Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Capelle aan den Ijssel

Plaatsen kunststof dakkapel + nokverhoging - Aanbouw - Capelle aan den Ijssel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen kunststof dakkapel + nokverhoging

Ik wil een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn woning plaatsen en aan de voorzijde een dakkapel. De afmetingen zijn ongeveer 5,5. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Ik wil graag een kunststof oplevering met kunststof kozijnen. Verder wil ik een casco oplevering.


Aannemer Capelle aan den IJssel

Offertes aanbouw in Capelle aan den Ijssel aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Capelle aan den Ijssel

dinsdag 24 januari 2023

Aanbouw achterzijde realiseren

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren. Ik heb tekeningen met alle maten, die kan ik opsturen. Ik wil dat de uitbouw casco wordt opgeleverd. Ik wil kunststof kozijnen. Het kan allemaal vergunning vrij gebouwd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
dinsdag 13 december 2022

Fundering uitbouw plaatsen

Ik wil een fundering tbv een aanbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen van 4 bij 9,5 meter. Het gaat dus alleen om de fundering en de betonnen plaat. 20 januari krijgen we de sleutels. Liefst eind januari/begin februari hiermee van start gaan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
woensdag 17 augustus 2022

Aanbouw afwerking

Ik zoek een vakman die voor mij de aanbouw kan afwerken. HEM 200 ( S235 ) van 580 cm ijzerbalk bind plaatsen en in elkaar lassen wand slopen afvoeren. Voor de keuken een waterleiding installeren voor wand kraan 150 mm en beneden de keuken kast voor vaatwasser en boiler compleet instaleren en afvoer, en buiten regen afvoer met ontstopping mogelijkheid instaleren. Dan 24 vierkante meter aanbouw vloer afwerken met zandcement en buiten terras 15 vierkante meter storten met zand grind en cement zonder wapen. Dan plafond met gipsplaat schroeven inclusief geplaatste ijzerbalk op de rachelwerk 24 vierkante meter afwerken dan in totale woonkamer afwerken stuken 70 vierkante meter en wanden stuken en totale plafond en muur iets grof met granolt spuiten zijn nog meer werk zelf lang komen kijken


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
woensdag 18 augustus 2021

Serre aanbouw 24m²

Wij willen graag een serre voor gebruik eetruimte. Afmetingen zijn; 6m breed en 3 of 4m diep. Er is geen vergunning nodig. Gehele serre van glas, dus ook plafond. Binnenzijde woonklaar opgeleverd. Radiator mag doorgetrokken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
vrijdag 14 mei 2021

Aanbouw aan de voorkant plaatsen

Mijn partner en ik willen graag aan de voorkant aanbouwen (tot aan de carport) en wat aanpassingen daarbij doen aan de binnenkant. De aanbouw word ongeveer 3 x 4 meter, en moet casco opgeleverd worden. Er hoeft ook geen fundering gemaakt te worden, alleen een broodjesvloer. Verder moeten er kunststof kozijnen in geplaatst worden en moet de buitenkant van steen zijn. Bijgevoegd heb ik de aanbouw van de buren. Kunt u ook de bouwtekeningen en de vergunning voor mij maken/aanvragen? Ik hoor het graag.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
dinsdag 13 april 2021

Aanbouw aan bestaande schuur

Wij wensen een (prefab) aanbouw aan onze schuur, 2,5 bij 3 meter. Wij hebben een rechterhoekhuis, het is aan de rechterzijde van de woning. We staan open voor de opties qua materiaal, we laten ons graag adviseren wat het gunstigste is, gemetseld of hout. Binnenzijde graag casco. Alle aansluiting zijn reeds aanwezig in het eerst deel waar aangebouwd wordt. Het is nog niet zeker of er geheid moet worden. We willen hier mogelijk ook nog een deur in laten plaatsen aan de tuinzijde. We willen de verbouwing bij voorkeur in september laten uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
vrijdag 09 april 2021

Serre aan de achterzijde plaatsen

Ik wil een aanbouw vn 5,07 x 3,20 meter laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en kunststof kozijnen. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
zaterdag 20 maart 2021

