Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Den Helder

Geïsoleerde serre 15m2 woonklaar - Aanbouw - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Geïsoleerde serre 15m2 woonklaar

We willen graag een serre aangebouwd geïsoleerd 6 x 2,5. We zouden graag een serre willen van aluminium. De oplevering van de binnenzijde moet woonklaar zijn. Qua verwarming zouden we gebruik willen we vloerverwarming, maar die leggen we zelf aan.


Aannemer Den Helder

Offertes aanbouw in Den Helder aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Den Helder

zondag 30 oktober 2022

Aanbouw plaatsen (24 m2)

Aanbouw van +- 4 bij 6 meter aan de achterkant van het huis. Hebben de voorkeur voor een casco oplevering met kunststof kozijnen en openslaande deuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
woensdag 18 mei 2022

Aluminium serre realiseren (5,6m2)

Wij willen graag een serre laten aanbouwen, de zijmuren zijn al aanwezig van steen. Aan de achterkant willen we een grote pui hebben en het dak van glas. Het mag met aluminium frame, maar graag bespreken we ook de mogelijkheden voor een houten frame. Wel willen we dat het goed geïsoleerd is, zodat we ook in de winter ook hierin kunnen zitten. De verwarming zal ik graag even in overleg willen bespreken. De afmetingen worden 2.25 bij 2.50. De huidige gevel blijft, hoeft niet doorgebroken te worden. Wel liggen er nu tegels en dergelijk, die zullen weggehaald moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
zaterdag 09 april 2022

Aanbouw doortrekken (6m2)

Wij hebben een al een bestaande aanbouw (bijkeuken) die wij over de gehele breedte van het huis willen doortrekken. De bestaande aanbouw is: +/- 2x2m Dit betekend dat wij een offerte willen hebben voor een vergroting van de aanbouw +/- 2x3 (Lengte, breedte) om er een groot geheel van te maken. We willen aan de achterzijde een grote kunststof pui en aan de zijkant een steense muur. Mag sausklaar opgeleverd worden. De verwarming aan de hand van radiatoren, maar graag ontvangen we ook een offerte voor een vloerverwarming over de gehele begane grond, dat is dan 30m2. Ook zal de huidige gevel doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
donderdag 29 juli 2021

Uitbouw achterkant woning 20m2

Graag zoude wij een aanbouw willen realiseren van 5mtr breed en 4 mtr diep aan de achterkant van de woning. Bij voorkeur 2 dubbel tuindeuren met een raam links en rechts. Ik heb een foto bijgevoegd van onze woning en een foto van hoe de aanbouw moet worden, deze laatste is een foto van een aanbouw die onze achterburen met dezelfde woning onlangs hebben gerealiseerd. Zie het vrijblijvende advies/aanbieding graag tegemoet, b.v.d. De buitenzijde wil ik gemetseld en de binnenzijde casco of sausklaar. Kozijnen mogen van hout bij voorkeur. Verwarming regel ik zelf. Huidige gevel moet doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
woensdag 03 maart 2021

Woonklaar uitbouw achterzijde woning

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning van ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep realiseren. Wij gaan achter de vergunning aan, deze is nog niet in bezit maar weten niet of dit nodig is. De afwerking aan de buitenzijde weten wij nog niet, dit ligt aan de prijs. De oplevering binnenzijde willen wij het liefst woonklaar hebben, ook dit in overleg. Wij willen kunststof kozijnen. De uitbouw moet verwarmd worden met vloerverwarming. Er moet een gevel worden doorbroken. Ik wil een glazen lichtstraat erin.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
zaterdag 13 februari 2021

Uitbouw achterzijde en aan de zijkant plaatsen

Ik wil een uitbouw aan de achterkant van 7,80 x 2,50 laten plaatsen, en een aanbouw aan de zijkant (berging) van 3,14 x 2 meter. Ik weet nog niet of ze compleet opgeleverd moeten worden of casco. Verder wil ik dat ze een prefab constructie hebben met een fundering en kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
vrijdag 12 februari 2021

Uitbouw achterzijde houtskeletbouw

We willen aan de achterkant van het huis een uitbouw om de woonkamer te vergroten. Met hergebruik van het huidige kozijn met deuren. Afmetingen zijn ongeveer br. 550 cm/ le. 332 cm/ hoog 350 cm met houtskeletbouw. Aanbouw met plat dak met lichtstraat van ongeveer 280 cm bij 90 cm. Waarschijnlijk moet er een draagmuur verwijderd worden. Graag woonklaar opleveren. Het liefst een vakman die in mei kan beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
vrijdag 08 januari 2021

