Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Heerlen

Serre vervangen - Aanbouw - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van de huidige serre uit 2002. Meer Isolatie gewenst. Serre is ca 7,2 meter breed en 3 meter diep Van wat voor materiaal moet je serre gemaakt worden?: Aluminium


Aannemer Brunssum

Offertes aanbouw in Heerlen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heerlen

donderdag 17 augustus 2023

Aanbouw plaatsen 10m2 (casco)

Wij willen graag een aanbouw van 2,4 meter lang en 4,3 meter breed en 2,6 hoog. Dit in houtskeletbouw met schuifpui en buiten afwerking met kunstof 2 wcd en 1 lichtpunt. De afwerking van de binnenzijde mag verder casco. De uitbouw komt aan de achterzijde, dus nog vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kerkrade
donderdag 16 maart 2023

Prefab aanbouw woonkamer

We willen graag een aanbouw aan de woonkamer om meer leefruimte te creëren. We hebben een beperkt budget en zouden dan voor de standaard prefab aanbouw gaan. Afmetingen breedte 522cm diepte 3m. Er moet een gevel worden doorbroken. We willen een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerlen
zondag 05 maart 2023

Gemetselde aanbouw 40m2

Ik wil graag een aanbouw van 8 x 5 meter. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. Eventueel moet de gevel doorbroken worden, ook in overleg. De oplevering van de binnenzijde in overleg. Aan de zijkant moet een deur naar binnen komen. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Hij moet goed geïsoleerd zijn. Geen vergunning aanwezig, misschien niet nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kerkrade
dinsdag 03 januari 2023

Serre plaatsen 14m² casco

Ik wil graag een serre laten aanbouwen aan mijn vakantiehuisje. We kunnen het vakantiehuisje niet isoleren, door de verflaag die er al op zit. We willen qua isolatie er wel op vooruit gaan. De afwerking van de buitenzijde hangt af van de isolatiewaarden van de verschillende materialen. De serre wordt 7m bij 2 meter ongeveer, kan afwijken aan de hand van de prijs. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen mogen van kunststof zijn (wit). Nog geen vergunning in bezit, geen idee of dat nodig is. We zitten op heuvels, dus twijfelen over fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Klimmen
zondag 01 januari 2023

Aanbouw isoleren

Tussen keuken en schuur is het overdekt. Zou een offerte willen voor een geïsoleerde aanbouw. Nu niet geïsoleerd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoensbroek
dinsdag 27 december 2022

Houten aanbouw 16m2 realiseren

Een houten aanbouw van 4m x 4m. De gevel hoeft niet opengebroken te worden, maar de aanbouw wordt aangesloten waar nu 2 openslaande deuren zijn bevestigd naar de tuin toe. Fundering graven kan ik zelf verzorgen. Casco oplevering van de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Brunssum
zondag 03 juli 2022

Aanbouw 24m2

Op dit moment hebben wij een tuinkamer op de begaande grond deze willen wij uitbreiden. Wij hebben een balkon op de eerste verdieping en wij willen de tuinkamer uitbreiden tot onder het balkon. Optie 1 zal ongeveer een oppervlakte van 2 meter (balkon) lang en 6 meter breed zijn en tevens de berging erbij betrekken en hier een aparte ruimte maken voor de wasmachine , droger en koelkast en wat opbergruimte voor boodschappen. Optie 2 is een volledige aanbouw van 4 meter lang en ongeveer 6 meter breed. Inclusief fundering. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de kosten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerlen
woensdag 15 juni 2022

Uitbouw aan hoofdgebouw

Uitbouw ca 2,5 bij 3m Deel grenst aan hoofdgebouw( 2,5 meter) andere grenst aan aanbouw die iets lager ligt(3 meter). Bij hoofdgebouw is reeds een opening. Bij aanbouw moet deze gemaakt worden. Op uiteinde moet een nieuwe schuifpui komen. Andere zijden metselwerk. geïsoleerde vloer met vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerlen
maandag 14 februari 2022

