Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zwijndrecht of directe omgeving.

525 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, prefab zelfbouwwoning maken, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, uitbouw achterzijde aanleggen, opbouw extra verdieping, ophogen van het dak middels houten constructie, dakopbouw casco opleveren, opbouw op garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zwijndrecht:

Uitbouwen aan achterzijde

Ik wil een uitbouw realiseren van 580 bij 300 cm. Ik wil een gemetselde uitbouw hebben. Er moet ook geheid worden want de buren hebben dat ook moeten doen. Er staat al 1 muur van de buren. Ik wil alles afgewerkt hebben. Ik ben bezig met de bouwtekeningen krijgen.

Funderingsherstel

Ik ben momenteel bezig met een woning kopen. De woning heeft een verzakking problemen, ik wil graag van u weten wat zou dat kosten als ik het wil oplossen via jullie?

Muziekstudio bouwen in de tuin

Al enige tijd ben ik op zoek naar een passende oplossing om een muziekstudio in de tuin te bouwen. Dus een goed geïsoleerde schuur/bouw met een raam en een flinke deur. De ruimte voor de schuur is ongeveer 4 meter bij 4 meter met een plat dak. Hoop u hier genoeg informatie te hebben gegeven om te een offerte te maken en wat de mogelijkheden zijn. Ik heb er 2 foto's bij gevoegd om een impressie van het huis te krijgen.

Raam plaatsen in blinde muur

We willen graag een raam in een blinde muur om zo meer licht in de woonkamer te krijgen. Het betreft de begane grond. Er is nog geen gat aanwezig. De buitenmuur is enkelsteens en de binnenmuur in van beton. Het kozijn moet van hout worden. Het raam zal ongeveer 150 x 80 cm worden maar als u een standaard afmeting heeft liggen is dit ook goed. het moet een liggende, rechthoekige raam worden.

Dakopbouw op het dak bouwen

Wij willen een kamer op onze dak. Ik heb al een tekening zie bijlage.

Opbouw op de garage bouwen

Wij hebben een woning op het oog om te kopen. Wel met het idee om op de garage een dakopbouw met plat dak te plaatsen. De begane vloer is kwaaitaal beton. Graag willen wij globaal weten wat de kosten zullen zijn voor een dakopbouw op de volledige garage.

Betonnen fundering maken voor tuinhuis

Met onze buren willen wij een schuur gaan plaatsen van 8 x 3,5 meter ongeveer. Nu hebben we best veel last van water dat blijft staan achter in de tuin dus onze voorkeur heeft om een betonnen fundering te plaatsen. Wij zouden graag een prijs ontvangen voor alleen de fundering en een prijs voor de fundering inclusief dekvloer. De tuin is goed bereikbaar. Zou u ons hierin kunnen adviseren en een offerte voor ons kunnen maken?

Kelder maken onder de woning

De klant vertelt dat er nu lekkage is in haar kelder van 13 vierkante meter. Deze wil ze opnieuw laten maken en een stuk aan laten aanbouwen. De totale oppervlakte van de kelder dient daarna ongeveer 45 vierkante meter te bedragen. Het is een oude woning uit 1960 en en er is een oprit naast het huis. De klant wil dat de vakman eerst langskomt voor hij/zij een offerte opstelt.

Draagmuren verwijderen

Er moet in onze nieuwe woning een draagmuur gesloopt worden van 2.5 x 2.6 meter. Deze is gebouwd met bakstenen. Zie foto. De muur staat op de bagane grond. Puin afvoeren en verdere afwerking doe ik zelf. Het gaat er enkel om een stevige constructie met een H- balk neer te zetten. Wat zou dit gaan kosten?

Schoorsteen volledig of alleen van dak verwijderen

Het slopen van een schoorsteen op een puntdak (hoekhuis en schoorsteen zit aan kant van buitenmuur) en het eventueel verwijderen van het schoorsteen kanaal op de 1e verdieping en schouw op begane grond. Het schoorsteenkanaal op de zolderverdieping is al verwijderd. Hierbij ook graag het herstellen van de ontstane gaten en dak herstel op de plek van de weggehaalde schoorsteen. Graag ontvangen we een prijsindicatie gesplitst in het apart verwijderen van de schoorsteen op het dak en het verwijderen van de schouw en 1e verdieping rook kanaal. De vakman dient het puin vervolgens af te voeren. Het huis heeft 2 verdiepingen en een zolder. Er zit een dakkapel op zolder en een hoekwoning dus via een steiger kan het dak betreedt worden.

Serre aan achterkant huis bouwen

Ik wil een serre bouwen van 3 bij 5 meter ongeveer. Ik heb in mijn oude huis een serre en daar is het altijd koud dus ik wil daar wat aan deon. Ik wil de serre volledig bij de woonkamer betrekken dat betekent dat de pui eruit moet aan de achterzijde. Ik zou willen weten of dit wel mogelijk is of niet. Het is namelijk altijd koud en daar wil ik wat aan doen, misschien een optie om vloerverwarming te plaatsen.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw laten realiseren. De maat wordt 2,5 bij 6,5 meter. Binnenzijde werken we waarschijnlijk zelf af. Het gaat dus om de buitenzijde en de aanleg van de fundering.

Schoorsteen met asbest verwijderen

Schoorsteen met asbest verwijderen van 40 m2.

