Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Dordrecht

Een enkelzijdige nokverhoging bouwen - Aanbouw - Dordrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een enkelzijdige nokverhoging bouwen

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een enkelzijdige nokverhoging. Dit moet aan de achterzijde. Graag vergunning door de vakman. Er zijn meerdere buren met zo'n verhoging, dus vergunning technisch moet dat goedkomen. Graag houtskelet, deels opmetselen en voorzien van kunststof kozijnen.


Aannemer Sliedrecht

Offertes aanbouw in Dordrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Dordrecht

dinsdag 30 mei 2023

Realiseren van een uitbouw en aanbouw

Ik wil een uitbouw aan de achterkant van mijn woning laten realiseren. Ik heb alle afmetingen in een bouw tekening staan. De buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld afgewerkt hebben en de binnenzijde wil ik casco opgeleverd krijgen. Graag wil ik mijn huidige kozijnen behouden. De uitbouw wil ik verwarmd hebben met vloerverwarming. De aanbouw wil ik laten realiseren aan de zijkant van de woning. Ik ben nog bezig met de vergunning aanvraag. Ik heb alle afmetingen in een bouw tekening staan. De binnenzijde wil ik woonklaar opgeleverd krijgen en wat betreft de buitenkant wil ik mij graag over laten adviseren. De aanbouw wil ik verwarmd hebben met vloerverwarming. Er moet een gevel doorgebroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Strijen
zondag 05 maart 2023

Woonklare aanbouw 25m2

Ik wil graag een aanbouw realiseren. Het moet een een aanbouw zijn van 25m2. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. De kozijnen mogen van hout in antraciet kleur. Voor de lichtinval willen we ook een lichtstraat in het dak. Het is aan de zijkant, dus waarschijnlijk wel een vergunning nodig. De erker die er nu ziet moet verwijderd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sliedrecht
vrijdag 03 februari 2023

Aanbouw realiseren

ik wil graag een aanbouw plaatsen van 8 bij 2.5 m. Ik heb al tekeningen, die kan ik opsturen. Ik heb de vergunning al. Ik wil dat de buitenkant traditioneel gemetseld worden. Ik wil dat de binnenkant sausklaar opgeleverd worden. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden. Ik wil dat de kozijnen hout of kunststof worden, dat weet ik nog niet zeker.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dordrecht
vrijdag 26 augustus 2022

Houten aanbouw plaatsen aan woning

Betreft een aanbouw tbv slaap/ badkamer aan oude stenen woning, achterzijde woning. Graag met houtskelet met duurzame wand bekleding. Afmeting ongeveer 9,70 meter bij 4,90. De schuurtjes die er nu staan graag verwijderen en afvoeren door de vakman. Ik ben bezig met de vergunning. Ik zou kunststof kozijnen willen. Verder zou ik een woonklare oplevering. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw 's-Gravendeel
vrijdag 24 juni 2022

Houten woonklare uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een aanbouw achter ons huis van 6m breed en 3 meter lang of 6m breed en 4 meter lang. Dit is vergunningsvrij. Houten afwerking met aluminium kozijnen. Woonklare oplevering met vloerverwarming. Gevel moet worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sliedrecht
dinsdag 05 april 2022

Aanbouw aan de achterzijde realiseren ~16,5m2

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van 3x5.5 meter realiseren. Licht vinden wij belangrijk, zowel van de voorkant als van boven. Afwerking gemetseld. Oplevering sausklaar. Qua het materiaal van de kozijnen willen wij nog overleggen met de aannemer. Wij hebben wel een lichtstraat of lichtkoepel gewild. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lage Zwaluwe
vrijdag 25 maart 2022

Aanbouw en prefab erker realiseren

Zoek een vakman voor het plaatsen van een casco aanbouw van 3m diep en 7m breed aan de achterzijde . Tekening is al aanwezig, willen verder een kunststof schuifpui. Aan de voorkant een prefab erker van 1 meter diep met kunststof of aluminium kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sliedrecht
maandag 07 maart 2022