Vervangen terras en aanbouw serre plaatsen

Wij hebben een houten terras van 12 x 4 meter achter onze woonkamer. Dat staat op palen, met daaronder een zestal heipalen. Het hout is in slechte staat, daarom denken we aan vervangen. Op het terras zouden we meteen een serre willen bouwen van ongeveer 8 x 4 meter. De serre moet compleet opgeleverd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Callantsoog
zaterdag 18 april 2020

Houten aanbouw achterzijde woning

Graag een offerte voor een uitbouw van hout. Breedte x diepte = 4,5m x 2m Schuifdeur aan de rechterkant van de uitbouw. Inclusief fundering voor kleigronden. Fundering moet gelijk lopen met binnenkant woonkamer. Casco opgeleverd, binnenkant doe ik zelf. Wat zijn onze mogelijkheden?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
zondag 17 maart 2019

Fundering voor uitbouw realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren van 2,8 x 5,5 meter aan de achterzijde van mijn nieuwe woning. De achtertuin is uitsluitend bereikbaar via de garage en heien is waarschijnlijk niet noodzakelijk omdat ik het bij een enkele woonlaag hout met een plat dak en een houtskelet constructie. Het gaat alleen om het plaatsen van een fundering inclusief dekvloer. Kunt u mij een prijsindicatie sturen?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wieringerwerf
vrijdag 14 september 2018

Uitbouw aan zijkant van de woning

We willen een uitbouw aan de zijkant van onze woning. Net als bij onze woning willen we houtskeletbouw. Uitbouw willen we 350 cm x 600 cm hebben. Onderzijde gemetseld en de rest gepotdekseld. Ik wil een plat dak met twee vierkante vlakke dakramen ramen van 100 x 100 cm (op de tekening staat er nog maar één). In de aanbouw willen we vijf roetjes ramen van 90 x 165 cm. De aanbouw is een uitbreiding van de woonkamer. We willen daar elektra en verwarming. Het kan volgens ons vergunningsvrij. Zie tekening. De tekening is niet goed op schaal.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oudesluis
vrijdag 17 augustus 2018

Aanbouw met opbouw realiseren

Wij willen een aanbouw met opbouw realiseren. De begane grond heeft al een uitloop waar de keuken en de badkamer zich bevindt. De uitbouw zal dan ongeveer 2,25 breed en 2 lang zijn. Voor de verdieping die erop komt zal de afmeting de volledige breedte zijn (4,5 meter, lengte ook 2 meter en hoog ongeveer 5,80.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
vrijdag 27 april 2018

Uitbouw aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. Afmeting 5,5 x 3 meter. De ondergrond is zand of de tuintegels. Of er geheid moet worden, weet ik niet zeker. De woning is uit 1981. Ik wil graag openslaande deuren of schuifdeuren in kunststof. De woning zelf is voorzien van metselwerk, de aanbouw graag ook.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
zondag 11 maart 2018

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Hoeveel kost een aanbouw van 6 x 3 meter die dan tegen de berging komt gemetseld, betonnen vloer en dakpannen. De deur van de berging moet dan verplaatst worden naar de achterkant. Daarnaast moet een dragende muur (tussen woonkamer en keuken) van ongeveer 3,4 meter eruit worden gehaald. Ook is er een deur vanuit de hal naar de keuken. Deze moet half worden dichtgemaakt, want we willen graag er een raampje in. Naast deze werkzaamheden zouden we ook willen weten hoeveel het kost om (van dezelfde afmeting en materiaal) een twee verdieping aanbouw van te maken. Er moet dan boven een halletje worden gemaakt. Alles onafgewerkt, dus stucen en ramen/deuren plaatsen, elektra en cv is niet nodig. Wel garantie via bouw garant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
dinsdag 06 juni 2017

Aanbouw aan de achterzijde

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen, aan de achterzijde van het huis, van ongeveer 6.20 bij 2.50 meter. De zij muren wordengesloten, de achter wand voorzien van openslaande deuren en een raam van ongeveer 1 bij 1.50 meter. De deuren en raam moeten worden voorzien van dubbel glas. Het dak is plat en gesloten. De aanbouw moet gefundeerd worden en casco opgeleverd worden. De huidige buiten muur met ramen en deur dient verwijderd te worden en er moet een stalen balk worden geplaatst die moet worden verbonden aan de bestaande balk van de open keuken. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
Offertes aanvragen