Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor schoorsteen met asbest verwijderen:

Schoorsteen met asbest verwijderen

Schoorsteen met asbest verwijderen van 40 m2.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen met asbest verwijderen uit heel Nederland:

Schoorsteen en schouw compleet slopen

Ons huis is uit 1963 en heeft een beneden en boven verdieping met een houten plat dak en houten vloeren. In de woonkamer bevind zich de schouw van de toenmalige gashaard. Deze gashaard is er niet meer en we hebben nu CV. Om dus extra ruimte te krijgen en willen wij de schouw verwijderen en zijn van mening dat ook op de boven verdieping en het dak de rook afvoer moet worden verwijderd mede ook omdat hierin volgens ons asbest in zit. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Tevens zouden we willen weten wat het kost om de muren te egaliseren voor schilderen of behangen.

Haard en gehele schoorsteen slopen in een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1913 en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Wij willen daar de haard en gehele schoorsteen tot op het dak laten verwijderen. De schoorsteen maakt geen deel uit van de dragende constructie. Het huis heeft een mansardekap. Vermoedelijk zit er op het bovenste gedeelte van de schoorsteen een stuk asbest. We willen het sloopwerk laten verzorgen en dan ook de plafonds en het dak netjes laten dicht maken. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik kan navragen bij de huidige bewoner of de woning kort kan worden bezocht voor inventarisatie van de klus. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Schoorsteen ontdoen van asbest

Bij renovatie werkzaamheden aan mijn schoorsteen ivm nieuwe houtkachel is er geconstateerd dat er een 2 meterlange asbestbuis in mijn schoorsteen zit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze te late verwijderen.

Asbest in schoorsteen verwijderen

Bij renovatie schoorsteen ivm nieuwe houtkachel is geconstateerd dat er asbest buizen zijn gebruikt in de schoorsteen. Deze zitten vast en kunnen niet in geheel eruit gehaald worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten zouden zijn om deze buizen te verwijderen. Zou om ongeveer 2 meter lange buis gaan.

Asbest pijp uit schoorsteen verwijderen

Op het dak staat een schoorsteen met een verhoging van asbest pijp. De schoorsteen is van slechte kwaliteit en moet verwijderd of opnieuw gevoegd worden. Een foto van de schoorsteen stuur ik eventueel nog later. Deze moet dan afgevoerd worden door de vakman. Een trap is voldoende om naar boven te klimmen.

Asbest schoorsteen verwijderen

Ik wil een tweetal uitstekende asbest pijpen in de schoorsteen graag verwijderen.

Slopen van de schoorsteen

Ik wil graag mijn schoorsteen verwijderen van top tot onder. Het gaat om een stenen schoorsteen die (volgens mij) tot aan de fundering loopt. Volgens mij geen asbest. Wat zijn de de kosten ongeveer voor het verwijderen?

Asbest verwijderen uit schoorsteen op vliering

Heer/mevrouw, ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest uit een schoorsteen op de vliering. En wat het kost om het het puin te ruimen?

Schoorsteen en schouw slopen

Schoorsteen + schouw slopen. Het huis staat nu te koop , zie : voor fotos Ik denk dat de schoorsteen asbest bevat. Graag wil ik een budget prijs voor het verwijderen van de komplete schoorsteen

Woonhuis op asbest controleren

Bij het verwijderen van de schoorsteen zijn twee bakstenen ongeveer 5 meter naar beneden gevallen door de plafondplaat heen. Hierbij is veel stof vrij gekomen en wij willen graag laten controleren of er in de plaat boven de plafondplaat asbest zit (bij onze buren zat daar asbest). Ik hoor graag vooraf wat d kosten zijn van deze inspectie

Partners

Partners van Casius