Aanbouw voorzijde realiseren ~9m2

Aanbouw tbv uitbreiding slaapkamer op de begane grond aan de voorzijde van het huis. Ca. 3 x 3 m. Afwerking nog in overleg. Oplevering casco. Er moet wel een klein beetje gevel worden doorbroken. Bestaande pui wordt verplaatst, één wand wordt gevormd door bestaande muur. Eén wand nieuw dus. Vloer 3 x 3 m en plat dak 3 x 3 m. Verder 3 a 4 st stalen funderingspalen ca 120 mm, ca 14 m lang. Wij hebben nog geen vergunning in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sliedrecht
vrijdag 20 augustus 2021

Sausklare aanbouw zijkant woning

We willen een houten schuur aan het huis bouwen van 4 bij 5 meter aan de achterzijde en zijkant van de woning. We willen daar een deur in. We zijn nog niet in bezit van een vergunning. De afwerking aan de buitenzijde willen we traditioneel gemetseld hebben met kunststof kozijnen. Ook zouden we een sausklare oplevering willen aan de binnenzijde. De uitbouw moet verwarmd worden met radiatoren. Er hoeft geen gevel worden doorbroken. Lichtstraat nog in overleg met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sleeuwijk
zaterdag 14 augustus 2021

Aanbouw realiseren van 15m2

Willen een slaapkamer aanbouw aan de woonkamer, zitten al opslaande deuren in. Zal ongeveer 15 m2 worden. Voorkeur voor een casco oplevering, hoeft geen lichtkoepel in. Woning is niet geheid, dus bij zo licht mogelijk. Zitten te denken aan aluminium kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sliedrecht
dinsdag 01 juni 2021

Uitbouw achterzijde 12,5m2

Uitbouw achterzijde huis. Deels harde gesloten aanbouw/deels overkapping (tuinkamer). Zie foto. Totale breedte aanbouw en overkapping is 5 meter. Diepte 2,5 meter. De afwerking aan de buitenzijde deels gemetseld en deels glas en de binnenzijde graag woonklaar. Kozijnen en verwarming willen wij nog even overleggen met de vakman. Er moet een gevel doorbroken worden. Geen lichtkoepel of lichtstraat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dordrecht
zondag 23 mei 2021

Houten aanbouw aan de zijkant van het huis plaatsen

Ik wil graag een houten, gepotdekselde aanbouw aan de zijkant van het huis laten plaatsen. Maten: 5 x 3 meter. Graag casco met houten kozijnen. Er hoeft geen fundering gemaakt te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Streefkerk
zondag 14 februari 2021

Uitbouw met lichtstraat achterzijde woning

Ik wil graag een aanbouw van 5,5 meter breed en ongeveer 4,5 meter lang aan de achterzijde van mijn woning. Ik heb de vergunning nog niet aangevraagd. Ik wil graag de buitenzijde traditioneel gemetseld hebben. Binnenzijde graag casco opgeleverd. Ik wil graag mijn huidige kozijnen behouden. Verwarming uitbouw regel ik zelf. Er moet een gevel worden doorbroken. Ik wil een glazen lichtstraat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dordrecht
vrijdag 12 februari 2021

Uitbouw achterzijde huis van 2m diep en 6m breed

Het compleet aanbouwen van een 2m diepe en 6m brede aanbouw. Enkel op de begane grond. Qua fundering is zijn er 3 palen van 13.5m lengte nodig. Openslaande deuren aan de achterkant met aan beide kanten hiervan een kozijn wat net zo groot is als de deuren. Zijkanten 2m verlenging van spouwmuur, beide blind. Geen voorkeur voor wel of geen prefab. 2 stukjes muur moeten gemetseld worden, vooral zal het voornamelijk kozijn zijn. Aan de ene zijde een raam met daarnaast een enkele deur, aan de andere zijde 2 openslaande deuren met aan beide zijden een raam van deurhoogte. Er hoeft geen vloerverwarming in. Aan de binnenzijde graag een casco oplevering. Idealiter zouden wij over zo'n 2/3 maanden willen starten met de werkzaamheden, maar dit mag ook iets later zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sliedrecht
vrijdag 29 januari 2021

Aanbouw realiseren

Wij willen graag een houten aanbouw laten plaatsen van 2 m bij 8 meter. Het liefst compleet met elektra, stucwerk, een fundering en kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sleeuwijk
Offertes aanvragen