Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Eindhoven

Aanbouw / tuinkamer realiseren (15m2) - Aanbouw - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw / tuinkamer realiseren (15m2)

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een aan te bouwen tuinkamer. Er moet een (houten) schuifdeur komen tussen de huidige woonkamer en de tuinkamer. Het is van belang dat de aanbouw van dezelfde isolatiewaarde wordt voorzien als het huis. Daarnaast moet er in een het dak van de aanbouw een lichtstraat komen en zou ik graag zonnepanelen op de rest van het nieuwe dak willen. De diepte van de tuinkamer wordt 3 meter en de breedte 5 meter (de breedte van het huis). De deuren naar buiten mogen twee grote openslaande deuren naar buiten worden, ook van hout. De buitenzijde wil ik graag afgewerkt hebben in metselwerk en de binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Voor zo ver ik weet is dit vergunningsvrij.


Aannemer Eersel

Offertes aanbouw in Eindhoven aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Eindhoven

donderdag 21 september 2023

Plaatsen van een aanbouw

Ik wil graag een aanbouw van circa 21 m² laten realiseren aan de achterzijde van de woning. De afwerking aan de buitenzijde wil ik van hout afgewerkt hebben en de oplevering aan de binnenzijde wil ik casco hebben. De aanbouw wil ik verwarmd hebben door middel van vloer verwarming. Op de aanbouw wil ik graag advies krijgen over e.v.t. een lichtstraat of lichtkoepel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
maandag 11 september 2023

Realiseren van een uitbouw

Ik zou graag een aanbouw willen van 2 meter en 5.11 breed. ik wil daarbij graag de huidige kozijnen met glas in lood hergebruiken indien mogelijk. Ook wil ik graag meerdere stopcontacten en led verlichting. De buitenste muren staan al aangezien de buren beide uitgebouwd hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
maandag 04 september 2023

Aanbouw plaatsen

1 aanbouw van 4 bij 3 met ramen en een deur naar buiten openslaande Goedkoopste steen en dakbedekking


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oirschot
donderdag 17 augustus 2023

Aanbouw plaatsen 15m2

Goedemiddag, kunnen jullie ons helpen en een prijsindicatie geven voor onderstaande aanbouw; Situatie 2 kapper rechterkant (nieuwbouw 2022) met tuin aan de zijkant (3m diep) waar de aanbouw moet komen. aanbouw is t.b.v. berging/ extra thuiswerkplek uitbraak niet nodig; deur voor toegang tot aanbouw al aanwezig stroom en water aansluiting ligt ook al buiten bestaande muur waar tegen aan gebouwd dient te worden willen we idealiter behouden waardoor er maar 3 nieuwe muren nodig zijn. Aanbouw wensen Lengte 5 meter diepte 3 meter hoogte ongeveer 3 meter 3 sets stopcontacten binnen 1 set stopcontacten buiten aan achterkant 1 lichtpunt binnen en geen buitenverlichting waterkraan voor en achter 1 dakraam/ lichtkoepel 1 deur naar de achtertuin zijkant en voorkant volledg dicht buitenkant antracietkleur steen of kunststof binnenkant zo simpel mogelijk afgewerkt vloer hoeft niet afgewerkt te worden


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hapert
donderdag 20 juli 2023

Uitbouw achterzijde woonkamer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw van onze woonkamer/ keuken. Foto van de huidige situatie heb ik in de bijlage toegevoegd. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 5x3 meter met elektrische aansluitpunten en een doorgetrokken verwarmingsleiding. De achterkant van de aanbouw willen we graag afsluiten met een glazen pui/ glazen deuren en een plat, waterdicht, dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
donderdag 08 juni 2023

(prefab) woonklare aanbouw 32m2

Ik wil graag een prefab aanbouw laten plaatsen. De aanbouw moet een soort L-vorm worden, in totaal zal dit ongeveer 32-34m2. De afwerking van de buitenzijde mag van hout, met houten planken in de lengte. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar, maar hangt af van de prijs. De kozijnen mogen ook van hout zijn. Qua verwarming denken we momenteel aan vloerverwarming, graag doortrekken naar de rest van de woning. Er is geen vergunning nodig. Financiering is al rond.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
donderdag 20 april 2023

