Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Amsterdam

Dakopbouw realiseren - Aanbouw - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakopbouw realiseren

wij willen een extra verdieping op ons huis bouwen. We zijn op zoek naar een offerte voor een prefab of traditioneel gebouwde opbouw en dat mag ook casco zijn. Het gaat om een opbouw van 45m2. uitsparing voor trap is bij bouw reeds gerealiseerd. de woning dateert uit 2013. Bij oplevering is er reeds een vergunning vergeven, er zal waarschijnlijk wel een omgevingsvergunning moten worden aangevraagd. Maar daar er all verschillende buren een opbouw hebben gerealiseerd verwacht ik hier geen moeilijkheden mee. constructie mag HSB voor en achterzijde zullen gemetseld moeten worden. wat betreft de uitvoeringstermijn zijn we flexibel. echter zou het fijn zijn als dit nog in 2022 zou kunnen. Ik hoop snel iets van u te horen.


Aannemer Amsterdam

Offertes aanbouw in Amsterdam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Amsterdam

woensdag 20 september 2023

Realiseren van een aanbouw

Ik wil graag een aanbouw aan de achterkant van mijn huis van ongeveer 2,5m diep. De breedte van mijn huis is ongeveer 2,97. Alleen de deuren en kozijnen aan de achterkant hoeven eruit gehaald te worden om de aanbouw aan vast te zetten. Verder wil ik nog een wand in het midden, omdat het twee ruimtes zijn die uitgebreid worden. Een kant is ongeveer 3,12m (hier komt alleen een raam in) en de andere kant 2,75 (Aan deze kant wil ik graag openslaande deuren).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
donderdag 07 september 2023

Aanbouw fundament aanleggen

Klant van mij wil graag een aanbouw realiseren in Amsterdam. 4 mtr bij 5 mtr wat kost het om sonderingen uit te voeren en heipalen te plaatsen en betonnen fundament met beton ijzer te plaatsen in “isolerende bekisting”


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
maandag 04 september 2023

Aanbouw plaatsen

Casco uitbouw 4 meter diep, 5 breed met aanbouw van 4 meter diep en 2 meter breed. Kunststof kozijnen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
maandag 04 september 2023

Aanbouw plaatsen

In oktober een uitbouw van 2,5 meter (breedte is 477 binnenkant). Geen lichtstraat, stucen doen we zelf


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
vrijdag 01 september 2023

Aanbouw plaatsen

Uitbouw over gehele breedte van woning (6m) van ongeveer 1,5m diep. Met een mooie glazen schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Landsmeer
maandag 21 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

Voor ons huis willen we een houtbouw of prefab aanbouw van twee verdiepingen laten bouwen. Het hangt een beetje van de prijs af al vinden we houtbouw wel gewoon mooi. Het betreft een dijkhuis (twee onder 1 kap) We hebben een hele grote tuin en het huis zelf is nu klein. Aan de achterkant kan een aanbouw worden geplaatst van twee verdiepingen. Het laagste niveau willen we zoveel mogelijk glas en openslaande deuren naar de tuin En op de verdieping willen we ook zoveel mogelijk glas maar wel op een wat economische manier. De gevelbekleding mag hout zijn. Er ligt momenteel geen fundering waar de aanbouw zou moeten komen te staan. Ik denk ook dat er palen de grond in moeten. We zijn zelf flinke klussers en hebben al veel verbouwd alleen een dragende constructie willen wij niet aan beginnen. Wellicht is het handig een offerte te maken die gewoon compleet is en dat we eventueel vanuit daar kunnen kijken wat jullie allemaal uitvoeren en wat wij kunnen doen. Het belangrijkste voor ons is de constructie de connectie aan het huidige huis de versteviging van de achtergevel indien nodig en dat alles waterdicht is. Bedankt vast voor een snelle reactie


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
dinsdag 01 augustus 2023

Aanbouw laten plaatsen

Beste, ik heb interesse alleen ik wil een offerte op twee opties. Gaarne de bijgesloten tekening te bekijken. Optie 1: grote aanbouw 800x 250x260H Optie 2 : halve aanbouw 410x250x260 Beide opties gaan om de ‘living room’ (aanbouw) op de tekening • Steenstrips (wit) gevelbekleding • 3 muren aansluiten op bestaande achtergevel • 4 spots • 2 electrapunten • Lessenaar / daklicht • Afgewerkte binnenwanden • Een hoge smalle raam (fix) + een grotere 3punt sluiting raam • Hoogstwaarschijnlijk 2 heipalen nodig in ijburg (zand grond) Kunt u een (geschat) offerte aansluiten op deze twee opties? Dank Kind regards and have a nice day


