Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Heerhugowaard

Uitbouw achterzijde realiseren + huidige serre verwijderen - Aanbouw - Heerhugowaard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde realiseren + huidige serre verwijderen

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. Toen we de woning niet zo lang geleden kochten was deze al voorzien van een serre die niet over de hele breedte is gemaakt. Dit vinden wij erg zonde van het benutten van de ruimte en wij merken ook door al het glas dat het erg koud wordt. Wij willen graag van de serre af met al dat glas en dan graag een normale uitbouw met een grote schuifpui of los kozijn en deur aan alleen de achterzijde. De maten zullen dan ongeveer 2 m bij 6 m moeten worden. Mocht u nog meer foto's willen, dan hebben wij deze uiteraard (kon er helaas maar 1 toevoegen). Afwerking gemetseld. Oplevering woonklaar. Wij hebben Kunststof kozijnen gewild. Qua verwarming voor de uitbouw graag nog in onderling overleg.


Aannemer Heerhugowaard

Offertes aanbouw in Heerhugowaard aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heerhugowaard

woensdag 13 september 2023

Realiseren van een serre

Ik wil aan de achterzijde een aanbouw serre die zowel in de winter warm is en zomer niet te heet word wegens zon kant (west) Omdat ik niet al te veel wil inleveren op mijn tuin zoeken we een serre aanbouw die ons het tuingevoel kan blijven geven zeker bij mooier weer. Dus vouw/harmonica deuren zijn gewenst. Ik wil namelijk in deze ruimte mijn eettafel zetten en aan de keukenkant een was/droog combinatie plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Obdam
donderdag 06 oktober 2022

Aanbouw 15m2

We zouden de pui graag gelijktrekken aan de garage waarbij in de uitbouw een daklicht geplaatst wordt. Het kozijn mag over de gehele breedte lopen en het liefst met harmonica deuren. De loopdeur van de garage zal vervangen worden door een schuifdeur zodat een directe verbinding met de garage ontstaat vanuit de woning. Het huidige kozijn moet worden verwijderd en de vloer gelijkgetrokken aan het bestaande deel van de woning. Er wordt in totaal 15m2 uitgebouwd, oplevering hangt van de prijs af.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
vrijdag 12 augustus 2022

Aanbouw(27,7m2) met verdieping realiseren

Aanbouw van 27,7 m2 (5×5,5) met verdieping(Plat dak) aan de achterzijde realiseren. Afwerking hout. Qua oplevering aan de binnenzijde zouden wij graag voor beide(casco en woonklaar) een prijs willen ontvangen. Wij willen houten kozijnen. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Winkel
dinsdag 08 februari 2022

Fundering storten voor kleine aanbouw (~2,5m2)

Wij hebben voornemens om een stuk aan de voorkant aan te bouwen. Het gaat om 285cm bij 90cm. Dit omdat de tweede verdieping al doorloopt daar en het dus puur een fundering plaatsen is en een nieuwe pui. Ik was benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een fundering incl. zandcement dekvloer. Er hoeft niet geheid te worden. Eventueel als de prijzen oke zijn heb ik ook nog voldoende aftimmer werkzaamheden in de planning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schagen
zaterdag 29 januari 2022

Garage verbreden

De steeg naast de garage is bijna 2 meter breed, die moet bij de garage worden getrokken. Vóór en achterin een deur. Plat dak, daarnaast dakbedekking op garage én garage. Lengte aanbouw ongeveer 8 meter. Er hoeven geen bestaande muren te worden gesloopt. Vloer van beton. Heien ws noodzakelijk


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Warmenhuizen
maandag 03 januari 2022

Garage aanbouwen

Aanbouwen aan huis van een stenen garage met een brede deur voor en en deur achter. Er moet nog funderingswerk gedaan worden. De garage komt aan de linkerzijde van de woning. Ik zou graag met de vakman willen kijken qua de afmetingen. De garage wil ik dus gewoon gemetseld. De oplevering mag casco. Er hoeft geen gevel doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
donderdag 30 december 2021

Aanbouw en plaatsten dakkapel aan de achterzijde van het huis

Ik wil graag een aanbouw met dakkapel realiseren aan de achterkant van mijn huis. Een vergunning voor de aanbouw is niet nodig voor de gemeente. De aanbouw wil ik graag 6 meter breed, 3 meter lang, en 2,50 meter hoog. De Buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld met 2 kozijnen van kunststof met een houtlook en een openstaande deur. De binnenzijde wil ik graag woon klaar met het aanleggen van een stalen draagbalk. Hierbij wil ik ook graag een lichtstraat aanleggen. De aanbouw wil ik graag realiseren met een vloerverwarming van 18m2. De afwerking van de vloer wil ik graag met hout. Welk systeem er moet worden aangelegd voor de vloerverwarming doe ik graag in overleg met de vakman. Boven op de aanbouw wil ik een dakkapel realiseren van 5 meter breed en 3 openstaande ramen. Hierbij wil ik de kozijnen van kunststof met een houtlook en een volledige woonklare afwerking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schagen
dinsdag 19 oktober 2021

Uitbouw 20m2 woonklaar

We willen een aanbouw achter ons huis. Hij moet 3,5m bij 5m worden. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. We willen een traditioneel gemetselde uitbouw of een uitbouw van kunststof. Qua verwarming gebruik maken van vloerverwarming, deze moet ook doorgetrokken worden naar de rest van de woonkamer. De kozijnen mogen van kunststof. Mevrouw heeft nog geen vergunning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
zondag 10 oktober 2021