Aanbouw 21m2 woonklaar

Ik wil graag een aanbouw en een opbouw laten realiseren. Het is een aanbouw van ongeveer 21m2. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Er moet in ieder geval wel geisoleerd zijn. Uiteindelijk moet het een deel keuken en een slaapkamer worden. Er zal ook een wandje tussen geplaatst moeten worden. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De kozijnen mogen van kunststof met een houtlook. Vergunning moet nog aangevraagd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
maandag 09 januari 2023

Aanbouw 21m2 woonklaar

Ik wil graag een aanbouw en een opbouw laten realiseren. Het is een aanbouw van ongeveer 21m2. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Er moet in ieder geval wel geisoleerd zijn. Uiteindelijk moet het een deel keuken en een slaapkamer worden. Er zal ook een wandje tussen geplaatst moeten worden. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De kozijnen mogen van kunststof met een houtlook. Vergunning moet nog aangevraagd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
zaterdag 10 december 2022

Uitbouw/serre achterzijde woning

Wij kopen in januari '23 een jaren 30 woning in Eindhoven. Nu zijn we aan het onderzoek wat de kosten van een aanbouw of serre zijn. Afmetingen zijn. ongeveer 4 bij 4. Materiaal weten we nog niet, we zijn nu bezig met de constructietekeningen. Er moet een gevel worden worden doorbroken. Casco oplevering. Dit alles is vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
donderdag 17 november 2022

Aanbouw puntdak als woonunit

Hi, wij willen een aanbouw met puntdak aan de zijkant van ons huis realiseren. De aanbouw moet een zelfstandige woonunit kunnen zijn. Maar moet ook aan het huis gekoppeld kunnen worden doormiddel van een doorbraak. Hieronder de wensen. Een aantal graag optioneel of prijstechnisch apart laten zien - 6,8mx5,2/5.7m (voor/achter) - Puntdak, beginnen op 80cm hoogte van 1e verdieping - Vloerverwarming - Badkamer 2x2m - Keuken aansluitingen - geen keuken plaatsen - Trap naar 1e verdieping - Kunststof kozijnen - Voorzijde Raam 2x1m en deur - Achterzijde raam 2x1m en deur - Goed geïsoleerd - Normale afwerking - Optie doorbraak naar woning, 2m open Optie Dakkapel 3.5 of 4m


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
dinsdag 02 augustus 2022

Serre verwijderen + nieuwe aanbouw realiseren ~19,25m2

Graag willen wij onze serre laten verwijderen om vervolgens een aanbouw met platdak en lichtstraat te realiseren. Serre is ongeveer 5.5m x 3.5m en zit tussen de keuken aanbouw en huurwoning in. Afwerking gemetseld. Oplevering woonklaar. Wij hebben kunststof kozijnen gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bladel
zaterdag 30 juli 2022

Prefab aanbouw

Voor ons nieuw gekochte huis overwegen we een prefab aanbouw ter grote van de huidige k overkapping met lessenaarsdak 3 ramen en zwarte schuifpui (2 of 4 ramen). Incl afwerking stucwerk, vloerverwarming, spots in plafond, geen wandlampen of andere verlichting, doorbraak en 4 dubbele stopcontacten (2 dubbele per kant) graag zouden we weten wat de opties en kosten zouden zijn. Brochure van de aangekochte woning is bijgevoegd. Begin 2023 mogen de werkzaamheden plaatsvinden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
maandag 18 april 2022

Aanbouw achterkant

Wij willen open aanbouw (afdak) aan achterzijde van woning van 6.00x3.00… 2 zijkanten opgemetseld en betonvloer en dak… Hebben de voorkeur voor een casco oplevering met een metsel constructie en een kunststof schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Valkenswaard
zondag 17 april 2022

Woonkamer aanbouwen (~25m2)

We zouden graag een houten skelet aanbouw willen plaatsen tussen de huidige keuken en woonkamer en de afscheiding met de buren. Gewenst, groter schuifpui aan voorzijde. Veel lichtinval van boven. Tegelvloer met vloerverwarming. Buiten verticale houten afwerking. De grootte: 5 x 5 meter. Sausklaar opgeleverd graag. Tot slot zal ook de huidige gevel doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geldrop
maandag 07 maart 2022

Aanbouw(~42m2) aan de zijkant van de woning realiseren

Aanbouw(ongeveer 3m breed x 14m lang) plaatsen aan de zijkant van de woning. Afwerking gemetseld. Oplevering woon klaar. Er moeten kunststof kozijnen in komen. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
Offertes aanvragen