Casco uitbouw woonkamer met 2 heipalen

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte van jullie voor een casco uitbouw van 2.5 meter diep en ongeveer 5,44 meter breed (buitenmaat) en de hoogte ongeveer 2,96 meter. Wij hebben aan 1 zijde al een uitbouw waar tegenaan gebouwd mag worden.  De gevelbekleding willen wij van baksteen. Daarnaast willen wij graag een witte kunststof schuifpui van 4 meter breed en 2,2 meter hoog met HR++ glas.  Een paar punten waar rekening gehouden mee moet worden: - Opbouwen met kalkzandsteenblokken - Twee palen in de grond - Nieuwe fundering koppelen met chemische ankers aan bestaande fundering - 1 muur tegen bestaande muur aanbouwen - andere muur (links) buitenmuur bakstenen en binnenmuur kalkzandsteen - Dak: bitumen dakbedekking daaronder understatement - Goede isolatie muren en dak - Voorzijde uitbouw rekening houden met bevestiging zonnescherm - Rekening houden storten van de vloer dat er 2 convectorputten komen. Wij koppelen deze zelf aan op bestaande installatie.  Aanleg cv, elektra en afbouw binnenzijde gipsplaten en stucwerk regelen wij zelf.  Graag in de offerte ook de mogelijkheid tot het realiseren van een groen dak. Ik zie graag een reactie tegemoet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
woensdag 17 maart 2021

Aanbouw woonkamer

Wij willen een aanbouw aan de woonkamer realiseren om de woonkamer te vergroten. Afmetingen: 5 meter breed en 2.5 meter diep. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, kunststof kozijnen en een gemetselde buitenkant. Het is vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
woensdag 08 april 2020

Aanbouw achterzijde

Wij willen van de tussen eengezinswoning binnenmaat 6.05 meter in breed en diepte 4 meter laten aanbouwen van stenen muur betonvloer houdendak met licht en installeren van vloerverwarming egaliseren en betegelen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
dinsdag 25 februari 2020

Aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen een aanbouw van 2,5 diep en 5,80 meter breed met 2 openslaande deuren, links en rechts ramen. Een vergunning is niet nodig, voor zover ik begrepen heb. We zijn ons nog wel een beetje aan het oriënteren, naar alle mogelijkheden. Er moet een radiator komen, verlengen van bestaand systeem. Afwerken in aanbouw zoals in bestaande bouw, we hebben nog verf over. Stroomvoorziening, een lichtpunt en een stroompunt buiten voor bestaande buitencameralamp. Overzetten van huidige zonnescherm. Rechterkant is al een aanbouw aanwezig, links niet. Natuurlijk sloopwerk van huidige woonkamer/tuinmuur. Wat is het prijsverschil tussen houten en kunststof (deur) kozijnen? Het mooist is natuurlijk baksteen aan de buitenkant. Tekeningen moeten nog.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
donderdag 07 november 2019

Uitbouw woning 2 lagen

Wij willen graag een aanbouw (3,5 m *10) met 2 lagen realiseren. Ee.a met veel glas in de (nieuwe) achtergevels. Zie document. De gedachten voor de constructie gaan uit naar een portaalconstructie van staal . De uitbouw op de eerste verdieping is een lichte constructie. Ik verwacht dat de huidige woning op staal is gefundeerd , dus fundering en aansluiting en zetting( verschil) verdient bijzondere aandacht. Hoge isolatiewaarde. De hele woning wordt energieneutraal gemaakt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
zondag 15 september 2019

Aanbouw realiseren

We willen graag een bestaande serre vervangen voor een stenen aanbouw van 3 bij 5 meter. De oude serre moet verwijderd en afgevoerd worden. Er moet ook een nieuwe fundering in komen, want de heipalen die er eerst in zaten waren veel te kort, waardoor de serre begon te zakken. De aanbouw moet compleet opgeleverd worden, moet behangklaar zijn of gestuct worden aan de binnenkant. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ontvang graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
woensdag 06 maart 2019

Isolatie + aanbouw

Het betreft een hellend dak van een houten chalet. Lengte huis is 13,5 en de breedte van het huis 5 meter. Oppervlakte dak ongeveer 13. 5*2,5*2? Indien mogelijk graag huidige dakpannen hergebruiken en anders nieuwe dakpannen of dakpanplaten. Ook wil ik de bodem laten isoleren (65 m2). Daarbij wil ik een aanbouw van 54 m2 plaatsen. De vergunning ben ik nog mee bezig, er hoeft geen fundering in, stuc/metselen doe ik zelf, elektra ook en ik wil dat het van hout gemaakt word. Graag casco. Graag reactie per mail. Indien gewenst kan ik foto toe mailen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ouderkerk aan den IJssel
dinsdag 28 augustus 2018

Aanbouw aan de achterzijde bouwen

Betreft een 2 meter diepe uitbouw van ongeveer 5 meter breed. De buren van links hebben al uitgebouwd. Afwerking moet met vloer, isolatie, verwarming. Hoeft niet gestuct te worden. Afhankelijk van de kosten openslaande deuren of schuifpui (goedkoopste optie). Ook wil ik kunststof kozijnen. Ik twijfel tussen de type uitbouw en wil graag in overleg bekijken welke de beste optie is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Capelle aan den IJssel
Offertes aanvragen