Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zwijndrecht of directe omgeving.

482 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zwijndrecht:

Schoorsteen met asbest verwijderen

Schoorsteen met asbest verwijderen van 40 m2.

Stenen uitbouw realiseren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een uitbouw van 2,50 meter bij 5,78 meter. Met rode steen, gesloten plat dak en geen gevelrand. Alleen dan wel zonder pui. Deze bestel ik in een keer bij al mijn nieuwe kozijnen. Hij moet er dus wel in geplaatst worden maar niet meegeleverd. Er is nog niet geheid, geen idee of dat het bij huis gebeurt is. Wat zou hier in totaal de richtprijs van zijn? Het is voor de woning waar we volgend jaar naartoe gaan.

Houten vloer egaliseren of vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij huren nu een jaren '30 woning en zijn bezig om deze te kopen. We willen er na de aankoop een uitbouw aan laten maken van 5 x 3 meter en hebben daar al een bedrijf voor gevonden. We zijn nu op zoek naar een vakman die de huidige houten vloer kan aanpakken. Er is een vloer van ongeveer 50 m² die behoorlijk scheef ligt. Er is door de vorige bewoners een tegelvloer op aangelegd die wij zelf zullen verwijderen. We overwegen om de houten vloer te laten verwijderen en daar een goede geïsoleerde betonvloer te laten leggen, die dan moet aansluiten op de vloer in de nieuwe aanbouw. We maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en laten ons dan adviseren over de beste aanpak. Het grondwaterpeil staat hier in deze buurt best wel hoog. Een goede isolatie is daarom ook van belang. We verwachten dat deze klus over 3 maanden kan worden uitgevoerd.

Draagmuur slopen en staalconstructie plaatsen

Verwijderen draagmuur aan beide zijde van rechter pilaar, plaatsen staalconstructie en afvoeren puin Alle vergunningen aanwezig inclusief tekeningen constructeur Bouwtoezicht gemeente ambtenaar

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een stenen uitbouw van 5 meter breed en 4 meter diep. In de achtergevel zouden wij dan 2 openslaande deuren willen laten plaatsen en de elektra doorgetrokken. De wanden dienen behangklaar opgeleverd te worden. Daar wij eventueel vloerverwarming willen laten plaatsen weten wij niet of er een afwerkvloer geplaatst moeten worden. Graag ontvangen wij hier advies over. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Beton uit tuin verwijderen

In onze achtertuin heeft een van de vorige bewoners beton laten storten. Waarschijnlijk om onkruid te bedwingen. Het is gewapend en ongeveer 25 cm dik. Er is te weinig waterberging in de tuin. Dat willen wij veranderen en er stukken uit laten zagen om grindputten te kunnen maken. Is dit mogelijk?

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 3 x 4.50 meter realiseren. Beide zijden dicht (gemetseld) en aan de achterzijde 4 ramen tot aan de grond. De huidige achtergevel open breken en ondersteunen. De fundering moet nog worden aangebracht. Met een plat dak. Elektra doortrekken en afwerken aan de binnenzijde. Vloerverwarming doet een ander bedrijf. Er is nog geen tekening of berekening gemaakt. Op 1 november krijgen we de sleutel van de woning.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn schoorsteen van het dak en de zolder laten verwijderen. De schoorsteen is ongeveer 80 * 45 * 300. Is dit mogelijk? Als de schoorsteen weg is moet het dak weer dicht gemaakt worden met dakpannen. Binnenkant hoeft voor de rest niet afgewerkt te worden. Het huis is gebouwd in 1958, mogelijk is het rookkanaal van asbest maar dat weet ik niet. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Het dak is ongeveer 8 meter hoog.

Balkon aanbouwen

Ik wil een balkon van circa 4,3 meter breed bij 2,5 tot 3,0 meter diep. In de achtertuin. Woonkamer is boven op de 1e etage en dan wil ik beneden in de tuin kunnen zitten als veranda. Ik wil simpele construcie op de muur en 2 voeten in de grond met vlonder afwerking op de vloer.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag willen weten hoe duur het is om mijn schoorsteen te verwijderen. Het gaat om een oude openhaard schoorsteen. De schoorsteen dient van het dak verwijderd te worden en hierna moet dit worden gedicht. Op zolder zal het rookkanaal van maximaal 1 meter breed verwijderd moeten worden en het puin afgevoerd. De wand zal hierna afgewerkt moeten worden. De woning is gebouwd in 1959 er is dus een mogelijkheid dat er asbest zit in de schoorsteen.

Schouw verwijderen uit woonkamer

Ik heb een schouw in de woonkamer die ik verwijderd wil hebben ik weet niet of deze dragende functie heb in de schoorsteen zit een pijp die volgens de buurman niet van asbest is.

Asbest pijp weghalen

Verwijdering grijs asbest schoorsteenpijp bestaande uit 3 delen van ongeveer 2 meter. Bekisting rondom is verwijderd voor toegankelijkheid. Ik wil ook dat het puin afgevoerd wordt. Er is ook een mogelijkheid om alleen 1 pijp te verwijderen van de 3 delen.

