Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Delft

8 m2 Uitbouw + overige klussen - Aanbouw - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

8 m2 Uitbouw + overige klussen

Ik wil graag een uitbouw van 4x2 meter. -Uitbouw van 4x2 meter (1.80 meter extra in de woonkamer creeéren. - Kozijn en deur kunnen hergebruikt worden, - Vloerverwarming in de uitbouw, dit door bestaande te verlengen of eventueel extra groep in verdeler maken. - Buitenkraan en regengoot verlengen. (Regengoot zie foto rechts bij de buren) - Buitenlamp en schakelaar meenemen naar achteren. - 3 inbouw dozen t.b.v. elektra aan weerszijde. Elektra zal ik zelf aanleggen maar wel alvast de voorbereidingen laten treffen ervoor. - Bestaande trap begane grond, daaronder moet een trapkast gemaakt worden inclusief kozijn en deur. - Traptrede zijn momenteel open en zal dicht gemaakt moeten worden.


Aannemer De Lier

Offertes aanbouw in Delft aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Delft

donderdag 21 september 2023

Realiseren van een aanbouw

We willen graag een uitbouw van de woonkamer richting de achtertuin van ongeveer 5,2 bij 3 meter, met afgewerkte muren en de vloer zo dat er daarna vloerverwarming in kan (goede dekvloer om in te frezen). Het liefst met aluminium harmonica deuren (antraciet), maar ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Ook zijn we benieuwd wanneer de werkzaamheden ongeveer zouden kunnen beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
maandag 11 september 2023

Realiseren van een aanbouw

Verlengen huis aan de zijkant door aanbouw van 1 kamer (aan de zijkant) van huis in Ter Aar. Afmeting 7.81 bij 3.5. Ik wil graag meer advies krijgen voor het plaatsen van een aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delfgauw
woensdag 15 februari 2023

Aanbouw (6x1,5m) aan '50 hoekwoning

Wij zoeken een bouwbedrijf die een aanbouw aan ons huis kan plaatsen. Het gaat om een fundering op staal, binnenkant casco en een geveldoorbraak. De afmetingen zijn 6 x 1,5 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Hoorn
woensdag 04 januari 2023

Zijkant uitbouwen

Aanbouw aan de zijkant van het huis. Van 2700 diep bij 4 meter lang. Geen pui nodig, wel een hoog raam van ongeveer 3 meter breed en 60 cm hoog.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw De Lier
dinsdag 21 september 2021

Grote verbouwing + uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Breedte is om en nabij 5.5 m en willen 2.4m aan het huis erbij. Dit is vergunningsvrij. Afwerking buitenzijde graag in overleg met de vakman met houten of kunststof kozijnen. Verder zouden wij een casco oplevering willen. Wij willen verder de hele begane grond aanpakken dus zouden we ook meer klussen hebben. Ik zou vloerverwarming willen in de aanbouw. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
vrijdag 02 april 2021

Dakopbouw of dakkapel plaatsen

Ik heb een aanbouw over 2 verdiepingen, en daardoor heb ik een plat dak op de zolder vloer. De dakgoot ligt 1,2 vanaf de dakpannen. Nu wil ik deze ruimte gebruiken middels een dakopbouw. Zeg maar een dakkapel die doorloopt tot op het platte dak. De woning is 5,7 m breed. De dakopbouw zou ongeveer 2,4-2,6 m hoog moeten worden en het platte dak wordt ongeveer 4,3 m diep. Zie bijgevoegde bouwtekening. Het dak betreft een standaard klapdak uit 2017. Het moet casco opgeleverd worden met kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
zondag 21 maart 2021

Een woning voorzien van een houtskelet uitbouw

We willen een aanbouw aan de achterkant plaatsen. Juist van hout, want dat is licht en dan zijn er geen heipalen nodig. Deze oude huizen hebben dat zelf namelijk ook niet. Bijgaande de tekeningen die we hebben. Er komt ook een keuken in. De aan- en afvoer van materialen moet helaas over het dak van ons huis. We hebben geen achterom. Daarnaast moet er een bint worden aangebracht in de buitenmuur om de aansluiting te maken. Het leidingwerk t.b.v. de keuken moet voorbereid worden en verder de uitbouw woon-klaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
woensdag 03 maart 2021

Aanbouw realiseren

Onze keuken is vrij klein en willen uitbouwen aan de achterzijde. Het gaat om een uitbouw met een binnenmaat van 2,50 m naar achteren en breed binnen is 2,92 m. We hebben hier veengrond dus er zullen 2 heipalen in de grond moeten van ongeveer 16 meter. Aan de buitenzijde willen we graag dezelfde bakstenen zoals het huis. De binnenkant hoeft verder niet afgewerkt te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delfgauw
donderdag 28 januari 2021

Fundering maken voor aanbouw

Wij willen een casco aanbouw realiseren over de volledige breedte van onze woning +/- 9 meter van buiten muur tot buiten muur en 4 meter diep. We hebben het ongeveer over zo'n 36 m2 aan uitbreiding. We zoeken naar een partij die het fundering vraag stuk kan oplossen (kleigrond) we zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
vrijdag 28 februari 2020

