Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Gorinchem

Serre bouwen + Nokverhoging - Aanbouw - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre bouwen + Nokverhoging

Ik zoek een aannemer die beide klussen kan realiseren: 1. 17m2 Prefab Serre bouwen met muur op recht en links. Qua afwerking/oplevering en wat voor kozijnen zou ik graag nog willen overleggen met de vakman. 2. 27m2 nokverhoging realiseren. Ik heb nog geen vergunning in bezit. Het gaat om een dubbele nokverhoging. Qua afwerking en oplevering zou ik graag nog overleggen met de vakman


Aannemer Gorinchem

Offertes aanbouw in Gorinchem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Gorinchem

donderdag 18 augustus 2022

Aanbouw/garage(4x7m) zijkant woning realiseren

We willen een aanbouw/garage realiseren die vooral gebruikt zal worden als hobbykamer. De beoogde afmetingen en specificaties zijn: 4x7m, plat dak geschikt voor een groen dak met zonnepanelen, dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en een zijdeur aan de achterzijde. Er zal elektriciteit, water en afvoer aangelegd moeten worden. Afwerking buitenzijde met hout. Wij willen kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hardinxveld Giessendam
dinsdag 14 december 2021

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen onze woonkamer uitbouwen aan de achterzijde van de woning. De exacte maten weten wij nog niet precies en wij zouden het fijn vinden om hierin ook advies van jullie te krijgen. Wat we wel weten is dat we waarschijnlijk een soort (prefab) aanbouw willen, met een achter pui. Wij willen een woonklare oplevering. Wij hebben er kunststof kozijnen in gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almkerk
zondag 28 november 2021

Aanbouw achterzijde woning realiseren 50m2

Aanbouw achterzijde van de woning realiseren. Het gaat om een aanbouw van 12 a 13 meter breed en 4 meter diep, met 2 verdiepingen hoog. De afwerking aan de buitenzijde willen wij gemetseld, de oplevering aan de binnenzijde casco. Wij hebben er houten kozijnen in gewild. Er moet wel een gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwland
zondag 05 september 2021

Aanbouw achterzijde 15m2

We zouden graag een offerte willen voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning. In deze aanbouw komt de keuken. De afmetingen zijn ca 5 x 3 mrt. De buitenzijde willen wij het liefst afgewerkt in kunststof of hout, graag in overleg. De kozijnen wel van hout. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Er moet hiervoor een gevel doorbroken worden. Een radiator zal verplaatst moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hardinxveld Giessendam
maandag 16 augustus 2021

Aanbouw in achtertuin en deel zijkant

Ik wil mijn woonkamer vergroten door een aanbouw van 3x 7 meter. Tevens wil ik mijn houtenvloer vervangen door beton. Kruipruimte gehele woning. De uitbouw dient gemetseld te zijn, woon-klaar opleveren en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het betreft een hoekwoning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leerdam
zondag 27 juni 2021

Uitbouw achterzijde woning

We overwegen een aanbouw aan de achterzijde van onze woning van 6 x 2 meter. Graag krijgen we een vrijblijvende prijsindicatie. Voorkeur voor complete oplever met een metsel constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leerdam
donderdag 10 juni 2021

Aanbouw 40m2

Aanbouw aan zijkant woning, 8x5m met plat dak. Doorgang naar hoofdhuis Nog niet in bezit van een vergunning. De afwerking aan de buitenzijde wil ik in hout afgewerkt, maar nog even in overleg met de vakman. De oplevering van de binnenzijde wil ik sausklaar of woonklaar. Voor de kozijnen hebben we nog geen voorkeur, ook dit even in overleg. Wat betreft de verwarming, dit ligt een beetje aan de prijs etc. Huidige gevel moet doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almkerk
donderdag 20 mei 2021

Uitbouw achterzijde

Wij zijn van plan om aan de achtergevel van ons huis een aanbouw te laten plaatsen. Het gaat om het volgende: - Een fundering en rabatdelen aan de buitenkant - Bouwjaar 1967 - Breedte achtergevel 6,10 meter - Gewenste diepte 3 meter - Hoogte gelijk aan de 1ste verdiepingsvloer - Verschil bij casco oplevering en helemaal volledig afgebouwd - Houten of kunststof kozijnen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spijk gem. Lingewaal
zondag 14 februari 2021