Schoorsteenpijp met asbest verwijderen

Na verwijdering open haard hangt er een asbest pijp die uit drie delen bestaat van elk circa 2 - 2,5 meter lang. Vanuit de kamers is de bekisting open en toegankelijk. Graag offerte.

Draagmuur deels verwijderen

Ik heb een huurwoning toegewezen gekregen. De ruimte is niet groot en wil daarom graag een kleine stuk van de muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Dit zou gaan om minimaal 1,50 a 2 meter breed. De hoogte ongeveer 2 meter. Omdat dit de enige muur op de beneden verdieping is, ben ik er zeker van dat dit een draagmuur is. Zou u ongeveer een prijsspecificatie kunnen geven? Of is er een mogelijkheid dat ernaar gekeken wordt?

Schoorsteen 1e etage ondersteunen na sloop schouw begane grond

We gaan de schouw en schoorsteen op de begane grond slopen. Wat kost het stutten van de schoorsteen op 1e etage en het zoldertje die hierop rusten. Tussen de begane grond en de 1e etage is een houten vloer, huis van 1910. Graag snel antwoord omdat we dit mee willen wegen bij het bieden op dit huis dat te koop staat.

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Het betreft een uitbouw van 3 meter diep en 4,70 meter breed. Dit is tevens de breedte van het huis. Er staat reeds een prefab uitbouw met keuken die moet worden gesloopt / hergebruikt met alle keuken aansluitingen, deze uitbouw is 3 meter diep en 2 meter breed. Onze jaren '30 woning is niet geheid en staat op koe huiden. De gevel moet worden doorgebroken met waarschijnlijk een dragende constructie die gestud moet worden.

Draagmuur verwijderen en ondersteuning aanbrengen

Wij willen de muur uit laten breken tussen keuken en woonkamer. De muur is een draagmuur waardoor er een draagbalk geplaatst moet worden. Afmetingen 3,65 x 2,65 x 10 cm (lxhxd). Materiaal van muur is waarschijnlijk gasbeton. Wij zouden eventueel zelf het uitbreken en afvoeren kunnen doen. Wij willen de opdracht eind juli/begin augustus laten uitvoeren Doen jullie ook de constructie berekening?

Draagbalk plaatsen

We willen de draagmuur tussen woonkamer en keuken verwijderen. We willen zelf de muur afbreken en puin afvoeren. Kunnen jullie de stalen balk plaatsen. Afmetingen muur 3,65x2,65x 10cm (lxhxd). Materiaal van muur is waarschijnlijk gasbeton. Wij willen de opdracht eind juli/begin augustus laten uitvoeren

Draagmuur verwijderen en balk monteren

Wij willen de muur uit laten breken tussen keuken en woonkamer. De muur is een draagmuur waardoor er een draagbalk geplaatst moet worden. Afmetingen 3,65 x 2,65 x 10 cm (l x h x d). Materiaal van muur is waarschijnlijk gasbeton. Wij zouden eventueel zelf het uitbreken en afvoeren kunnen doen. Wij willen de opdracht eind juli/begin augustus laten uitvoeren Doen jullie ook de constructie berekening?

Woning uitbouwen met een serre

Wij willen een uitbouw met een serre van breed 360 x 200 diep tussen 2 muren. Er moeten 2 muren gesloopt worden, waarvan 1 draagmuur. Verdere werkzaamheden graag ter plekke bespreken met de vakman. Er is geen vergunning vereist. Werkzaamheden in september.

Uitbouw achter de woning laten maken

Wij willen aan de achterzijde van het huis onze woonkamer verlengen. We willen graag een uitbouw van 3 meter lang en 278 cm breed.

Draagmuur slopen en puin wegvoeren

Er dient een draagmuur van 4 m2 verwijderd te worden en het puin afgevoerd. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden en de muur afgewerkt.

Uitbouw aan de zijkant van de woning bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van de woning van 7.20 bij 3 meter. Tevens met verdieping, punt dak. In het dak zitten 2 Velux dakramen. In de uitbouw moeten 4 ramen en een deurkozijn gemonteerd worden. Er zijn nog geen tekeningen, wel navraag gedaan bij de Gemeente. Het liefst uitbouw met rabatdelen. In mei krijgt klant de sleutel van dit huis.

Dakopbouw op de verdieping plaatsen

Wij willen ons graag laten adviseren voor het plaatsten van een dakopbouw op onze woning. De woning heeft een plat dak en de opbouw zal ongeveer 8 bij 6 meter gaan worden met een puntdak. Er zal wel een vaste trap geplaatst moeten worden maar verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Fundering voor blokhut laten maken

In achtertuin, fundering met vorstrand voor een blokhut maken, geïsoleerd. Afmeting 510 x 830 cm. De tuin is te benaderen door een poort van 90 breed naast het huis. Vanaf straat is de afstand circa 25 meter.