Stenen uitbouw realiseren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een uitbouw van 2,50 meter bij 5,78 meter. Met rode steen, gesloten plat dak en geen gevelrand. Alleen dan wel zonder pui. Deze bestel ik in een keer bij al mijn nieuwe kozijnen. Hij moet er dus wel in geplaatst worden maar niet meegeleverd. Er is nog niet geheid, geen idee of dat het bij huis gebeurt is. Wat zou hier in totaal de richtprijs van zijn? Het is voor de woning waar we volgend jaar naartoe gaan.

Houten vloer egaliseren of vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij huren nu een jaren '30 woning en zijn bezig om deze te kopen. We willen er na de aankoop een uitbouw aan laten maken van 5 x 3 meter en hebben daar al een bedrijf voor gevonden. We zijn nu op zoek naar een vakman die de huidige houten vloer kan aanpakken. Er is een vloer van ongeveer 50 m² die behoorlijk scheef ligt. Er is door de vorige bewoners een tegelvloer op aangelegd die wij zelf zullen verwijderen. We overwegen om de houten vloer te laten verwijderen en daar een goede geïsoleerde betonvloer te laten leggen, die dan moet aansluiten op de vloer in de nieuwe aanbouw. We maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en laten ons dan adviseren over de beste aanpak. Het grondwaterpeil staat hier in deze buurt best wel hoog. Een goede isolatie is daarom ook van belang. We verwachten dat deze klus over 3 maanden kan worden uitgevoerd.

Draagmuur slopen en staalconstructie plaatsen

Verwijderen draagmuur aan beide zijde van rechter pilaar, plaatsen staalconstructie en afvoeren puin Alle vergunningen aanwezig inclusief tekeningen constructeur Bouwtoezicht gemeente ambtenaar

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een stenen uitbouw van 5 meter breed en 4 meter diep. In de achtergevel zouden wij dan 2 openslaande deuren willen laten plaatsen en de elektra doorgetrokken. De wanden dienen behangklaar opgeleverd te worden. Daar wij eventueel vloerverwarming willen laten plaatsen weten wij niet of er een afwerkvloer geplaatst moeten worden. Graag ontvangen wij hier advies over. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Beton uit tuin verwijderen

In onze achtertuin heeft een van de vorige bewoners beton laten storten. Waarschijnlijk om onkruid te bedwingen. Het is gewapend en ongeveer 25 cm dik. Er is te weinig waterberging in de tuin. Dat willen wij veranderen en er stukken uit laten zagen om grindputten te kunnen maken. Is dit mogelijk?

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 3 x 4.50 meter realiseren. Beide zijden dicht (gemetseld) en aan de achterzijde 4 ramen tot aan de grond. De huidige achtergevel open breken en ondersteunen. De fundering moet nog worden aangebracht. Met een plat dak. Elektra doortrekken en afwerken aan de binnenzijde. Vloerverwarming doet een ander bedrijf. Er is nog geen tekening of berekening gemaakt. Op 1 november krijgen we de sleutel van de woning.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn schoorsteen van het dak en de zolder laten verwijderen. De schoorsteen is ongeveer 80 * 45 * 300. Is dit mogelijk? Als de schoorsteen weg is moet het dak weer dicht gemaakt worden met dakpannen. Binnenkant hoeft voor de rest niet afgewerkt te worden. Het huis is gebouwd in 1958, mogelijk is het rookkanaal van asbest maar dat weet ik niet. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Het dak is ongeveer 8 meter hoog.

Balkon aanbouwen

Ik wil een balkon van circa 4,3 meter breed bij 2,5 tot 3,0 meter diep. In de achtertuin. Woonkamer is boven op de 1e etage en dan wil ik beneden in de tuin kunnen zitten als veranda. Ik wil simpele construcie op de muur en 2 voeten in de grond met vlonder afwerking op de vloer.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag willen weten hoe duur het is om mijn schoorsteen te verwijderen. Het gaat om een oude openhaard schoorsteen. De schoorsteen dient van het dak verwijderd te worden en hierna moet dit worden gedicht. Op zolder zal het rookkanaal van maximaal 1 meter breed verwijderd moeten worden en het puin afgevoerd. De wand zal hierna afgewerkt moeten worden. De woning is gebouwd in 1959 er is dus een mogelijkheid dat er asbest zit in de schoorsteen.

Schouw verwijderen uit woonkamer

Ik heb een schouw in de woonkamer die ik verwijderd wil hebben ik weet niet of deze dragende functie heb in de schoorsteen zit een pijp die volgens de buurman niet van asbest is.

Asbest pijp weghalen

Verwijdering grijs asbest schoorsteenpijp bestaande uit 3 delen van ongeveer 2 meter. Bekisting rondom is verwijderd voor toegankelijkheid. Ik wil ook dat het puin afgevoerd wordt. Er is ook een mogelijkheid om alleen 1 pijp te verwijderen van de 3 delen.

Draagmuur deels verwijderen

Ik heb een huurwoning toegewezen gekregen. De ruimte is niet groot en wil daarom graag een kleine stuk van de muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Dit zou gaan om minimaal 1,50 a 2 meter breed. De hoogte ongeveer 2 meter. Omdat dit de enige muur op de beneden verdieping is, ben ik er zeker van dat dit een draagmuur is. Zou u ongeveer een prijsspecificatie kunnen geven? Of is er een mogelijkheid dat ernaar gekeken wordt?