Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuidland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zuidland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zuidland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuidland of directe omgeving.

30 klanten uit Zuidland bevelen een bij Casius in Zuidland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuidland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwen kleine benedenwoning Almere +fundering, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Zuidland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuidland:

Extra kamer op de veranda bouwen

Wij willen een extra kamer op onze veranda, afmetingen ongeveer 3 x 5 meter. Nu is hier een balkon. Er hoeft niet gemetseld te worden want we willen gebruik maken van kunststof delen. Ongeveer 1 meter recht omhoog en dan iets terug liggend op de huidige kap. Het kozijn kan waarschijnlijk hergebruikt worden. Het geheel moet de grootte krijgen van het balkonhek. De veranda is onder geheid. Het dak zouden we graag een pannendak willen net zoals de woning.

Erker aanbouwen

Wij willen een erker aanbouwen aan ons nieuwbouwhuis (2 jaar). Net zoals 4 huizen verderop (zie foto). Diepte binnenzijde is 115 cm. Breedte betreft circa 3 meter. Vergunning hoeft volgens mij niet, omdat deze aan de zijkant van de woning wordt geplaatst.

Aanbouw aan de woning

Wij willen eventueel aanbouw / uitbouw realiseren : Wat zijn de kosten van: 1. Aanbouw gehele zijkant woning 2,7 x 8,8 met aan voorkant raam 2. Zie 1 maar dan met 2 de verdieping 3. Uitbouw achterkant woning 2x5,4 En aanbouw gehele zijkant 2,7x10,8 incl raam aan voorkant en openslaande deuren achterkant

Asbest schuurdak verwijderen

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van een asbest dak van circa 600 m2.

Vrijstaande gemetselde garage met plat dak bouwen

Wij willen een vrijstaande gemetselde garage laten bouwen. Graag de kosten voor de volgende werkzaamheden: - Garage onderheid met plat dak - Binnen maat 4 bij 6,5 meter - Spouwmuur - Loopdeur - Elektrische sectionaal deur (3 m breed 2,4 m hoog) met afstandsbediening - Muren schoon metselwerk

Draagmuur gedeeltelijk slopen

Het gedeeltelijk slopen van de draagmuur naar de keuken plus het aanbrengen van een steunbalk. Er zit een foto bij met de maten, graag zou ik een offerte willen van een berekening met en zonder puin afvoer

Gegoten betonvloer slopen

In een landbouwschuur waar nu een gegoten betonvloer in ligt moet een rijbak komen. Er moet 800 m2 betonvloer verwijderd worden. Het is gegoten in stroken van 6 meter breed en 40 meter lang. Wat zijn de kosten om deze vloer te verwijderen en het puin af te voeren?

Asbest verwijderen

Ik wil graag asbest laten verwijderen. Schuine kant aan een schuur heeft asbest golfplaten (30 m2). Zeil in de woning 10 x 5 meter, dit ligt onder de vloerbedekking. Ik heb een rapport aangevraagd.

Aanbouw boven en beneden

Wij wonen nu in een woning die we huren, we krijgen nu de kans om deze te kopen. We willen graag een aanbouw plaatsen aan de achterzijde van de woning met daarbij ook een opbouw. Het gaat om circa 4 meter lang en 7 meter breed. We willen graag twee extra slaapkamers laten realiseren. Graag zouden wij de mogelijkheden willen laten bekijken. We twijfelen over een aanbouw aan de zijgevel, óf een aanbouw aan de achterzijde met opbouw. Er is nu een taxatie in gang gezet. Het is een heel oud huisje, deze stijl willen we graag behouden. Er is nog geen vergunningstraject in gang gezet. We wonen in een hoekhuis (twee-onder-één-kap-woning).

Extra verdieping laten bouwen

Wij willen een extra verdieping laten bouwen. Het is ongeveer 5.4 bij 5.5 meter. Wij willen graag weten hoeveel dat kan kosten met casco bouw of compleet afgewerkt. We zouden de verbouwing in termijnen willen betalen.