Houten uitbouw (red ceder) bouwen

Ik wil achter het huis een stukje aanbouwen van circa 4 meter bij 4 meter. Er moet worden geheid en de aanbouw mag van hout skeletbouw zijn (red ceder) Afwerking wil ik ook graag met red ceder hout. Een sausklare oplevering aan de binnenzijde is voldoende. Er hoeft geen verdere verwarming te worden gerealiseerd in de uitbouw, hier wil ik verwarming d.m.v. een houtkachel of elektrische verwarming. We willen graag houten kozijnen in de uitbouw. Uiteindelijk heb ik een uitbouw nodig met 1 zijde aan het huis vast. Aan deze zijde heb ik een groot kozijn (plafond tot vloer). Dit kozijn kan eruit en biedt doorloop tot de uitbouw. 1 zijkant wil ik volledig red ceder afgewerkt hebben. Beide andere zijden wil ik combinatie tussen red ceder hout en kozijnen, deze kozijnen wil ik dan van vloer tot plafond hebben. We hebben op zich geen haast met de uitbouw, maar indien mogelijk laten we deze graag binnen 3 maanden plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leerdam
maandag 08 februari 2021

Uitbouw achterzijde met verdieping realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren aan de achterzijde van de woning over een lengte van ca 9 m en breedte van 2.50 m met een verdieping er boven op. Die sluit aan op dak. Zie foto.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woudrichem
donderdag 07 januari 2021

Een uitbouw met lichtstraat realiseren

We willen graag een aanbouw achter aan ons huis en zagen dat er ook mogelijkheden zijn om het als serre-aanbouw te doen. Deze serre dient dan ongeveer 6000 bij 4000 mm groot te worden. We zien graag veel glas terug in de serre, maar misschien is het isolatie technisch beter om alleen een lichtstraat in het dak te doen in plaats van alleen maar glas. We willen graag dat de binnenzijde netjes wordt afgewerkt en graag zien we kunststof of aluminium kozijnen terug in de serre. De woning is bereikbaar per achterom.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hardinxveld Giessendam
maandag 19 oktober 2020

Grote woningrenovatie

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn woning kan verbouwen. Het betreft het plaatsen van een aanbouw: 6 meter breed bij 3,5 meter diep, inclusief kunststof kozijnen, ramen en aan de zijkant een deur. Er moet een betonvloer met vloerverwarming in komen. Ook moet er nog een schuur gebouwd worden, de badkamer en toilet in huis moeten vervangen worden. Op de begane grond moeten de wanden gestuct worden en moet het plafond vernieuwd worden en gelijk getrokken met de aanbouw. Tevens een balken-broodjes betonvloer in de woonkamer, gang en keuken inclusief vloerverwarming plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Werkendam
vrijdag 11 september 2020

Slaapkamer met badkamer aanbouwen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een uitbouw kan realiseren. Deze uitbouw dient ongeveer 400 bij 900 cm groot te worden. We willen een tuinkamer aanbouwen bedoeld als slaapkamer met badkamer. De bouw graag volledig afgewerkt. Het huis is 8 jaar geleden gebouwd. Een van de ramen in de woonkamer kan aangepast worden naar de nieuwe doorgang. De badkamer mag ongeveer 4 m2 groot zijn en bruikbaar worden opgeleverd. Daarnaast houten kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Herwijnen
woensdag 22 april 2020

Verzakking van de uitbouw stabiliseren

Het gaat om een aanbouw van 6 meter breed en 3 meter diep. Deze is destijds niet voorzien van heipalen en is gaan zakken. Deze willen we stabiliseren zodat deze niet meer verder zal zakken. Hiervoor willen we ook graag dat deze van buiten gestabiliseerd wordt. Wij hebben een betonnen fundering met een vorstrand. Wij hebben veengrond. Bijgevoegd de bouwtekeningen van de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hardinxveld Giessendam
woensdag 18 maart 2020

Stenen opbouw op bestaande uitbouw

Graag wil ik van u weten wat de globale kosten zouden zijn voor het plaatsen van een complete stenen opbouw, bovenop een reeds bestaande aanbouw begane grond van 2,4 lengte bij 6 meter breedte. De woning betreft een 2 onder 1 kap met schuin dak wat betreft de zolderverdieping (=2e verdieping). Het zou om een soortgelijke constructie gaan als op het toegevoegd bestand. Graag inclusief elektra en stucwerk. Bij voorbaat dank.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leerdam
Offertes aanvragen