Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor boerderijdak renoveren en zonnepanelen plaatsen:

Boerderijdak renoveren en zonnepanelen plaatsen

Op onze boerderij ligt een asbesthoudend dak van 586 m² met daaronder een oud rieten dak. Wij laten de asbestsanering in gang zetten door daartoe bevoegde bedrijven en willen ook het hele dak gaan renoveren. Nadat het asbest is verwijderd, moet ook het oude riet worden verwijderd. We willen er daarna geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen met nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoeren. Aan de zuidzijde willen we ook 18 of 36 zonnepanelen laten leggen. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw advies en prijsopgave.
Onze klant uit Zuid-Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boerderijdak renoveren en zonnepanelen plaatsen uit heel Nederland:

Geheel boerderijdak laten renoveren

Ik wil graag dak laten isoleren en oude pannen weer hergebruiken - wel evt nieuw dakbeschot laten maken

Asbestsanering van een boerderijdak

Wij hebben een boerderij met een asbesthoudend dak van 586 m². Onder dat dak ligt een oud rieten dak. We willen het dak gaan renoveren en isoleren en daarbij het asbesthoudend materiaal laten verwijderen en afvoeren. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. We maken graag een afspraak om ons te laten informeren over het saneringstraject en de kosten.

Boerderijdak renoveren

Op 8 maart 2017 worden wij eigenaar van de woning te Kootwijkerbroek. Het dak van deze woning is voorzien van een rietenkap en gedeeltelijk bedekt met dakpanplaten. Wegens de slechte staat van de rietenkap en de dakpanplaten niet voor langere periode voldoen zouden wij graag willen weten of u een offerte kan uitbrengen voor het geheel vervangen van de dakbedekking en plaatsing van isolatie over het gehele dak. Ter verduidelijking van de situatie hebben wij een tekening van de woning aan de bijlage van dit bericht toegevoegd. Mocht u nog vragen en of aanvullingen hebben dan horen wij dat graag.

Boerderijdak renoveren

Het betreft een boerderij uit 1760. Het hoofd dak dient (gedeeltelijk) gerenoveerd te worden. Het huis is ongeveer 25 meter lang en het dak oppervlak ongeveer 425 m2. Ongeveer 10 meter van het dak is 10 jaar geleden vervangen, maar zadelt nu door. Wij denken aan een gehele renovatie van het dak; inclusief de volgende werkzaamheden: - Oude dakpannen verwijderen (hergebruik alleen indien economisch) - 250 m2 van het dak bevat asbest (hechtgebonden) isolatie platen onder de pannen. Dit moet verwijderd worden. - Dak constructief inspecteren en verstevigen waar nodig. - Regel werk vervangen waar nodig. - Houtworm is actief. Deze bestrijden en verwijderen. Nieuw en bestaand houtwerk preventief behandelen. - De schoorsteen moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden - Nieuw keramisch pannendak en dak isolatie aanbrengen. - Goten vervangen - Houtwerk boegboord vernieuwen (1x) - Bestaande Velux ramen terug plaatsen. Kortom; gehele renovatie van het dak. Wij staan open voor alternatieve voorstellen. Een aantal foto's zijn bijgesloten. In de prijs indicatie graag aangeven wat er wel en niet is meegenomen. Uitvoer in overleg. Let op; het gaat om een goede prijs indicatie die later in het jaar verder uitgewerkt dient te worden naar een volledige aanbieding. Graag in de aanbieding opnemen of er eerder werk is uitgevoerd aan oude boerderijen.