Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Almere

Keuken uitbouwen (3,5m2) - Aanbouw - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken uitbouwen (3,5m2)

Ik wil graag weten of mijn wilde idee haalbaar is, technisch en financieel, voordat ik nu een nieuwe keuken koop. Ik heb een houtskeletbouw woning, keuken aan de voorzijde met voortuin. Ik zou graag de keuken uitbouwen met ong een 80 a 100cm diepte en een breedte van ongeveer 3,5m. Voorkant van glas, alleen links en rechts een stuk niet (aanrecht diepte) waar keuken op aansluit en één smalle deur erin naar buiten. Dak van glas, doorlopend tot voorbij de voordeur als afdak. De rest mag allemaal van hout. De binnenzijde mag dan sausklaar opgeleverd, maar graag ook een offerte voor een casco oplevering. De verwarming mag aan de hand van radiatoren.


Aannemer Almere

Offertes aanbouw in Almere aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Almere

maandag 25 september 2023

Aanbouw plaatsen

Ik heb een plat dak Anbouw aan mijn huis. Hier wil ik een dakraam in hebben. Het is nu gewoon betton plafond.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
maandag 14 augustus 2023

Aanbouw plaatsen 15m2 (casco)

Uitbouw van woonkamer naar de tuin, 3 meter diep. Breedte binnen is 5.17 meter. Met kunststof enkele schuifpui, 2 stopcontacten binnen en een verwarming, met regenpijp. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco. Komt aan de achterzijde, dus geen vergunning nodig. Er zal sowieso geheid moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
vrijdag 11 augustus 2023

Advies uitbouw prefab 1e verdieping

Ik woon in een rij van 4. Nu hebben alle buren een volledige uitbouw op de 1e verdieping. Ik heb dat als enige niet. Echter begreep ik, wanneer ik een uitbouw zal willen plaatsen ik gunstig zit omdat ik de muren van beide uitbouwen links en rechts van mij heb. In hoeverre is het daartussen mogelijk om dan een uitbouw te realiseren? Hoe zit dit met de zijkanten? En wat zijn de kosten voor een aanbouw vanaf de grond (schuin dak) voor een volledige verdieping (2 kamertjes)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
zaterdag 08 juli 2023

Houten uitbouw 15m2 (sausklaar)

Wij willen voor onze toekomstige nieuwbouwwoning een uitbouw realiseren van 3 a 3,5m bij 5 meter breed. Plafond hoogte is 2615mm. De woning is van hout en willen de aanbouw ook van hout willen hebben. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs, elektra en leidingen en dergelijke moet in ieder geval wel gedaan zijn. De kozijnen willen we ook van hout waarschijnlijk. We willen ook een schuifpui en twee openslaande deuren. Waarschijnlijk wel een vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
maandag 26 juni 2023

Sausklare uitbouw 14m2

Op de begane grond wil ik graag een goed geïsoleerde aanbouw/kamer laten plaatsen van circa 14 m2. Graag wil ik twee offertes, een waarbij er een doorgang komt vanuit de woonkamer naar de aanbouw en een waarbij de aanbouw extern te bereiken is, zonder doorgang huiskamer. De afwerking van de buitenzijde mag gewoon traditioneel gemetseld, graag in dezelfde stijl als het huis. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. Elektra in ieder geval graag gedaan. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Ik moet nog checken of ik een vergunning nodig heb.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
donderdag 22 juni 2023

Woonklare uitbouw 9m2

Wij willen een aanbouw doen. Afmetingen ongeveer 2m diep en 4,31 breed. Huidige schuifpui kan worden hergebruikt. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld zijn. Afwerking van de binnenzijde mag volledig woonklaar. Qua verwarming wil ik graag gebruik maken van vloerverwarming, dit aansluiten op de woonkamer. De kozijnen wil ik graag van hout, dit hebben we in de rest van het huis ook.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
maandag 05 juni 2023

Herbouwen aanbouw

Verkeerde aanbouw achterzijde (niet compleet), moet slopen en opnieuw bouwen, alleen casco bouwen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
donderdag 18 mei 2023

Aanbouw achterzijde woning

Prefab aanbouw achterzijde woning van ongeveer 6.5m x 2m.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
zondag 11 december 2022

Aanbouw realiseren (30 m2)

Zoek een vakman voor het plaatsen van een aanbouw. Het is 5meter breed en 4 meter lang daar aan vast ook een stuk 3 bij 3 totaal ongeveer 30 vierkante meters Willen een gemetselde constructie met een complete oplevering en een lichtkoepel. Verder graag wat advies en info.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
dinsdag 15 november 2022

Uitbouw achterzijde bouwen

Een aanbouw is voor de helft gemaakt met fouten, afmetingen 4x6, de fundering moet hoger zijn dan tuin tegel, de hout constructie is te licht en moet ook opnieuw worden gemaakt (bezwaard). Ik vraag me af, wat zou de prijs indicatie zijn om deze aanbouw af te maken?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
donderdag 29 september 2022

Fundering herstel aanbouw

De fundering van mijn aanbouw is verzakt aan de randen, wil hier graag 2 funderingspalen laten plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
zaterdag 03 september 2022

Serre aanbouw 4x4 meter

Wij willen serre aanbouwen op hoek woning van 4x4 meter met twee glazen serrewanden en glazen dak. Kozijnen zelf van aluminium.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
donderdag 28 april 2022

Woonklare uitbouw achterzijde woning

Graag zouden wij een aanbouw van ongeveer 2,5 meter willen aan ons huidige woning. De totale lengte is ongeveer 6 meter. Ik wil een traditioneel gemetselde uitbouw. De uitbouw is aan de achterzijde (vergunningsvrij). Ik wil de huidige schuifpui hergebruiken. Ik wil een woonklare oplevering met vloerverwarming (moet verlengd worden vanaf de woonkamer). Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
zaterdag 09 april 2022

Kleine aanbouw realiseren

Ik wil aan mijn tuinder een soort kleine aanbouw maken van 1 m bij 2 m. Een soort klompenhok. Mag van hout zijn, wel met dak en fundering en moet droog blijven. Om spullen op te bergen, voor de kattenbak en om je schoenen uit te trekken als je binnenkort met regen. Ik heb geen idee wat dat gaat kosten. Deur mag met enkel glas. Ik ben opzoek naar een erkende vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
woensdag 23 maart 2022

2 uitbouwen realiseren, 1 beneden en 1 boven.

Graag willen wij beneden een aanbouw van 2,5 meter diep en 6 meter breed. Hier hebben we geen vergunning voor nodig. Er moet een muur van 6 meter worden doorbroken. De buitenkant willen we traditioneel gemetseld en De binnenkant saus klaar. We willen de uitbouw verwarmd hebben met vloerverwarming, deze zal moeten worden doorgetrokken tot de hele woonkamer van ci 50m2. De vloerwarming willen we graag infrazen met tralies. In de aanbouw willen we een lichtstraat en 1openstaande deur. Op de zolder willen wij graag onze dakterras bij de zolder betrekken doormiddel van een aanbouw van 3,5 meter diep bij 6 meter breed. Hier hebben we nog geen vergunning voor. Er hoeft geen muur doorbroken te worden. De buitenkant willen we traditioneel gemetseld en de binnenkant saus klaar. Geen verwarming en lichtstraat nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almere
Offertes aanvragen