Aanbouw slaapkamers boven woonkamer

Wij willen de slaapkamers vergroten. Dit is mogelijk, er is nu een soort “dakterras” boven de woonkamer/keuken. Wij wensen dit bij de woning te betrekken. De afmetingen zijn ca. 6,92 breed x 2,25 hoog Aan de achterzijde. Traditioneel ggemetseld. Woonklaar opgeleverd. De verwarming zit nu op de plek waar opengebroken moet worden en daarna moet deze verplaatst worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstenrade
donderdag 20 januari 2022

Prefab aanbouw realiseren ~18m2

Wij zouden graag een prefab aanbouw 6m x 3m laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. afwerking willen wij gemetseld. Wij zouden graag de prijs willen ontvangen van casco en saus klare oplevering. Wij willen kunststof kozijnen. Qua hoe de uitbouw verwarmd moet worden zouden wij graag nog overleggen met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerlen
maandag 25 oktober 2021

Dakkapel plaatsen + eerste verdieping uitbouwen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor een dakkapel van 5 meter met 5 ramen waarvan 3 draai/kiep. Rolluiken. Daarnaast willen we graag weten wat het kost om de eerste verdieping uit te bouwen. Wij hebben geen vergunning nodig, de afwerking aan de buitenzijde willen wij van kunststof, De afwerking aan de binnenzijde willen wij nog in overleg met de vakman doen. Wij hebben er graag kunststof kozijnen in gewild. Het uitbouwen van de eerste verdieping: Dit kan dan op de bestaande aanbouw van de begane grond. De afmeting zal 4 meter bij 6 meter zijn. De afwerkingen aan buitenzijde en de binnenzijde willen wij in overleg doen met de vakman. Wij hebben dus al kozijnen en deze willen wij behouden. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kerkrade
donderdag 01 juli 2021

Aanbouw achterzijde tussenwoning 20m2

Wij willen een aanbouw realiseren met schuifpui. Voorkeur maat is 5 meter breed en 4 meter diep. Er is nu een bestaande aanbouw al aanwezig maar deze word afgebroken. Foto van de bestaande aanbouw is toegevoegd. Deze aanbouw moet of weg of uitgebreid over de gehele breedte van de tuin. Bij voorkeur voor stenen aanbouw met plat dak. Eventueel houten skelet bouw is ook een optie, graag in overleg met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kerkrade
woensdag 17 maart 2021

Een uitbouw maken achter een hoekwoning

Ik wil via deze route in contact komen met een specialist voor het uitbouwen van onze woning de achtertuin in. Eetkamer in het verlengde van de keuken. 3.30 diep, 2.80 breed. Doorgang van woonkamer naar keuken. Dicht maken doorgang van hal naar keuken. stijl van de woning (met wit afgewerkt buitenkant) en aan de binnenzijde woonklaar opgeleverd. Eventueel nieuwe vloer in keuken en aanbouw. De aanbouw moet een plat dak hebben en een bestaand kozijn kan opnieuw gebruikt worden in de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerlen
zondag 11 oktober 2020

Winter serre aanbouwen achter het huis

Wij willen bestaande veranda ombouwen naar winter serre. Schuifpui is bestaand alleen moet 10cm omhoog gebracht worden om gelijk krijgen met woonkamer. De ruimte is ongeveer 330 bij 550 cm groot. Het gaat om de nieuwe uitbouw beter bij de woning te laten betrekken. Dat kan door middel van een draagbalk en geveldoorbraak. Daarnaast graag nieuwe kozijnen en beter isoleren ramen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoensbroek
vrijdag 27 maart 2020

Aanbouw maken

Gemetselde aanbouw van ca. 4 x 4 meter bouwen. De bestaande serre uit het jaar 2000 (tekeningen aanwezig). moet gesloopt worden. Fundering moet uitgebreid worden. Schuifpui van 380 x 220 en dakkoepel zijn besteld en zullen geplaatst worden door de leverancier.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nuth
Offertes aanvragen