Aanbouw realiseren ~11m2

Wij willen de woonkamer uitbouwen. Er zit nu een hoek in van 110 graden en willen dit rechttrekken en iets groter maken. De uitbouw is 530 breed de ene kant word 2.5meter uitgebouwd en de andere kant 1.5 meter. Er zal geheid moeten worden aangezien dit kleigrond is. De buitenzijde wil ik in hout afgewerkt hebben, inclusief de kozijnen. De binnenzijde wil ik sausklaar opgeleverd hebben. De verwarming regel ik zelf. Geen lichtstraat in het dak gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
maandag 20 september 2021

Aanbouw realiseren 6m2

Wij willen een extra slaapkamer kamer laten bouwen aan een bestaande slaapkamer, maten lengte 3 meter en breed 1.90 meter. Houten kozijnen met 2 ramen waarvan er een open kan, en eventueel 2 deuren. De huidige gevel moet deels doorbroken worden, zodat er een doorgang komt. De buitenzijde mag gemetseld afgewerkt worden, het liefst in dezelfde bakstenen. Graag casco opgeleverd. Ook wil ik deze ruimte verwarmd worden aan de hand van radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Broek op Langedijk
woensdag 02 juni 2021

Serre 5m2 hout

Ik wil graag een serre laten aanbouwen die een verlengingen van de keuken zal zijn. De afmetingen zullen ongeveer 2,10m bij 2,23m zijn. De afwerking van de buitenzijde wil ik van hout zoals ik het hier heb, dit is tropisch hardhout. Er hoeft verder geen lichtstraat in het dak te komen. Er is al een radiator aanwezig die we in de serre willen verplaatsen. De keukenkastjes en meubels plaatsen we allemaal zelf. We willen dat de ramen geïsoleerd worden met triple glas en de onderste raampartijen zijn colorbel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schagen
donderdag 20 mei 2021

Opbouw boven op het dak van de aanbouw.

6640 x 4000 opbouw / aan bestaande situatie. Vergunning moet ik nog aanvragen. Zie foto gaat om rechte huis. De buitenzijdes moeten afgewerkt worden met kunststof. De binnenzijde Casco opleveren. De kozijnen ook van kunststof. De uitbouw moet verwarmd worden waarschijnlijk door radiotoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwe Niedorp
vrijdag 23 april 2021

Aanbouw achterzijde 14m2

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van onze woning. 6 bij 2.5 meter. Vergunning is niet noodzakelijk. Constructie gemetseld of prefab en de kozijnen van kunststof of hout. Graag een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
zondag 10 januari 2021

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw (steen of keralit) van 6 meter breed en 3 meter diep (vergunningsvrij). Incl 3 delig kunststof schuifpui, uitbreiding vloerverwarming + schilder en stucwerk uitbouw en elektra. Vergunning is niet nodig. Woonklare oplevering (schilderwerk, stucwerk en elektra). Constructie in overleg met de vakman. Kozijnen van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
zaterdag 02 januari 2021

Uitbouw realiseren aan achterzijde woning

Verbouwing serre tot vaste aanbouw. Breedte serre 458 cm van muur tot muur (op hart 478 cm) Lengte serre 300 cm Oude situatie: • Een veranda is omgebouwd tot serre. De serre is een soort van kamer en suite. De schuifpui zorgt voor fysieke scheiding tussen de woonkamer en de serre. • De serre bestaat uit twee gemetselde muren, een pui met twee naar buiten openslaande deuren en dakbedekking met platen van polycarbonaat. • In de serre zitten naast de twee openslaande deuren aan weerszijde grote ramen. • De serre ligt lager dan de woonkamer. • Betonvloer is aanwezig. • De muren zijn gefundeerd. • Elektra is als opbouw geplaatst. Nieuwe situatie: We willen graag dat de serre voorgoed bij de woonkamer wordt betrokken. Hierbij moet: • elke muur ongeveer 70 cm omhoog gemetseld worden (loopt schuin af); • een muur van ongeveer 77 cm bij 270 cm geplaatst worden; • de schuifpui verplaatst worden (wordt hergebruikt en is in zeer goede staat); • de vloer van de serre ongeveer 10 cm opgehoogd worden (gelijk aan de vloer van de woonkamer, mag ook middels houten geraamte met isolatie); • een geïsoleerd dak met een lichtraam (daklicht) van maximaal 3 meter (afwerkmateriaal van kunststof) worden aangelegd; • de daktrim van aluminium zijn; • de hemelwaterafvoer worden aangelegd met grijze pvc-buizen; • het boeigedeelte van kunststof zijn; • een verduisteringsoptie worden aangelegd voor het daklicht; • binnenkant van de aanbouw gestukt worden; • een 6 tal inbouwspots in het plafond geplaatst worden (met dimmer links in de muur bij de ingang van de schuifpui); • de verwarming naar de achterkant verplaatst worden; • 2 tweevoudige wandcontactdozen, net boven de vloer, aangelegd worden; • wat ik nog over het hoofd heb gezien. Achterom bereikbaar (met garageplein) De aanbouw moet medio 2022 gerealiseerd zijn (richt maanden mei – augustus).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerhugowaard
Offertes aanvragen