Grote verbouwing van een woonhuis

Ik wil huis kopen in Spijkenisse op adres: het huis is alleen met 2 kamers, dus ik wil boven het huis nog 2 kamers bij bouwen, en meer ruimte in de woonkamer met serre bouwen. Ik wil weten de prijs voor verbouwing en eventueel kosten van vergunning.

Geïsoleerde betonvloer in woning maken

Wij willen zo spoedig mogelijk de houten vloer in onze woning laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Het sloopwerk van de bestaande vloer verzorgen wij zelf. Het gaat om een vloer van 10 x 5 m1. Er is onder de woning 30 cm ruimte tot de zandlaag. We willen vloerverwarming in de betonvloer en deze vervolgens glad laten afwerken. De locatie is goed bereikbaar met een betonwagen.

Dakopbouw: extra woonlaag plaatsen

Wij willen graag een extra woonlaag creëren door middel van een dakopbouw. De breedte van de woning is 6 meter en de lengte 11 meter. Graag ontvangen wij een prijs inclusief 2 dakkapellen, 2 radiatoren en een trap maar exclusief binnenmuren. De opbouw mag casco worden opgeleverd. De vergunning is hiervoor nog niet aangevraagd.

Aanbouw met verdieping laten bouwen

Graag offerte voor een complete aanbouw met een verdieping, ruwbouw met nieuwe dakpannen, goten en kozijnen. Voorlopig ontwerp is goedgekeurd door gemeente. Constructeur en architect aanwezig. Voorlopig alleen de aanbouw, meerwerk op offertebasis en na overleg. De aanbouw wordt 8 x 4 x 7, casco oplevering. Bij de aanvraag hoort ook het draaien van het dak van een aanbouw. Bouw is op staal gefundeerd, bestaand is hout en steenbouw ernaast. Werkzaamheden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor winter 2015 klaar. Eerst duidelijke indicatie prijs voor offerte. Duidelijke offerte met gedetailleerde beschrijving van alles. Betalingsvoorwaarden, mogelijkheden en garanties. Bezichtiging op afspraak. Gaarne eerst mailcontact met eventueel vragen. Bijlage is beschikbaar.

Nieuwe verdieping op bestaande uitbouw

Het opbouwen van een nieuwe verdieping op bestaande uitbouw, haaks op het hoofdgebouw, met pannendak, waarvan de nok op dezelfde hoogte komt als van het hoofdgebouw. Materiaal composiet, houten constructie i.v.m. gewicht. Afmeting is ongeveer 3,5 bij 3,5 meter. Binnenzijde zal ik zelf afbouwen. Tevens plaatsen van 1 stuks nieuwe raam/kozijn en vervangen van 1 stuks raam/kozijn. Tekening is aanwezig.

het leggen van een kanaalplaatvloer in ...

het leggen van een kanaalplaatvloer in een nieuwbouwloods op een hoogte van 5mtr afmet 20mtr*9,2mtr dikte vloer 20cm

Mijn huis betreft kamer met zolder(beide ...

Mijn huis betreft kamer met zolder(beide kanten schuin dak) Kleine arbeiderswoning. De autenthieke voorgevel wordt nagebouwd op 3 meter ervoor. De oude gevel blijft staan, wordt afgetopt en wordt binnenmuur. Zo krijg ik boven en beneden 3 meter verlenging. Betreft uitvoering in ijsselsteen en oud hollandse dakpannen. Bestaande kozijnen worden opnieuw gebruikt. Aan de zijkant komt dubbele tuindeur (nieuw). Fundering op staal met dilatatievoeg. Opstalan dakplaten. verwarming verlengen (radiatoren)

Het object is een deels ingestorte ...

Het object is een deels ingestorte boerderij welke de status van rijksmonument heeft.

Herbouwen van een schuur. Schuur ...

Herbouwen van een schuur. Schuur ismomenteel opgebouwd uit grenenhout, wat gedeeltelijk rot is. Alle planken dienen vervangen te worden. De deur dient breder gemaakt te orden i.v.m. het stallen van een motorfiets.