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
maandag 17 juli 2023

Realiseren van een uitbouw

Op de 2e etage heb ik een terras van 6x6 meter. Hiervan wil ik 3 meter bebouwen zodat mijn woonkamer groter wordt. Mijn buren links en rechts hebben dit al gedaan waardoor de uitbouw weinig bekleding nodig heeft aan de buitenkant/zijkant. Ik heb de vergunning al rond en ook tekeningen. Het gaat om circa 16m2 aanbouw. Zoals ik het bij de buren heb gezien was het grotendeels houten skelet en zou dit prima met een prefab kunnen. Bovenop de aanbouw komt een terras dus het dak moet voldoende sterk zijn voor een terras. Constructietekeningen zijn ook beschikbaar. Aan de buitenzijde moet er een schuifpui van 5 meter breed komen bestaande uit 4 delen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
maandag 10 juli 2023

Aanbouw 15m2

Gewenste maat 3x5m. Afwerking van de buitenzijde en binnenzijde in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
dinsdag 11 april 2023

Aanbouw plaatsen

Ik wil een aanbouw laten plaatsen van 5 bij 3 meter. Er moet ook nog een fundering gelegd worden, ik weet niet of er geheid moet worden. Er kan vergunningsvrij gebouwd worden. De buitenzijde wil ik gemetseld hebben, als er een betere optie is, wil ik daarin geadviseerd worden. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden, alleen de pui moet eruit gehaald worden. Ik wil in de aanbouw houten harmonica deuren. De binnenzijde wil ik woonklaar opgeleverd hebben. Eventueel wil ik ook door de gehele beneden verdieping een vloerverwarming laten leggen, dat gaat om 70 m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
maandag 03 april 2023

Aanbouw plaatsen en souterrain verbouwen

Ik wil een aanbouw plaatsen en mijn souterrain verbouwen. Het gaat om een aanbouw van 4 bij 4,90 meter. Ik heb voor beide al de vergunning in bezit. De afwerking aan de buitenzijde van de aanbouw wil ik van hout. Ik wil dat de aanbouw en de souterrain sausklaar worden opgeleverd. De gevel moet doorgebroken worden voor de aanbouw, het is een draagmuur. Voor de kozijnen wil ik geadviseerd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
donderdag 29 december 2022

Opbouw 9m2 casco

Ik wil graag een opbouw laten plaatsen op het terras dat we nooit gebruiken. We moeten de vergunning nog aanvragen. Het zal gaan om ongeveer 9m2. De oplevering van de binnenzijde mag casco, eventueel woonklaar als de prijs meevalt. Er staat al een klein muurtje die we in de aanbouw willen meenemen. De kozijnen doen we zelf. Het gaat echt enkel om de muurtjes en het dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
zaterdag 03 december 2022

Aanbouw voorzijde woning

Wij willen aan de voorzijde de huidige schuifpui weghalen en een aanbouw van 4x6 met voorzijde een nieuwe, strakke schuifpui, zijkant twee vloerhoge ramen en de rest dichte muren. Buitenkant graag stucwerk. Binnenkant twee electrapunten en vier inbouwspots. Zinken regenpijp. Er ligt al een onderheide fundering. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, maar dit is allemaal voorbereid aangevraagd. Verder willen we een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vinkeveen
dinsdag 08 november 2022

Uitbouw woonkamer

Wij willen graag een aanbouw doen en ontvangen graag een offerte van een uitbouw van ±3m diep, ±4.8m breed. Het gaat puur om findament (heien), geraamte en de technische kennis. Afwerking, dak etc nemen wij graag zelf op ons, we zoeken in eerste instantie naar iemand die het geraamte + technische details op zich kan nemen. De huidige pui met schuifdeur kan mogelijk worden hergerbuikt, maar we gaan er vanuit dat we deze vervangen door tripple glas. Mvg Kasper van der Knaap


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
zaterdag 01 oktober 2022

Uitbouw(prefab) achterzijde realiseren 5,2x3,5m

Ik wil een prefab aanbouw aan de achterkant van mijn woning, afmeting 5.2 meter breed en 3.5 meter diep. Afwerking gemetseld. Oplevering casco. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
Offertes aanvragen