Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor erker aanbouwen:

Erker aanbouwen

Wij willen een erker aanbouwen aan ons nieuwbouwhuis (2 jaar). Net zoals 4 huizen verderop (zie foto). Diepte binnenzijde is 115 cm. Breedte betreft circa 3 meter. Vergunning hoeft volgens mij niet, omdat deze aan de zijkant van de woning wordt geplaatst.
Onze klant uit Zuidland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erker aanbouwen uit heel Nederland:

Erker achter de woning aanbouwen

Wij willen een erker aan de achter zijde maat ongeveer 6 meter breed 1 meter diep

Erker aan de voorkant aanbouwen

Wij willen een erker aanbouwen aan de voorzijde van de woning. De wensen zijn als volgt: - Afmetingen 3,50 x 1,20 meter. - CV mee verplaatsen, zit nu al onder het raam aan de voorkant, en een koof bouwen om de leidingen. - Nieuwe voordeur leveren en plaatsen. - Alles netjes afgewerkt, plafond/muren voordeur (gang) en erker stuc + schilderen muren woonkamer en gang Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren ook een erker, dus heel veel problemen zou dit niet mogen opleveren.

Erker aan de zijkant aanbouwen

Wij willen weten wat de kosten zouden bedragen voor het realiseren van een erker van ongeveer 4 x 2 meter aan de zijkant van de woning (hoekwoning). Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Er is nu een groot raam op die zijgevel. (van hout). Eventueel in de stijl van bijgevoegde foto. Graag advies voor wat betreft hout of kunststof. Als er tekeningen nodig zijn regelt de klant dat zelf.

Erker aanbouwen

Wij willen een erker aanbouwen aan de voorzijde van ons huis. Maten 4. 5 x 1.2 meter

Erker bouwen aan de voorzijde

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning de keuken met eetkamer. Het is onze wens om daar een erker te laten aanbouwen van ongeveer 4 meter breed en 1,5 meter diep. We hebben daarvoor nog geen tekening en nog geen vergunning aangevraagd. We willen hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen. Het is onze wens om de erker in maart of april te laten aanbouwen. We stellen een bezoek op prijs.

Erker aan de voorgevel bouwen

Wij hebben een jaren '30 woning in Hapert en willen graag aan de voorzijde een erker aanbouwen. Nu zouden wij graag met bedrijven in contact komen om te kijken wat de mogelijkheden en kosten daarvan zijn. Wij zijn op zoek naar bedrijven waarbij de eerste afspraak in de avond of weekend bij ons thuis kan plaatsvinden.

Erker aan de achterzijde bouwen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning graag een erker laten aanbouwen van 4 meter breed en 150 tot 175 cm diep. Het moet een erker worden met een plat dak en rondom kozijnen met glas van de vloer tot het plafond. Wij laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.

Erker aan de voorzijde aanbouwen

Wij willen graag een erker aan de voorzijde van de woning realiseren met overkap tot boven de voordeur. Formaat 3x1,5 m. Binnenzijde basis afgewerkt

Uitbouw en erker aanbouwen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van een uitbouw aan de achtergevel (serre) over de gehele breedte (huis staat op Funda, ik heb geen idee welke maten ik dan zou moeten aanhouden). Tevens zou ik graag een offerte willen ontvangen van een erker aan de voorzijde en daarin de mogelijkheden gezien de plaats van de voordeur. Er is geen vergunning nodig. Ik wil nog bespreken of ik elektra of waterleidingen wil in de serre en wat voor een uitbouw ik wil hebben.

Erker aanbouwen

Wij zijn de mogelijkheid aan het bekijken om aan de voorzijde van onze woning een erker te laten bouwen van 3 meter breed en 120 cm diep. De bestaande kozijnen willen we daarbij laten hergebruiken. We willen hiervoor in dit stadium graag uw globale prijsopgave ontvangen.

Partners

Partners van Casius