Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest schuurdak verwijderen:

Asbest schuurdak verwijderen

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van een asbest dak van circa 600 m2.
Onze klant uit Zuidland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest schuurdak verwijderen uit heel Nederland:

Asbest van schuren verwijderen

Schuurdak met asbestgolfplaten van 5 bij 10 meter verwijderen. Daarna weer een nieuw golfplaten dak plaatsen. Verder is er nog een klein kippenhok, waar ook het asbest verwijderd moet worden. Hier hoeven geen nieuwe dakplaten voor in de plaats te komen.

Schuurdak vernieuwen

Wij hebben een grote schuur waar momenteel een asbest dak op ligt. Dit wordt verwijderd. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat in korte tijd een nieuw dak kan plaatsen. Het hoeft geen pannendak te zijn, maar dient wel een geïsoleerd dak te zijn, wij denken aan isolatie platen met daarop golfplaten. Tevens dienen de goten vervangen te worden en we willen er 2 dakramen in geplaatst hebben. Het dak is ongeveer 200 m2 groot. Graag goed advies met meerdere opties. Het project kan plaatsvinden ergens in het begin van de zomer. Het is een groot oppervlak, maar de doorlooptijd kan niet al te lang zijn.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Asbest golfplaten verwijderen van een schuurdak

Ik wil graag een offerte aanvragen voor asbestsanering. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van ongeveer 450 m² asbesthoudende golfplaten van een schuurdak. Ik heb de papieren voor de subsidieaanvraag en asbestinventarisatie al binnen. De sanering moet worden verzorgd door een gecertificeerd bedrijf en gemeld worden bij de L.A.V.S. Ik laat de klus bij voorkeur binnen 2 maanden uitvoeren, in onderling overleg.

Asbest schuurdak verwijderen

Het dakje van mijn schuur van 2 bij 5 meter is van asbest en moet vervangen worden. Hiervoor graag mogelijkheden bespreken.

Asbest verwijderen van schuurdak

Op de schuur liggen golfplaten. Deze zijn al ruim 40 jaar oud en wij vermoeden dat er asbest aanwezig is. Hiervoor is er nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De oppervlakte is 600 m2. Mocht er asbest in zitten dan dienen deze verwijderd te worden en afgevoerd.

Asbest verwijderen uit schoorsteen en van schuur

Graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van asbestpijp in de schoorsteen (1x 1,5 m1 en 1x 5,5 m1 klasse 1-2) in een woonhuis. En asbestplaten schuurdak (20 m2, klasse 2) van de achterliggende schuur. Een asbestinspectie is reeds uitgevoerd op 7 september jl. Helaas kan ik het document (pdf) niet toevoegen aan deze aanvraag.

Asbest verwijderen uit een schuurdak

Het gaat om asbest verwijderen van het dak van een schuur van 100 m2 inclusief alle kosten, verwijderen, afvoeren, etc dus eigenlijk voortraject en ook alles wat er nog meer moet gebeuren op dat gebied.

Asbest golfplaten verwijderen van een schuurdak

Wij hebben op ons schuurdak ongeveer 130 m² asbesthoudende golfplaten liggen. Wij willen die graag laten verwijderen en afvoeren door een erkend saneringsbedrijf. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Het is onze wens om deze klus rond eind oktober te laten uitvoeren. Wij zullen er daarna zelf nieuwe dakplaten op leggen.

Asbest golfplaten van het schuurdak verwijderen

Wij hebben een asbest schuurdak met golfplaten. De oppervlakte is ongeveer 18 m2.

Partners

Partners van Casius