Aanbouw zijkant van hoekwoning

Het project betreft een prefab aanbouw langs onze hoekwoning van ongeveer 8-8,5 m lang en 3,5 m breed. Aan de voorkant van de aanbouw komt een tuindeur met glas en een raam, aan de achterkant, tuinkant, een aluminium schuifpui. Het kan eventueel casco opgeleverd worden wel met elektrische bedrading, water en afvoer en aansluiting van elektrische vloerverwarming. Er is wel een schets van het plan maar nog geen bouwtekeningen en de vergunning moet nog aangevraagd worden. Maar grote kans dat die vergunning er wel komt. De zijkant van 8-8,5 m heeft geen raam en kan afgewerkt worden met bijv Trespa oid, want niemand zal dat zien. De buitenmuur graag zo dun mogelijk. Tussen de buitenmuur en het huis van de buren zal een pad komen van 1 m. De totale ruimte tussen de 2 huizen is 4,5 m. Op het platte dak willen wij sedum beplanting.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
woensdag 05 februari 2020

Uitbouw achter woning realiseren

Achter mijn huis wil ik graag een uitbouw maken van 6 x 3 meter. Graag zo stevig mogelijk. Prefab of steen. Er is geen vergunning nodig. Er is een fundering nodig, ik denk dat er geheid moet worden. De keuken en leidingen moeten worden verplaatst, deze moet in de aanbouw komen. Graag een prijs voor een casco- en complete oplevering. De financiering is rond, dus ik zou graag zo spoedig mogelijk willen beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
maandag 23 december 2019

Opbouw, badkamer en overige werkzaamheden

In verband met de aanschaf van een woning zijn er enkele klussen die wij graag gedaan zouden willen hebben. Het gaat hier om de volgende werkzaamheden: - Uitbouw van de tweede verdieping. Op dit moment bevindt zich in de woning een vliering op de tweede verdieping waarvan een gedeelte op stahoogte. De vliering is bereikbaar middels een losse trap en een luik. De locatie van het luik is in het oranje op een plattegrond getekend. Plattegronden kunnen wij desgewenst opsturen. Het dak loopt schuin af, dus de vliering bevindt zich aan één kant van de woning. Graag zouden wij een volwaardige tweede verdieping van +/- 35/40 m2 willen hebben die met een vaste trap bereikbaar wordt. Hierbij willen wij ook graag dat de verdieping aan beide kanten een raam heeft. De trap naar de tweede verdieping willen wij graag plaatsen boven de trap naar de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zouden wij graag in ieder geval één slaapkamer met een deur hebben. - Op de tweede verdieping zouden wij tevens een badkamer willen laten plaatsen. In de badkamer dienen te komen: een wastafel + meubel, een toilet en een ligbad. Bovendien willen wij graag dat de badkamer grenst aan een raam (en daarmee niet inpandig is). - De huidige CV ketel willen wij laten vervangen. De CV ketel dient voldoende capaciteit te hebben voor 4 personen. Daarnaast zijn er een aantal optionele werkzaamheden: - Vloerverwarming in de nieuwe badkamer - Oude badkamer op de eerste verdieping slopen + wanden (bijv. stucen) en vloer herstellen. - Meterkast vervangen en extra groepen toevoegen (8 groepen). - Vloerverwarming + laminaat vloer in de huiskamer plaatsen. - Aanbouw aan de huiskamer aan de tuinkant van 2 x 5. Wij ontvangen in februari de sleutel van de woning en kunnen daarom de woning niet laten zien. Wel kunnen we indien gewenst meer foto's aanleveren. Graag ontvangen we daarom een +/- indicatie van de kosten voor bovenstaande werkzaamheden incl. BTW. Graag per punt gespecificeerd (opbouw, badkamer,


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
woensdag 23 oktober 2019

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde van circa 4 bij 7 meter. Plafond hoogte gewenst van 3-3.5 m. Glaswand (triple glas) over de 7 meter lengte van de aanbouw. Dakconstructie dient zodanig te zijn dat er eventueel een terras op aangelegd kan worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en een fundering. Hier is een vergunning voor nodig. Ik ontvang graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schipluiden
donderdag 22 augustus 2019

Aanbouw achterzijde woning

Het realiseren van een aanbouw aan een bestaande woning. Breedte is 5.40 m. Diepte is 2.60 m. Het moet casco opgeleverd worden, met elektra, geen stucwerk, heipalen en de gevel moet van kalkzandsteen gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
maandag 25 maart 2019

Aanbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde woning. Breedte 5.36, Hoogte 2.57, ik wil 2 meter aanbouwen. Het gaat om casco aanbouw, dus afwerking niet. Wel fundering, en een cementen dekvloer. Graag wil ik kunststof pui met twee openslaande deuren en de rest raam. Eventueel met bovenlichten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
Offertes aanvragen