Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Alkmaar

Huidige serre vervangen voor een groter serre- zijkant woning - Aanbouw - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Huidige serre vervangen voor een groter serre- zijkant woning

Wij willen de huidige kleine serre vervangen voor een grote serre van 11 x 3,5. Oplevering willen wij kiezen afhankelijk van de prijs. Glas met roedeverdeling liefst aluminium i.v.m. onderhoud. De serre moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aannemer Schoorl

Offertes aanbouw in Alkmaar aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Alkmaar

maandag 19 december 2022

Garage aanbouwen

Ik wil graag een garage laten aanbouwen aan een bestaande woning. Afmeting ongeveer 4x5 meter, 2.80 hoog. Plat dak. Twee deuren en raam. Het gaat om een gemetselde garage. Advies over exacte werkzaamheden nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alkmaar
dinsdag 24 mei 2022

2 Aanbouwen plaatsen

Ik ben opzoek naar een aannemer die voor mij 2 uitbouwen kan realiseren. 1e uitbouw gaat om een extra werkruimte van 4m bij 7m. En de 2e uitbouw gaat om het vergroten van de keuken, dit word dan 3m bij 2.5m. De uitbouw wil ik gemetseld hebben met grote houten of kunststof kozijnen en met een deur. De binnenzijde wil ik casco opgeleverd hebben, misschien wil ik er een lichtkoepel in maar dit moet ik overleggen en bespreken met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alkmaar
maandag 22 november 2021

Aanbouw achterzijde realiseren (6m2)

Wij willen een aanbouw van de bijkeuken. Tegen gevel buren. Afmetingen 240cm breed en 250 cm diep (vergunningsvrij). Gesloten dak. Tuinzijde glas en toegangsdeur/schuifdeur terraszijde (kunststof). De buitenzijde wil ik in kunststof afgewerkt. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd. De verwarming willen wij aan de hand van een vloerverwarming. De huidige gevel zal hierbij deels doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Limmen
dinsdag 16 november 2021

Garage aanbouwen (~19m2)

Wij willen een garage aan het huis laten bouwen en willen weten wat de kosten hiervan zijn. De garage is 6,5 x 2,98m. We willen dezelfde steen als onze woning. Verder willen we de garage gebruiken voor opslag, dus het mag casco opgeleverd worden zonder verwarming. Aan de voorzijde willen we dubbel openslaande deuren en aan de achterzijde een deur, de kozijnen hiervan mogen dan van kunststof. Graag vernemen we wat de kosten zijn of welke info jullie nodig hebben om dit te kunnen berekenen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Limmen
donderdag 29 juli 2021

Aanbouw achter woning 10m2

Wij willen onze jaren 30’ woontuimte vergroten door een woonkamerwand (6m2) en daarnaast een keukenwand (6m2) te verwijderen en een aanbouw te plaatsen van 10 vierkante meter. (Zie meegezonden afbeelding.) De buitenzijde wil ik gemetseld, net als de woning. Ik sta open voor suggesties. De binnenzijde wil ik woonklaar opgeleverd. Openslaande deuren met houten kozijnen. Radiatoren mogen zorgen voor de verwarming van de aanbouw. Ook moet de huidige gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heiloo
woensdag 30 juni 2021

Uitbouw achterzijde

Zoek een vakman voor een aanbouw van 16 m2. Heb de voorkeur voor een casco oplevering met een stale constructie. Graag openslaande deuren en een lichtstraat van 1,5 bij 4 m. Wil ook graag kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alkmaar
maandag 31 mei 2021

Uitbouw achterzijde 15,60m2

Uitbouw realiseren met een oppervlakte van 15,60m2. Een uitbouw over de gehele breedte (3,90m) en diepte (4m). De aanbouw komt aan de achterkant van het huis dus vergunningsvrij. Het liefst kunststof met houtlook als materiaal (veel ramen en openslaande deuren naar buiten, dus over de gehele breedte van de uitbouw ramen.) Graag ook een schuine lichtstraat in de aanbouw verwerken. Puntje wat niet geheel onbelangrijk is, de klus liefst al in begin Juli.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alkmaar
maandag 26 april 2021

Aanbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een aanbouw van 4 mtr diep x 3 mtr breed liefst met glas aan de zijkant en openslaande deuren aan de achterkant. Evt ook glasdak of een deel daarvan ivm lichtinval. Aanbouw komt naast de keuken (heeft nu een schuin dak) en tegen het achterhuis. Keuken moet bij de aanbouw getrokken worden. Wil graag weten wat het kost vanaf casco (dus wind en waterdicht) en volledig afgetimmerd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oudorp
zondag 28 maart 2021

Uitbouw achterkant woning 240 diep en 500 breed

Uitbouw woning van 240 lang hoog 140 en breed 500. Tussenwoning. De buren hebben alleen aanbouw. Vergunning is niet nodig en de constructie gemetseld. Graag de kozijnen van hout en de oplevering nog even in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groet
donderdag 18 maart 2021

Aanbouw keuken

Ik wil graag een casco aanbouw laten plaatsen van 2 x 2 meter aan de achtergevel/keuken. Gemetseld, dak geplakt en kozijnen geplaatst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Egmond aan den Hoef
woensdag 24 februari 2021

Een woning uitbouwen de achtertuin in

Graag willen wij een bestaande smalle aanbouw aan de woning vergroten door hiernaast een deel van ca. 2*3 meter te plaatsen. De achtergevel zal in zijn geheel opgevangen moeten worden en we wensen graag een lichtstraat. De bouw hiervan kan vergunningsvrij. Het gaat om het realiseren van een betonvloertje en hier met een hout skelet een uitbouw op bouwen. Hier dient een portaalconstructie voor toegepast te worden. Graag isolatiewaarde van 5 in de gevel, 6 in het dak. Overige specificaties staan in het PDF'je.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alkmaar
dinsdag 02 februari 2021

Een kleine uitbouw maken voor de woning

Via deze route zoek ik een aanbouwspecialist voor het realiseren van 6 m2 aan de voorzijde van mijn woning. Dit dient tussen de woning en de schuur gemaakt te worden. Hierbij komt dat het leidingwerk vervangen dient te worden, de uitbouw moet zijn gemetseld en een plat dak hebben. Aangezien het aan de voorzijde is zijn hier bouwtekeningen en vergunningen voor nodig. Ik heb graag dat de specialist dat regelt. Overige specificaties wat betreft de afwerking et cetera bespreek ik graag met de aannemer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Egmond-Binnen
vrijdag 01 januari 2021

Een woning uitbouwen en voorzien van dubbele nokverhoging

Wij zoeken een goede aannemer voor het bouwen van een aanbouw aan de achterzijde van onze woning. Deze gemetselde uitbouw dient 3000 bij 6100 mm groot te worden. Graag voorzien van zwarte (waarschijnlijk aluminium) kozijnen, een lichtstraat en bouwen met metselwerk. Daarnaast zou ik graag willen dat de specialist een dubbelzijdige nokverhoging realiseert op onze woning. Hiervoor is nog geen vergunning aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heiloo
maandag 14 december 2020

Woonserre aanbouwen

Ik wil graag een woonserre aan laten bouwen van ca. 5 m1 breed en een diepte van 2,5 m1. Er is 1 spouwmuur aan de zijkant aanwezig. De serre moet compleet opgeleverd worden met kunststof of aluminium kozijnen, en een fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Akersloot
donderdag 10 december 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw realiseren aan de achterzijde van onze vrijstaande woning. Afmetingen ca. 4 bij 4 meter Voorkeur voor een complete oplevering met een prefab constructie. Er zal waarschijnlijk geheid moeten worden. Er is nog geen bouwtekening aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Westbeemster
Offertes aanvragen