Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbestsanering van een boerderijdak:

Asbestsanering van een boerderijdak

Wij hebben een boerderij met een asbesthoudend dak van 586 m². Onder dat dak ligt een oud rieten dak. We willen het dak gaan renoveren en isoleren en daarbij het asbesthoudend materiaal laten verwijderen en afvoeren. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. We maken graag een afspraak om ons te laten informeren over het saneringstraject en de kosten.
Onze klant uit Zuid-Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbestsanering van een boerderijdak uit heel Nederland:

Boerderijdak renoveren en zonnepanelen plaatsen

Op onze boerderij ligt een asbesthoudend dak van 586 m² met daaronder een oud rieten dak. Wij laten de asbestsanering in gang zetten door daartoe bevoegde bedrijven en willen ook het hele dak gaan renoveren. Nadat het asbest is verwijderd, moet ook het oude riet worden verwijderd. We willen er daarna geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen met nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoeren. Aan de zuidzijde willen we ook 18 of 36 zonnepanelen laten leggen. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw advies en prijsopgave.

Asbestsanering op een boerderijdak

Wij hebben een asbest dak van ongeveer 800 m2 en dit dient gesaneerd te worden. Het zijn platen die over het bestaande rieten dak gelegd zijn. De boerderij is goed bereikbaar met hoogwerkers. Bij voorkeur dient de klus snel gestart te worden zodat het zeker voor het najaar van 2016 gereed is. Let op de binnen asbest is reeds verwijderd en het betreft enkel en alleen het dak van de boerderij niet van de vrijstaande schuur. Het asbest saneringsrapport is beschikbaar.