wel in de stijl van de woning. Het dakbeschot moet afgewerkt zijn. Ik zou graag een kleine kruipruimte in de aanbouw willen laten realiseren. Verder graag een casco oplevering met houten of kunststof kozijnen. Prijsverschil graag terug laten komen in de offerte. We willen ook openslaande deuren in de aanbouw met aan beide zijden een smal raam.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
maandag 16 november 2020

Onderkelderen bestaande keuken en uitbouw

Uitbouwen keuken van 7 naar 18 m2. En onderkelderen van de totale keuken, 2 x 3.5 (L) meter onder de woning en de rest onder de aanbouw. Keuken met de uitbouw is dan 4 meter breedte en 4.9 meter lengte. Er is voor de uitbouw een (gespiegelde) tekening van de buren die we misschien als uitgangspunt kunnen gebruiken? Uitbouw en kelder komen aan zijkant en achterkant van de woning. Aan doorgaande weg, oprit langs het huis. Snel starten is mogelijk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
vrijdag 30 oktober 2020

Aan-/uitbouw aan achterzijde tussenwoning realiseren

Wij willen een aanbouw voor onze tussenwoning. De breedte is 5,9 m en de diepte zal ca 2,5 meter zijn. De pui willen we met schuifdeuren of openslaande deuren en een losse (keuken)deur. Graag een offerte voor complete afwerking , dus incl stuc- en schilderwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
zondag 04 oktober 2020

Een gemetselde aanbouw realiseren achter een tussenwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een uitbouw van 300 bij 600 cm groot. Daarnaast op de hoek een aansluitende aanbouw van 150 bij 150 wat moet dienen als berging. Graag gemetselde bouw voorzien van een lichtstraat. Verder woon-klaar opleveren en voorzien van houten kozijnen. Dit moet achter een tussenwoning gebouwd worden die bereikbaar is per achterom.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Loosdrecht
donderdag 20 augustus 2020

Uitbouw achterzijde en zijkant en plaatsen 2 dakkapellen

Uitbouw/aanbouw achter 6 x 2m en zijkant 5 x 1,5m (zie bijlage). Twee dakkapelen 2 x 6 meter. Kunststof voor zowel dakkapellen als aanbouw (2×6 voor aanbouw, 2 dakkapellen van 6 meter). Zie bijlagen voor soort dak en style. Zijkanten van uitbouw van steen (dicht). Stukwerk binnen. Woning is uit jaren 30. Geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kortenhoef
zondag 16 augustus 2020

Aanbouw plaatsen voor bijkeuken

We willen graag een aanbouw achter het huis van 7m breed en 3m diep. Er komt een L keuken in die 3 meter in het bestaande huis komt en nog 3 meter in de aanbouw en dan dus nog 1,2m het hoekje om gaat. aan de andere kant van de 7m moet een 2m brede bijkeuken komen met een wasmachine aansluiting. (riool waterpunt is in de buurt) Voor de keuken moeten er de nodige leidingen verplaatst worden (water en afvoer ongeveer 3 meter verplaatsen) en ivm apparatuur zullen er 2 groepen in de meterkast toegevoegd moeten worden, meterkast zit tegen de keuken aan. De constructie zal ik graag willen overleggen met de vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
woensdag 10 juni 2020

Aanbouw realiseren van 9 m bij 3 m

We zouden graag een aanbouw willen laten realiseren van 9 meter lang en 3 meter diep. De tekening is al aanwezig en de fundering is reeds geplaatst. Graag zouden we de aanbouw verder door een vakspecialist willen realiseren en verder advies willen ontvangen over de afwerking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vreeland
woensdag 01 april 2020

Uitbouw achterzijde

Aanbouw van 3,5 m x 5,5 m (l x b) met een lichtstraat, aanleg van CV's in de uitbouw, elektra (stopcontacten), lichtstraat, uitbreken van 2 kasten, kunststof kozijnen, openslaande deuren, inclusief beglazing. Aan 1 kant staat al een uitbouw van de buren (geïsoleerde muur, hoeft alleen afgewerkt te worden).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hilversum
Offertes aanvragen